Ασφαλής περιήγηση στο Web χωρίς περιορισμούς περιοχής σε Android

Η θλιβερή αλήθεια για το Διαδίκτυο είναι ότι πολλές εκπληκτικές υπηρεσίες όπως το Spotify και το Hulu είναι προσβάσιμες μόνο σε λίγες χώρες. Ενώ οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές τις χώρες μπορούν να μεταδίδουν δωρεάν μουσική ή να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές, όσοι από εμάς ζούμε αλλού στον πλανήτη απομένουμε στο κρύο. Εάν δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τον διαδικτυακό περιορισμό περιοχής, τότε μια οριστική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Συντομογραφία του Virtual Private Network, ένα VPN προστατεύει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο και σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς. Το Astrill VPN είναι ένα αρκετά δημοφιλές όνομα σε αυτό το είδος και πρόσφατα, η εταιρεία ξεκίνησε μια εφαρμογή Android για να επιτρέπει την εν κινήσει πρόσβαση στην υπηρεσία VPN της.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα σήματα εικονιδίων εφαρμογών στο Android

Το Astrill VPN διαθέτει μια αξιοπρεπή διεπαφή. Κατά την εκκίνηση, εμφανίζεται η συνηθισμένη οθόνη σύνδεσης. Οι νέοι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό χωρίς να αποχωρήσουν από τη διεπαφή της Astrill, αν και να έχετε κατά νου ότι όλα τα προγράμματα VPN που προσφέρει η Astrill πληρώνονται και συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Αφού προσγειωθείτε στην κύρια οθόνη, θα δείτε μια μεγάλη εναλλαγή στο επάνω μέρος που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Astrill. Το αναπτυσσόμενο μενού κάτω από αυτό σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση διακομιστή VPN. Μπορείτε να επιλέξετε να ορίσετε την τοποθεσία σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κίνα, τη Σουηδία και άλλα. Η αρχική οθόνη εμφανίζει επίσης την ημερομηνία λήξης της τρέχουσας συνδρομής σας.

  Το Boom Beach είναι πλέον διαθέσιμο για Android

Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Astrill VPN θα διαμορφώσει αυτόματα τις ρυθμίσεις δικτύου για εσάς. Θα χρειαστεί να εκχωρήσετε στην εφαρμογή άδεια για τη δημιουργία σύνδεσης VPN όταν την ενεργοποιείτε για πρώτη φορά. Εάν δεν θέλετε αυτό το μήνυμα προτροπής να εμφανίζεται κάθε φορά που ενεργοποιείτε το Astrill VPN, επιλέξτε την επιλογή “Εμπιστεύομαι αυτήν την εφαρμογή” παρακάτω.

Τέλος, υπάρχει ένα μενού «Stealth VPN options» που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών UPD και TCP και να ορίσετε τη θύρα σύνδεσης.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Astrill VPN μέσω του συνδέσμου που παρέχεται παρακάτω. Η ίδια η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα VPN μετά από μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

  Τα καλύτερα VPN Android σε 2024 (Μάιος)

Εγκαταστήστε το Astrill VPN για Android από το Play Store