Αποκτήστε το πρόσθετο Noun Project για Photoshop, Illustrator και InDesign

Το Noun Project είναι ένας καταπληκτικός πόρος για δωρεάν εικονίδια. Η μόνη απαίτηση για τη χρήση των εικονιδίων είναι εσείς οι σχεδιαστές πιστώσεων όταν χρησιμοποιείτε το έργο τους. Για ένα αρκετά ονομαστικό ποσό, μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει ο ιστότοπος, χωρίς δικαιώματα. Νωρίτερα αυτό το μήνα, κυκλοφόρησε το πρόσθετο Noun Project για MS Word και MS PowerPoint. Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να εισάγετε εικονίδια από το Noun Project στα έγγραφα και τις παρουσιάσεις σας. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο clip art. Υπάρχει πλέον ένα πρόσθετο Noun Project για Photoshop, Illustrator και InDesign. Λειτουργεί λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο όπως το πρόσθετο για MS Word και PowerPoint. Μπορείτε να αναζητήσετε και να εισαγάγετε εικονίδια από το Noun Project σε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές χωρίς να τα αφήσετε.

  Πώς να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ από τον λογαριασμό σας Microsoft

Ουσιαστικό πρόσθετο έργου για Adobe CC

Επισκεφθείτε το Noun Project και λήψη του πρόσθετου για το Adobe CC. Απλώς εκτελέστε το αρχείο EXE και θα εγκαταστήσει το πρόσθετο. Είναι διαθέσιμο τόσο για PC όσο και για Mac.

Ενεργοποιήστε το πρόσθετο Noun Project

Ανοίξτε το Photoshop, το Illustrator ή το InDesign. Το πρόσθετο είναι εγκατεστημένο και για τις τρεις εφαρμογές, ωστόσο, δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Ανοίξτε την εφαρμογή Adobe στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο. Μεταβείτε στο Windows>Επέκταση. Κάντε κλικ στο «Noun Project» για να ενεργοποιήσετε το παράθυρό του στην εφαρμογή.

  30 εικόνες για μεγαλύτερη οθόνη

Το παράθυρο Noun Project λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο παράθυρο στο Photoshop, κ.λπ. Μπορείτε να το ελαχιστοποιήσετε και να το συνδέσετε. Ωστόσο, δεν έχει συμπαγή κατάσταση, επομένως όποτε το χρησιμοποιείτε, θα το χρησιμοποιείτε ως ξεχωριστό παράθυρο.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Noun Project μέσω του πρόσθετου, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα για να το χρησιμοποιήσετε. Το πρόσθετο έχει μια γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε εικονίδια και ένα μικρό πρόγραμμα περιήγησης για να δείτε όλα τα αποτελέσματα. Για να εισαγάγετε ένα εικονίδιο, κάντε κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο «Εισαγωγή εικονιδίου». Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του εικονιδίου όταν εισάγεται. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης σε ένα εικονίδιο στα αποτελέσματα αναζήτησης, εισάγεται σε μέγεθος 300 px.

  Πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο iPhone

Το πρόσθετο λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά αργεί να ξεκινήσει. Αυτό δεν έχει να κάνει με τους πόρους του συστήματός σας. Είναι ένα πρόσθετο που πρέπει να ανακτά διαδικτυακά αρχεία, επομένως είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να τα φορτώσει όλα. Ο αρχικός χρόνος εκκίνησης οφείλεται κυρίως στο ότι το πρόσθετο λαμβάνει προτεινόμενα εικονίδια. Τα αποτελέσματα θα χρειαστούν επίσης χρόνο για να φορτωθούν. Ο μόνος τρόπος για να το επιταχύνετε είναι να αποκτήσετε ταχύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο, αν μπορείτε.