Αποκτήστε το δημοφιλές Κέντρο ελέγχου iOS σε Mac OS X [Paid]

Είναι σπάνιο οι εφαρμογές τρίτων να αναπαράγουν τη λειτουργικότητα του Mac OS X, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να κάνει από μόνη της. Υπάρχουν λύσεις όπως το GeekTools που προσθέτει νέα στοιχεία στο Mac σας. Ωστόσο, το Control Center είναι μια εφαρμογή αξίας 10 $ που παίρνει ό,τι μπορεί να κάνει το Mac OS X και το βελτιώνει τόσο πολύ που αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτό όλο αυτό το διάστημα. Είναι μια εφαρμογή που φέρνει το Κέντρο Ελέγχου από το iOS στο OS X, και είναι πολύ όμορφο. Μπορείτε να βγάλετε την εφαρμογή για ένα test drive, καθώς συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, αλλά μετά από αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε την εφαρμογή για να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Ουάου, είναι η λέξη, θα μπορούσαμε να είχαμε αφιερώσει λίγο χρόνο για να βρούμε πιο εύγλωττη φράση για να συνοψίσουμε το Κέντρο Ελέγχου, αλλά αυτό δεν θα είναι απαραίτητο καθώς το «ουάου» καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των συναισθημάτων μας απέναντί ​​του. Μοιάζει πραγματικά σαν να έχει ανοίξει ένα παράθυρο στο iOS στην επιφάνεια εργασίας του OS X. Παρόλο που αυτό δεν είναι ιδιόκτητο λογισμικό της Apple, δεν θα αποτελεί έκπληξη για κανέναν εάν οι μελλοντικές εκδόσεις του OS X αρχίσουν να συγχωνεύονται προς αυτά τα στοιχεία.

  Λάβετε χειρονομίες ελέγχου αναπαραγωγής στην εφαρμογή μουσικής iOS 7, CC και οθόνη κλειδώματος

Η εφαρμογή εκκινεί ένα κέντρο ελέγχου σε κατακόρυφη λειτουργία που κάθεται άνετα στα αριστερά της οθόνης σας. Από προεπιλογή, είναι μια διαφανής οθόνη με κουμπιά που θυμίζουν iOS 7. Αυτό μπορεί να προσαρμοστεί κάνοντας δεξί κλικ/ctrl + κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της γραμμής μενού του κέντρου ελέγχου. Στο επάνω επίπεδο μπορείτε να δείτε συνδεδεμένες συσκευές, χρονοδιακόπτη ύπνου, διακόπτη WiFi, διακόπτη Bluetooth και ρυθμιστικό ελέγχου φωτεινότητας, τα οποία λειτουργούν άψογα. Στο κάτω επίπεδο, μπορείτε να εκκινήσετε το iTunes, να προβάλετε στατιστικά στοιχεία συστήματος, να προβάλετε συναγερμούς, να διαμορφώσετε το κέντρο ελέγχου και να σημειώσετε σημειώσεις. Όσο περισσότερες επιλογές ενεργοποιήσετε, τόσο πιο ψηλό γίνεται το παράθυρο.

  Πώς να κατεβάσετε κάθε ταπετσαρία iOS και macOS Ever

Το Κέντρο Ελέγχου όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση στις προαναφερθείσες λειτουργίες, αλλά σας δίνει επίσης μια μοναδική προοπτική για την πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες. Όπως και το iOS 7, όλα είναι μια χειρονομία μακριά. Οι χειρονομίες είναι ήδη ο ακρογωνιαίος λίθος ενός Mac, αλλά αυτό τον κάνει ακόμα πιο βολικό.

Είναι ένα πολύ καλά συναρμολογημένο σύστημα, η αναπαραγωγή μουσικής δείχνει την τέχνη του άλμπουμ, τη γραμματοσειρά του εμπορικού σήματος iOS 7 Helvetica Neue Thin, που φημολογείται ότι είναι επίσης το βασικό στοιχείο του OS X 10.10. Η εφαρμογή συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών που μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω μιας αγοράς 10 $, αλλά αυτή η εφαρμογή πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο.

  Το JellyLock7 είναι μια προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος εμπνευσμένη από Android για iOS 7

Για λόγους δικαιοσύνης, η προεπιλεγμένη συμπεριφορά του είναι κάπως παρεμβατική καθώς το τζάμι του παραθύρου, όσο υπέροχο κι αν είναι, βρίσκεται πάνω από τα πάντα. Για να δημιουργήσω αυτό το άρθρο, έπρεπε να μετακινήσω όλα τα παράθυρά μου λίγο προς τα δεξιά, ώστε να μπορώ να δουλεύω αδιάκοπα. Εάν μπορείτε να το αγνοήσετε αυτό, τότε υπάρχουν πολλές λειτουργίες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το παράθυρο. Μετά από αυτό, η μετάβαση στις προτιμήσεις συστήματος για κάτι φαίνεται σαν ένα τέτοιο ταξίδι τώρα.

Λήψη Κέντρου Ελέγχου για OS X