Πώς να κατεβάσετε κάθε ταπετσαρία iOS και macOS Ever

Η Apple είναι γνωστή για δύο πράγματα. εξαιρετική διεπαφή χρήστη και προϊόντα χωρίς σφάλματα. Μπορεί να μην είναι πλέον χωρίς σφάλματα αν σκεφτείτε πόσα παράπονα είχαν οι χρήστες φέτος και το προηγούμενο έτος. Όλα αυτά είπαν ότι η Apple εξακολουθεί να κατασκευάζει όμορφα προϊόντα, ένα καλά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα και έχει τις καλύτερες ταπετσαρίες στοκ. Οι πιθανότητες είναι ότι, αν δεν διαθέτετε συσκευή Apple, μπορεί να έχετε ακόμα χρησιμοποιήσει κάποιες από τις ταπετσαρίες της. ΕΝΑ Redditor έχει συγκεντρώσει ένα άλμπουμ με κάθε ταπετσαρία iOS και macOS που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple. Μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα.

Τα άλμπουμ δεν περιέχουν μόνο ταπετσαρίες, αλλά περιέχουν και άλλες εμβληματικές εικόνες που η Apple έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Για παράδειγμα, το άλμπουμ iOS περιλαμβάνει τις χορευτικές εικόνες σιλουέτας που χρησιμοποιήθηκαν σε δωροκάρτες iTunes.

  Πώς να προσθέσετε μια σημείωση στην οθόνη κλειδώματος στο iOS

Όλες οι ταπετσαρίες iOS

Το άλμπουμ iOS περιέχει ταπετσαρίες για iPhone X, iOS 12, iOS 11, μέχρι το πρώτο iOS. Είναι όλα HD. Οι ταπετσαρίες του iOS 3 είναι 2048×2048, αλλά οι νεότερες έχουν μέγεθος ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στην οθόνη ενός σύγχρονου smartphone.

Εάν διαπιστώσετε ότι οι ταπετσαρίες είναι πολύ μικρές ή πολύ τετράγωνες για τη συσκευή σας, ελέγξτε την επιλογή των ταπετσαριών iPad. Φυσικά, δεδομένου ότι το iPad κυκλοφόρησε αργότερα, δεν θα βρείτε ταπετσαρίες iOS 3 που να ταιριάζουν σε ένα iPad. Περιλαμβάνονται επίσης ειδικές ταπετσαρίες, όπως αυτές που κυκλοφόρησαν για το iPhone X Red, όπως και οι εικόνες που χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή του WWDC.

  Πώς να κρύψετε το Dock στο iOS 11 [No Jailbreak]

Κατεβάστε τα εδώ.

Όλες οι ταπετσαρίες macOS

Όπως το άλμπουμ iOS, το άλμπουμ ταπετσαριών macOS έχει ταπετσαρίες από το παρελθόν όταν το λειτουργικό σύστημα ονομαζόταν OS X και ονομαζόταν από γάτες. Μπορείτε να βρείτε ταπετσαρίες από Puma, Snow Leopard, Lion και άλλα.

Οι ταπετσαρίες είναι όλες HD και θα διαπιστώσετε ότι το μέγεθος ταιριάζει απόλυτα στις περισσότερες οθόνες. Σε αντίθεση με το iPhone που έχει υποστεί μια δραστική αλλαγή στο μέγεθος με τα χρόνια, η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης δεν ήταν τόσο δραστική για τους Mac.

Κατεβάστε τα εδώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ενδέχεται να χρειαστεί αλλαγή μεγέθους των ταπετσαριών για την αντίστοιχη συσκευή σας. Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών, π.χ., οποιοσδήποτε σε υπολογιστή Windows ή Linux που χρησιμοποιεί ταπετσαρίες macOS δεν θα πρέπει να έχει πολύ πρόβλημα, αλλά οι χρήστες smartphone πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξουν το μέγεθος μιας εικόνας για να μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν στα τηλέφωνά τους. Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android και θέλετε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ταπετσαρίες iOS ή macOS, ελέγξτε πώς το τηλέφωνό σας αλλάζει το μέγεθος των εικόνων για την ταπετσαρία. Σε ορισμένα τηλέφωνα, εάν μια εικόνα δεν έχει το σωστό μέγεθος, η ταπετσαρία που προκύπτει είναι ένα θολό, με εικονοστοιχεία χάος που κάνει ένα κενό, μαύρο φόντο να φαίνεται ωραίο.

  Μετάφραση και αποστολή κειμένου από το εσωτερικό του πληκτρολογίου iOS