Αποκλεισμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail ανά θέμα, αποστολέα ή τομέα [Chrome]

Τα ανεπιθύμητα μηνύματα είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Καθημερινά, λαμβάνουμε δεκάδες ή ίσως εκατοντάδες spammy email που κάνουν τη ζωή μας στο διαδίκτυο άθλια. Αν και το Gmail είναι αρκετά καλό στο να αποκλείει ανεπιθύμητα μηνύματα, τίποτα δεν είχε λειτουργήσει ιδιαίτερα για μένα μέχρι που έδωσα μια ευκαιρία στον Αποστολέα αποκλεισμού. Αυτή η εύχρηστη μικρή επέκταση για το Google Chrome διευκολύνει τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων του Gmail και είναι επίσης αρκετά ελαφριά. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων από τον ίδιο αποστολέα ή ακόμα και από ένα όνομα τομέα. Το Block Sender προσφέρει στους χρήστες του τέσσερα προγράμματα συνδρομής, όπου η επιλογή Δωρεάν μπορεί να αποκλείσει μόνο 10 email συνολικά. Εάν χρειάζεστε απεριόριστο αποκλεισμό του Προγράμματος Premium για 4,99 $/μήνα ή 29 $/έτος, λειτουργεί καλά.

  Προσθέστε σημειώσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα νήμα συνομιλίας [Chrome]

Το Block Sender είναι μια πολύ χρήσιμη επέκταση Chrome που μπορεί να ρυθμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη λίστα μπλοκ σας σε ξεχωριστή οθόνη. Κατά τη λήψη και την εγκατάσταση, μπορείτε να βρείτε ένα κουμπί «Αποκλεισμός» πάνω από το μήνυμα που διαβάζετε (δίπλα στο Αρχείο και Διαγραφή), κάνοντας κλικ στο οποίο μπορείτε να επισημάνετε αμέσως το email ως ανεπιθύμητο και δεν θα εμφανιστεί ποτέ στα εισερχόμενά σας πάλι.

Το Block Sender προσφέρει περισσότερες επιλογές από όσες ίσως ξέρετε ότι χρειάζεστε για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκλείσετε όλα τα email από τον ίδιο αποστολέα, το ίδιο θέμα ή το ίδιο όνομα τομέα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποκλείσετε ανεπιθύμητα μηνύματα που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση. Και αν χρειάζεται να αφαιρέσετε έναν αποστολέα από τη λίστα αποκλεισμού, μπορείτε να το κάνετε πατώντας Κατάργηση αποκλεισμού αποστολέα.

  Μεταδώστε τη ροή YouTube, Twitter και Reddit στο Chromecast [Android]

Όταν αποκλείετε ένα ανεπιθύμητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αποκλεισμός αποστολέα ζητά την επιβεβαίωσή σας, κάντε κλικ στο «Ναι» για να συνεχίσετε.

Θα χρειαστεί επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή Canned Response στο Gmail Labs. Εάν δεν είστε σίγουροι πού μπορείτε να βρείτε αυτήν την επιλογή, το Block Sender σας ζητά αυτόματα να το κάνετε κάνοντας κλικ στην επιλογή “Μετάβαση στη σελίδα Labs”.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Block Sender σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε έναν αριθμό διαφορετικών ρυθμίσεων από την οθόνη επιλογών του. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε την προεπιλεγμένη ενέργεια του κουμπιού Αποκλεισμός (αποκλεισμός μέσω συγκεκριμένου αποστολέα, ιστότοπου ή γραμμής θέματος), καθώς και να αλλάξετε μια ρύθμιση για να στείλετε ψεύτικο αναπηδημένο μήνυμα στον αποστολέα. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τι θα συμβεί στο μπλοκαρισμένο μήνυμα (απορριμμένο ή αρχειοθετημένο) και να ενεργοποιήσετε μια ενέργεια αναίρεσης για το αποκλεισμένο μήνυμα και να καθορίσετε μια μικρή περίοδο κατά την οποία μπορείτε να αναιρέσετε μια ενέργεια. Μπορείτε επίσης να προβάλετε τα υπάρχοντα μπλοκ σας κάνοντας κλικ στην Λίστα αποκλεισμένων από την πλαϊνή γραμμή.

  Πώς να ανοίξετε τις καρτέλες Chrome Mobile στην επιφάνεια εργασίας σας

Εγκαταστήστε το Block Sender από το Chrome Web Store