Προσθέστε σημειώσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα νήμα συνομιλίας [Chrome]


Το να χρειάζεται να περάσετε μια ολόκληρη συνομιλία μέσω email για να βρείτε σημαντικές πληροφορίες είναι χάσιμο χρόνου. Αν ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου η επικοινωνία ήταν μια τελειοποιημένη επιστήμη, ίσως η διαχείριση των email θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αλλά επειδή ζούμε σε έναν κόσμο κακών θεμάτων email, έχουμε σημαντικές πληροφορίες διασκορπισμένες σε μεγάλες συνομιλίες email. Αυτό που θα βοηθούσε σε αυτήν την περίπτωση είναι μια σημείωση που μπορούμε να ενημερώνουμε τακτικά για να μας δίνει τα κυριότερα σημεία μιας συνομιλίας κάθε φορά που ανοίγουμε αυτό το νήμα. Το Notes for GMail είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις μέσα στο Gmail. Μπορείτε να συνθέσετε σημειώσεις για τον εαυτό σας και να τις καρφιτσώσετε στα εισερχόμενά σας, ώστε να τις βλέπετε κάθε φορά που ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση σε ένα email ή σε ένα ολόκληρο νήμα. Οι σημειώσεις εμφανίζονται μαζί με το νήμα ή το email, κάτι που διευκολύνει την παρακολούθηση. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια υπενθύμιση για τις σημειώσεις που δημιουργείτε.

  Πώς να δημοσιεύσετε ηχητικά σχόλια και φωνητικά μηνύματα στο Facebook στο Chrome

Μόλις εγκατασταθεί, το Notes for GMail προσθέτει ένα εικονίδιο Gmail δίπλα στον σύνδεσμο του προφίλ σας στο Google Plus. Θα πρέπει να επιτρέψετε στην επέκταση να έχει πρόσβαση στα email σας κ.λπ. πριν ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε. Μόλις ρυθμιστεί, θα δείτε ένα κουμπί προσθήκης σημείωσης στα εισερχόμενά σας και όταν ανοίγετε ένα νήμα email.

Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη σημείωσης για να προσθέσετε μια σημείωση στο email ή κάντε κλικ στο Προσθήκη σημείωσης νήματος για να προσθέσετε μια σημείωση για ολόκληρο το νήμα. Το πρόγραμμα επεξεργασίας σημειώσεων υποστηρίζει βασική επεξεργασία και μια σημείωση μπορεί να καρφιτσωθεί στην κορυφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στην κορυφή των εισερχομένων σας. Όταν καρφιτσωθεί στα εισερχόμενά σας, το θέμα του email προστίθεται αυτόματα.

  Πώς να κάνετε παύση του YouTube όταν κοιτάτε μακριά από την οθόνη σας [Chrome]

Μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση για κάθε σημείωση που δημιουργείτε ή εάν δεν θέλετε να προσθέσετε μια σημείωση σε ένα email αλλά θέλετε να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση με οποιονδήποτε τρόπο, ανοίξτε ένα email και κάντε κλικ στο κουμπί ημερολογίου δίπλα στο κουμπί Περισσότερα. Εισαγάγετε μια περιγραφή και ορίστε μια ημερομηνία και ώρα για την υπενθύμιση.

Η επέκταση λειτουργεί καλά και προσωπικά έψαχνα έναν τρόπο να προσθέσω σημειώσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε η σημείωση να βρίσκεται ακριβώς εκεί όταν την ανοίγω δίνοντάς της πλαίσιο και το Notes for GMail κάνει ακριβώς αυτό. Υπάρχει ένα μικρό σφάλμα ή ίσως θα ήταν πιο κατάλληλο να το ονομάσουμε παράβλεψη. Όταν συντάσσεται για πρώτη φορά μια σημείωση για ένα email, υπάρχει η επιλογή να την καρφιτσώσετε στην κορυφή ή να την καρφιτσώσετε στα εισερχόμενά σας. Μόλις η σημείωση αποθηκευτεί και η επιλογή καρφίτσας επανεξεταστεί τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη σημείωση, η επιλογή καρφίτσας σάς επιτρέπει μόνο να καρφιτσώσετε μια σημείωση στην κορυφή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά όχι στα εισερχόμενα. Εκτός από αυτό το μικρό ελάττωμα, η επέκταση λειτουργεί καλά.

  Πώς να ελέγξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής βίντεο σε οποιονδήποτε ιστότοπο στο Chrome

Εγκαταστήστε τις Σημειώσεις για το GMail από το Chrome Web Store