Φορτώστε συνδέσμους στο παρασκήνιο και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές [Android]

Όταν συνήθως περιηγούμαι στο Facebook, το Twitter ή το Tumblr στο τηλέφωνό μου, πολλά από αυτά περιλαμβάνουν το άνοιγμα συνδέσμων και στη συνέχεια την αναμονή για φόρτωσή τους στο πρόγραμμα περιήγησης της εφαρμογής, αποκλείοντας τη δυνατότητά μου να πλοηγηθώ σε διαφορετική οθόνη της εφαρμογής. Και παρόλο που μπορεί να ακούγονται όλα φυσιολογικά, επειδή ακριβώς έτσι γίνονται τα πράγματα, είναι στην πραγματικότητα δυσκίνητο να κοιτάς την ατέρμονη οθόνη φόρτωσης. Το Link Bubble για Android που είχε αναθεωρηθεί στο παρελθόν προσπάθησε να το διορθώσει παρέχοντάς σας ένα εξαιρετικό συννεφάκι για να φορτώσετε ανακατευθύνσεις συνδέσμων στο παρασκήνιο και να σας μεταφέρει κατευθείαν στο σημείο που καταλήγει ο σύνδεσμός σας. Το Flynx είναι μια νέα εφαρμογή Android που μπορεί να ανοίξει έναν σύνδεσμο όταν τον πατήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Ο σύνδεσμος φορτώνεται σε μια αιωρούμενη φούσκα και είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτωση του συνδέσμου, μπορείτε να πατήσετε για να τον διαβάσετε και να τον απορρίψετε με τον ίδιο τρόπο που κάνετε τις κεφαλές συνομιλίας στο Facebook.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 44 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Δημιουργημένο από τα φιλόδοξα Epigram Labs, το Flynx βρίσκεται στο παρασκήνιο καθώς περιηγείστε στις μυριάδες εφαρμογές στη συσκευή σας Android. Ανοίξτε έναν σύνδεσμο στην εφαρμογή Facebook και θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό υποτίθεται ότι θα εξαναγκάσει μια γραμμή φόρτωσης ιστοσελίδας κάτω από το λαιμό σας. Τώρα, εάν ανοίξει η ίδια σελίδα στο Flynx, θα αρχίσει να φορτώνεται στο παρασκήνιο, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook μέχρι να είναι έτοιμο το περιεχόμενο. Αντί να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη, η εφαρμογή εμφανίζεται σε ένα ξεχωριστό πλαίσιο προγράμματος περιήγησης, εξοικονομώντας χρόνο για άλλες εργασίες. Η εφαρμογή μπορεί να χειριστεί πολλές καρτέλες χωρίς φασαρία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλετε να ανοίξετε δύο συνδέσμους ταυτόχρονα.

  Διακοπή ειδοποιήσεων που ενεργοποιούν την οθόνη σας όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε στο Android 7

Όταν ανοίξουν οι σύνδεσμοι, θα δείτε το μικρό favicon για τον εν λόγω ιστότοπο στο μικρό συννεφάκι στο πλάι της οθόνης σας και μπορείτε απλά να το πατήσετε για να ανασύρετε το περιεχόμενο του συνδέσμου στο ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης του Flynx. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί μενού για να εκτελέσετε άλλες ενέργειες, για παράδειγμα, μπορείτε να φορτώσετε ξανά την ίδια σελίδα, να την ανοίξετε σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, να μοιραστείτε σύνδεσμο με άλλες εφαρμογές, καθώς και να κλείσετε τους τρέχοντες ή όλους τους συνδέσμους.

Αυτό που βρήκα πιο ενδιαφέρον για το Flynx είναι η λειτουργία ανάγνωσης που κάνει την ανάγνωση ιστολογίων ή άρθρων ειδήσεων πολύ καλύτερη. Πατώντας το κουμπί του μικρού ματιού επάνω δεξιά αφαιρούνται τα περιττά στοιχεία από τη σελίδα, όπως η Αναγνωσιμότητα και άλλες υπηρεσίες. Και όταν βρίσκεστε σε λειτουργία ανάγνωσης, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς καθώς και να κάνετε εναλλαγή της Νυχτερινής λειτουργίας για ανεστραμμένα χρώματα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις YouTube σε iPhone, iPad και Android

Συνολικά, το Flynx είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για να περιηγείστε σε πολλούς συνδέσμους χωρίς να διακόπτετε άλλες εργασίες στο τηλέφωνό σας. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store.

Εγκαταστήστε το Flynx από το Play Store