Μεταδώστε τη ροή YouTube, Twitter και Reddit στο Chromecast [Android]

Πριν από λίγο καιρό εξετάσαμε μια εφαρμογή Android που ονομάζεται Trending Videos Cast, η οποία αναζητούσε ανερχόμενα βίντεο στο YouTube και σε άλλα δημοφιλή κανάλια πολυμέσων. Στη συνέχεια, μεταδίδει αυτά τα βίντεο στο Chromecast σας γλιτώνοντας από τον κόπο να τα βρείτε και να τα βάζετε στην ουρά μόνοι σας. Η εφαρμογή, όπως σημειώσαμε στην κριτική μας, άφησε πολλά περιζήτητα, αλλά παρόλα αυτά ήταν μια αρκετά καλή ιδέα. Το Scarlett για το Chromecast είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που απευθύνεται σε πολλές από τις περιοχές όπου έλειπε το Trending Video Cast. Εκτός από την πολύ πιο κομψή και καθαρή διεπαφή, η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με τους λογαριασμούς σας YouTube και Twitter και να εμφανίζει τη ροή από τον καθένα. Μπορεί επίσης να μεταδίδει βίντεο δημοφιλή στο Reddit και διαθέτει έναν ωραίο πίνακα ελέγχου για όταν η εφαρμογή είναι σε αδράνεια.

  Πώς να διορθώσετε το δυνατό ηχητικό σήμα στο τέλος των τηλεφωνικών κλήσεων στο Android

Εγκαταστήστε το Scarlett για Chromecast και επιλέξτε την πηγή του περιεχομένου που θέλετε να μεταδώσετε. Για να κάνετε μετάδοση από τον λογαριασμό σας στο Twitter και στο YouTube, θα πρέπει να συνδεθείτε σε καθένα. Εάν θέλετε να κάνετε μετάδοση από το Reddit, δεν απαιτείται λογαριασμός. Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς σας, μεταβείτε στην καρτέλα Ροή.

Επιλέξτε την πηγή από την οποία θέλετε να κάνετε μετάδοση και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στη συσκευή Chromecast στο δίκτυό σας. Η εφαρμογή διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η ροή, αλλά μόλις γίνει, η αναπαραγωγή βίντεο είναι άψογη. Ο πίνακας εργαλείων προβάλλει μια ταπετσαρία, τον τρέχοντα καιρό και ένα ρολόι όταν δεν κάνετε streaming τίποτα.

  Το γραφικό στοιχείο Holo Label προσθέτει ετικέτες κειμένου στην αρχική σας οθόνη [Android]

Τα βίντεο μεταδίδονται σε δύο διαφορετικές διατάξεις. η προεπιλεγμένη διάταξη εμφανίζει επερχόμενο περιεχόμενο σε μικρά πλακίδια δίπλα στο κύριο βίντεο στο Chromecast σας. Μπορείτε να μεταβείτε στη διάταξη πλήρους οθόνης και να προβάλετε ένα βίντεο σε πλήρη οθόνη. Αν μεταβείτε στην καρτέλα Αναζήτηση, μπορείτε να έχετε λίστες αναπαραγωγής για το Scarlett για Chromecast στο λογαριασμό σας στο YouTube.

Το Scarlett για το Chromecast δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Κάθε φορά που αλλάζετε μια πηγή ροής, πρέπει να συνδέεστε ξανά στο Chromecast. Επιπλέον, δεν βρίσκει το περιεχόμενο βίντεο στη ροή σας στο Twitter και αντ’ αυτού εμφανίζει τα tweets στην τηλεόρασή σας. Ομολογουμένως, τα tweets εμφανίζονται με προεπισκοπήσεις οποιωνδήποτε συνδέσμων που έχουν κοινοποιηθεί, αλλά εάν μπορούσε να φιλτράρει το περιεχόμενο πολυμέσων θα ήταν εκθετικά καλύτερα. Τούτου λεχθέντος, το Scarlett για το Chromecast είναι μια απίστευτα εντυπωσιακή εφαρμογή που διευκολύνει σημαντικά την παρακολούθηση βίντεο YouTube από κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί.

  Κατεβάστε τα αρχεία PDF απευθείας απενεργοποιώντας το πρόγραμμα προβολής PDF σε Chrome & Firefox

Εγκαταστήστε το Scarlett για Chromecast από το Google Play Store