Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο έκθεσης και σημείου χρώματος για να δημιουργήσετε μοναδικά φίλτρα [Android]


Οι εφαρμογές φίλτρου για φωτογραφίες είναι κοινές. Κάποιοι μπορεί να προσφέρουν μερικά μοναδικά φίλτρα, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι η αγορά είναι καλά κορεσμένη. Το μόνο σημείο στο οποίο οι περισσότερες εφαρμογές μπορούν να ανταγωνιστούν είναι η ποιότητα και η ένταση των φίλτρων που εφαρμόζονται και το είδος της προσαρμογής που είναι διαθέσιμη. Το Instagram ανταγωνίζεται αρκετά καλά εκεί. Πριν από μερικές ενημερώσεις, η εφαρμογή πρόσθεσε τη δυνατότητα ελέγχου της έντασης της εφαρμογής ενός φίλτρου. Το Shift είναι μια άλλη προσθήκη σε αυτή τη θέση και χρειάζεται μια αρκετά μοναδική προσέγγιση στα φίλτρα. σας επιτρέπει να επιλέξετε χρώματα και επίπεδα έκθεσης και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ανάμεσα σε τυχαία φίλτρα για εφαρμογή σε μια φωτογραφία. Το χρώμα που επιλέγετε επισημαίνεται ή απενεργοποιείται στο φίλτρο και μπορείτε να διαχειριστείτε το επίπεδο έκθεσης για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Διαφορετικά σημεία στην ίδια την εικόνα επιλέγονται ως αναφορά όταν γίνεται η επιλογή χρώματος, έτσι ώστε να έχετε πάντα ένα μοναδικό φίλτρο. Τα φίλτρα που σας αρέσουν μπορούν να αποθηκευτούν ως προεπιλογές και να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε άλλη εικόνα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις Instant Εφαρμογές στο Android

Το Shift έχει μια πολύ απλή διεπαφή για εξέταση, αν και διαθέτει αρκετές λειτουργίες. Μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα σε μια φωτογραφία στο ρολό της κάμερας ή να τραβήξετε ένα με την ίδια την εφαρμογή. Πατήστε το κουμπί της κάμερας στο επάνω μέρος για να επιλέξετε ή να τραβήξετε μια φωτογραφία. Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει αυτόματα τρία σημεία στη φωτογραφία στα οποία μπορείτε να μετακινήσετε για να προσαρμόσετε τον τρόπο εφαρμογής του φίλτρου. Στο κάτω μέρος της εικόνας, θα δείτε δύο σετ γραμμών ντεγκραντέ. Το σετ χρωμάτων σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποια χρώματα θα επισημαίνονται και το ασπρόμαυρο ελέγχει τα επίπεδα έκθεσης.

  Σιωπήστε τον συναγερμό σας με μια κίνηση του χεριού σας [Android]

Πατήστε και σύρετε ένα από τα σημεία αναφοράς για να το επανατοποθετήσετε στην εικόνα και επιλέξτε ένα διαφορετικό. Πατήστε το κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής για να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους φίλτρων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα φίλτρο που σας αρέσει πατώντας το κουμπί αστέρι.

Μόλις έχετε κάτι που σας αρέσει, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης για την επιλογή εξαγωγής. Προειδοποιήστε ότι η εφαρμογή έχει διαφημίσεις που εμφανίζονται όταν εξάγετε μια φωτογραφία και είναι πιθανό να πατήσετε τη διαφήμιση ως αντανακλαστική ενέργεια. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας ή να την εξαγάγετε σε διαφορετική εφαρμογή στη συσκευή σας.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Εγκαταστήστε το Shift από το Google Play Store