Αναζητάτε μια δωρεάν δοκιμή Netflix; Δοκιμάστε αυτές τις υπηρεσίες

Netflix δεν προσφέρει πλέον μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Πολλές ανταγωνιστικές υπηρεσίες εξακολουθούν να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και υπάρχουν πολλοί τρόποι για δωρεάν ροή με διαφημίσεις. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές σας.

Hulu (30 ημέρες)

Hulu προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών της υπηρεσίας του. Ούτε χρειάζεται να παρακολουθείτε διαφημίσεις—η Hulu προσφέρει ένα πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις και η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών μπορεί να είναι χωρίς διαφημίσεις.

Όπως το Netflix, το Hulu προσφέρει μια βιβλιοθήκη με πρωτότυπες σειρές και ταινίες. Έχει επίσης πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές κάνουν τα επεισόδιά τους διαθέσιμα στο Hulu την ημέρα μετά την προβολή τους στην παραδοσιακή τηλεόραση.

Αν σας αρέσει το Hulu, μπορείτε να το παραμείνετε με 5,99 $ το μήνα (με διαφημίσεις) ή 11,99 $ το μήνα (χωρίς διαφημίσεις.)

Amazon Prime Video (30 ημέρες)

Η Amazon προσφέρει μια βιβλιοθήκη δωρεάν περιεχομένου ροής με Amazon Prime. Είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο Prime, από την υπόσχεση παράδοσης δύο ημερών έως μια βιβλιοθήκη συνεχούς ροής με εκατομμύρια τραγούδια και δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστή.

  Πώς να παρακολουθήσετε το PlayStation 5 Reveal της Sony

αν δεν έχετε ήδη το Prime, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών από το Amazon και να κάνετε streaming ό,τι θέλετε από τη δωρεάν βιβλιοθήκη ροής του Prime. Απλώς φροντίστε να ακυρώσετε εάν δεν θέλετε να παραμείνετε με το Prime μετά.

Το Amazon Prime κοστίζει συνήθως 119 $ ετησίως ή 12,99 $ το μήνα, αν και μπορείτε να λάβετε μια συνδρομή Prime Video μόνο για ροή με 8,99 $ το μήνα. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια ακόμη φθηνότερη συνδρομή Prime.

HBO Max (7 ημέρες)

HBO Max προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Το HBO Max συνδυάζει τη βιβλιοθήκη εκπομπών του HBO όπως το Game of Thrones και οι Sopranos με άλλες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Friends, το South Park, το Doctor Who και το Rick and Morty. Και, φυσικά, θα βρείτε πολλές ταινίες και στο HBO Max.

Εάν πληρώνετε ήδη για το HBO, μπορεί να έχετε ήδη πρόσβαση στο HBO Max.

Αν σας αρέσει το HBO Max, μπορείτε να το παραμείνετε με 14,99 $ το μήνα.

  Τρόπος χρήσης της ενσωματωμένης δυνατότητας γεωγραφίας στο Microsoft Excel

Peacock (7 ημέρες / δωρεάν με διαφημίσεις)

NBCUniversal’s Παγώνι Η υπηρεσία προσφέρει μια ποικιλία από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες δωρεάν — φυσικά με διαφημίσεις. Για παράδειγμα, θα βρείτε δημοφιλείς κωμικές σειρές όπως το Parks and Recreation και το 30 Rock on Peacock.

Η υπηρεσία Peacock Premium ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο και μπορείτε επίσης να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Peacock Premium εάν σας ενδιαφέρει.

CBS All Access (7 ημέρες)

CBSUniversal’s CBS All Access Η υπηρεσία ροής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μετονομαστεί σε “Paramount Plus” στις αρχές του 2021, προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ποικιλία εκπομπών από δίκτυα όπως το CBS και το Comedy Central, συμπεριλαμβανομένου του Star Trek: Discovery.

Μετά την πρώτη εβδομάδα, το CBS All Access κοστίζει 5,99 $ ανά μήνα με διαφημίσεις ή 9,99 $ ανά μήνα χωρίς διαφημίσεις.

Υπηρεσίες ροής ζωντανής τηλεόρασης (ποικίλλει)

Πολλές υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ζωντανή εμπειρία τηλεοπτικού στυλ μέσω του Διαδικτύου. Για παράδειγμα, το YouTube TV, το Hulu με ζωντανή τηλεόραση και το Sling παρέχουν όλες παρόμοιες υπηρεσίες, αν και προσφέρουν διαφορετικά πακέτα με διαφορετικά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν συχνά και δωρεάν δοκιμές. Από τον Οκτώβριο του 2020, YouTube TV προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων, Hulu + Ζωντανή τηλεόραση προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή μιας εβδομάδας και Σφενδόνη προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών. Προσφορές Sling μερικά δωρεάν κανάλια, πολύ.

  Πώς να ξεχάσετε τα δίκτυα Wi-Fi ενός Mac στα οποία ήταν προηγουμένως συνδεδεμένο

Εξερευνώ λίστες υπηρεσιών ροής ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης μέσω web και θα βρεις ακόμα περισσότερες επιλογές.

Δωρεάν υπηρεσίες ροής (δωρεάν με διαφημίσεις)

Ορισμένες υπηρεσίες είναι απλά δωρεάν. Προσφέρουν όλη την τηλεόραση και τις ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε — φυσικά με διαφημίσεις.

Εκτός από τη δωρεάν έκδοση του Peacock του NBC, μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω Κροτάλισμα. Το Crackle περιστρέφει μια επιλογή από δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για να μπορείτε να παρακολουθήσετε κατά παραγγελία.

Για μια πιο παραδοσιακή τηλεοπτική εμπειρία, δοκιμάστε Pluto TV. Αντί να σας αναγκάζει να επιλέξετε από μια βιβλιοθήκη με χιλιάδες πράγματα για παρακολούθηση, το Pluto TV προσφέρει εκατοντάδες κανάλια στα οποία μπορείτε να συντονιστείτε.

Αυτές είναι μόνο μερικές επιλογές. Υπάρχουν πολλά άλλα φοβερά μέρη για δωρεάν ροή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

OTA TV με κεραία (δωρεάν)

Εάν διαθέτετε κεραία, πιθανότατα μπορείτε να λάβετε πολλά δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια over-the-air (OTA) στην περιοχή σας. Έχουν επίσης εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη από το καλώδιο.

Εάν έχετε συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης, μπορείτε συχνά να συνδεθείτε στον ιστότοπο ενός τηλεοπτικού καναλιού με τα διαπιστευτήρια της καλωδιακής συνδρομής σας για να αποκτήσετε επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής κατ’ απαίτηση.