Πώς να λάβετε την ενημέρωση των Windows 10 Creators

Είναι Απρίλιος και το Windows 10 Creators Update πραγματοποιείται. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Creators Update και έριξε λίγο φως στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία. Όπως και με το Anniversary Update, η κυκλοφορία θα είναι αργή. Οι χρήστες σε νεότερες συσκευές θα λάβουν πρώτα την ενημέρωση. Μπορείτε να επιλέξετε να περιμένετε να κυκλοφορήσει η ενημέρωση σε εσάς, αλλά αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και δύο μήνες. Τα καλά νέα, εάν εκτελείτε ήδη Windows 10, μπορείτε να αναγκάσετε την ενημέρωση με το Update Assistant ή μπορείτε να λάβετε το ISO. Να πώς.

Ο, τι χρειάζεσαι

Ο υπολογιστής ή ο φορητός σας υπολογιστής με Windows 10
Ο Βοηθός ενημέρωσης έκδοση 28085: Κατέβασε εδώ (Η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως)

  Πώς να εξαιρέσετε ένα αρχείο από το Windows Defender στα Windows 10

Λίγες προφυλάξεις

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι διαθέσιμες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί στο σύστημά σας. Για να είστε ασφαλείς, ξεκινήστε τη διαδικασία λήψης και ενημέρωσης από τον λογαριασμό διαχειριστή σας και όχι από έναν τοπικό ή μη λογαριασμό διαχειριστή. Ο Βοηθός ενημέρωσης θα πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης δημιουργών των Windows 10. Εάν χρησιμοποιείτε έναν τοπικό λογαριασμό για αναβάθμιση. η εφαρμογή θα ζητήσει δικαιώματα διαχειριστή πριν ξεκινήσει η λήψη αρχείων και πριν εγκαταστήσει την ενημέρωση. Τούτου λεχθέντος, είναι ακόμα πιθανό η ενημέρωση να αποτύχει. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό διαχειριστή.

Εάν αντιμετωπίσατε προβλήματα με τις ενημερώσεις των Windows στο παρελθόν, ιδιαίτερα με την Ενημέρωση Επετείου, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματός σας ή/και να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε νότια.

Κατεβάστε το The Creators Update μέσω του Update Assistant

Εκτελέστε την εφαρμογή Βοηθός ενημέρωσης. Θα σας πει ποια είναι η τρέχουσα έκδοση των Windows 10 στο σύστημά σας και σε ποια θα αναβαθμιστείτε. Η ενημέρωση δημιουργών είναι η έκδοση 15063. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ενημέρωση τώρα” κάτω δεξιά.

  Πώς να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη σε Mac ή Windows

Θα ελέγξει εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για την ενημέρωση.

Και η λήψη θα ξεκινήσει μετά από μια σύντομη αντίστροφη μέτρηση. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Επόμενο» και να παραλείψετε εντελώς την αντίστροφη μέτρηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημά σας κατά τη λήψη της ενημέρωσης. Το Upgrade Assistant θα ελαχιστοποιηθεί στο System Tray. Μπορείτε να το ανοίξετε από το System Tray για να ελέγξετε την πρόοδο της λήψης.

Ωστόσο, μόλις ξεκινήσει η ενημέρωση, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημά σας μέχρι να ολοκληρωθεί. Εάν είστε στη μέση σε κάτι, είναι καλύτερο να το ολοκληρώσετε πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση της Ενημέρωσης δημιουργών.

Στην ιδανική περίπτωση, εάν η ενημέρωση αποτύχει, το Update Assistant θα το επαναφέρει και θα σας επιστρέψει στην έκδοση Anniversary Update. Τα αρχεία σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν όπως και όλες οι εφαρμογές σας. Η αναβάθμιση, ανεξάρτητα από το αν είναι επιτυχής ή όχι, θα αφήσει ανέγγιχτα τα αρχεία και τις εφαρμογές σας.

  Τρόπος εισαγωγής και εξαγωγής θεμάτων στα Windows 10

Λήψη Windows 10 Creators Update ISO

Η Microsoft έχει επίσης διαθέσει το Windows 10 Creators Update ISO. Μπορείτε να το κατεβάσετε εάν πλαστογραφήσετε τον παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησής σας, έτσι ώστε τα πράγματα που έχετε στο σύστημα της Microsoft να μην μπορούν να εκτελέσουν το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία που έχουμε αναλυτικά εδώ.

Μόλις παραπλανήσετε τον πράκτορα χρήστη σας, προχωρήστε και κάντε λήψη του Windows 10 Creators Update ISO από τον παρακάτω σύνδεσμο. Ο σύνδεσμος θα ισχύει μόνο για 24 ώρες. Θα πρέπει να γράψετε το ISO σε ένα USB για να το εγκαταστήσετε. Αυτό θα κάνει μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10.

Λήψη Creators Update ISO

Αν αναρωτιέστε τι νέο υπάρχει σε αυτήν την ενημέρωση για τον μέσο χρήστη, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις νέες λειτουργίες στην Ενημέρωση δημιουργών.