Πώς να παρακολουθήσετε το PlayStation 5 Reveal της Sony

Αφού η Sony ακύρωσε την εμφάνισή της στο φετινό Game Developers Conference (GDC), η εταιρεία αποφάσισε να δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επόμενη κονσόλα της, που εύστοχα ονομάζεται Playstation 5 (PS5), μόνο του. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη αποκάλυψη σήμερα, 18 Μαρτίου 2020, στις 12 μ.μ. EST/9 π.μ. PST.

Τι να περιμένετε από το PlayStation 5 Reveal της Sony

Microsoft ανακοινώθηκε πρόσφατα τις πλήρεις προδιαγραφές του Xbox Series X, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για το βελτιωμένο χειριστήριο της κονσόλας. Αναμένουμε ότι η Sony θα κάνει το ίδιο όπως ο Lead System Architect του PS5, Mark Cerny, θα παρουσιάσει «μια βαθιά βουτιά στην αρχιτεκτονική του συστήματος του PS5 και πώς θα διαμορφώσει το μέλλον των παιχνιδιών».

  Πώς να προσθέσετε γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη του iPad σας στο iPadOS 14

Βλέποντας ως Η E3 2020 ακυρώνεται επίσης, η Sony μπορεί να επιλέξει να αποκαλύψει το τελικό σχέδιο στη σημερινή εκδήλωση, αλλά πιθανότατα θα περιορίσει αυτήν την παρουσίαση στις προδιαγραφές υλικού.

Αύριο στις 9 π.μ. ώρα Ειρηνικού, ο επικεφαλής αρχιτέκτονας συστήματος του PS5, Mark Cerny, θα κάνει μια βαθιά βουτιά στην αρχιτεκτονική του συστήματος του PS5 και στο πώς θα διαμορφώσει το μέλλον των παιχνιδιών.

Δείτε αύριο στο PlayStation Blog: https://t.co/bgP1rXMeC8 pic.twitter.com/BSYX9tOYhE

— PlayStation (@PlayStation) 17 Μαρτίου 2020

Οι προδιαγραφές που έχουμε δει για τον ανταγωνιστή του μας οδηγούν να υποθέσουμε ότι το PS5 θα είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά την ισχύ, αν όχι τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα. ο Xbox Series X χαρακτηριστικά, 16 GB μνήμης RAM, προσαρμοσμένη CPU AMD Zen 2 με οκτώ πυρήνες χρονισμένους στα 3,8 GHz ο καθένας και προσαρμοσμένη GPU AMD RNDA 2 με 12 teraflops και 52 υπολογιστικές μονάδες χρονισμένες στα 1,825 GHz η καθεμία.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα προφίλ iMessage σε iPhone και iPad

Πώς να παρακολουθήσετε το PlayStation 5 Reveal της Sony

Ο σύνδεσμος για τη ζωντανή ροή δεν είναι ακόμα ζωντανός, γι’ αυτό παρακολουθήστε blog.us.playstation.com. Η ζωντανή ροή αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2020, το μεσημέρι EST (9 π.μ. PST / 4 μ.μ. GMT).

Ενημέρωση: Η Sony πρόκειται επίσης να κάνει streaming την εκδήλωσή της στο PlayStation 5 στο YouTube. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ενσωματωμένη ζωντανή ροή που βρίσκεται παρακάτω.

Θα συνεχίσει η Sony να εστιάζει στις αποκλειστικές κονσόλες που την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή; Πώς θα συγκριθεί αυτή η γενιά κονσόλας όταν πρόκειται για καλύτερες δυνατότητες έναντι μεγαλύτερης ισχύος; Μάθετε σήμερα στο blog.us.playstation.com.

  Τι είναι οι Συγκεντρωτικοί Πίνακες στα Φύλλα Google και πώς μπορώ να τους χρησιμοποιήσω