Αναγκάστε το Facebook να εντοπίζει μικρογραφίες και συνδέσμους κατά την κοινή χρήση μιας διεύθυνσης URL


Πριν από λίγους μήνες, άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα με το Facebook. Κάθε φορά που κοινοποιούσα έναν σύνδεσμο από μια σελίδα στο Facebook που κατείχα ή που διαχειριζόμουν, θα υπήρχαν περιπτώσεις όπου το Facebook δεν θα εντόπιζε ότι είχα επικολλήσει μια διεύθυνση URL στο πλαίσιο κατάστασης. Άλλες φορές, απλά δεν θα φόρτωνε μια εικόνα για χρήση ως μικρογραφία. Το τελευταίο το απέδωσα στην άνοδο της σύνδεσής μου στο Διαδίκτυο, αλλά το πρόβλημα ήταν επαναλαμβανόμενο, παρόλο που δεν αναπαρήχθη στο 100% του χρόνου. Όταν το Facebook απέτυχε να εντοπίσει έναν σύνδεσμο όλοι μαζί, παρά τις πολλές προσπάθειες, έγινε πρόβλημα αντί απλώς ταλαιπωρία. Ευτυχώς, υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό και από ό,τι μπορώ να πω, αυτό είναι ένα πρόβλημα από την πλευρά του Facebook. Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε για τις δικές σας σελίδες στο Facebook.

  Η εφαρμογή με αυτοκόλλητα του Facebook σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες ζωντανά

Η μικρογραφία δεν εντοπίστηκε

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι επικολλάτε έναν σύνδεσμο στο πλαίσιο Κατάσταση και ανιχνεύει αυτόματα τον τίτλο του συνδέσμου και επιλέγει τις πρώτες λίγες γραμμές κειμένου για εμφάνιση ως απόσπασμα. Δεν φορτώνει μια μικρογραφία. Κανονικά, φορτώνεται και μια μικρογραφία. Η απλή λύση είναι να ανανεώσετε τη σελίδα σας και να δοκιμάσετε δεύτερη φορά. Αυτό συμβαίνει με νέους συνδέσμους. αυτά που μόλις βγήκαν ζωντανά και φαίνεται ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να το ευρετηριάσει σωστά το Facebook.

Ο σύνδεσμος δεν εντοπίστηκε ως σύνδεσμος

Αυτό δεν είναι τόσο προφανές για επίλυση και είναι μια πρόσφατη εξέλιξη. Δεν είναι πολύ παλιό και το έχω δει να συμβαίνει μόνο τις τελευταίες εβδομάδες, αν και επαναλαμβάνεται και συμβαίνει με νέους συνδέσμους. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, μεταβείτε στο εργαλείο προγραμματιστών του Facebook για εντοπισμό σφαλμάτων (σύνδεσμος στο τέλος). Επικολλήστε τον σύνδεσμο όπου λέει Εισαγωγή URL και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη νέων πληροφοριών απόξεσης. Μόλις ανακτήσει τις πληροφορίες, δοκιμάστε να μοιραστείτε ξανά τον σύνδεσμο και θα εντοπιστεί ως σύνδεσμος με τον τίτλο, την περιγραφή και τις μικρογραφίες που φορτώνονται ανάλογα.

  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί "Δεν μου αρέσει" σε αναρτήσεις του Facebook στο Google Chrome

Επισκεφτείτε το Facebook Debug Tool