Προσθέστε φίλτρα χρώματος σε βίντεο στο iPhone σας


Το Instagram έκανε τα αρχεία αρχείων φωτογραφιών εξαιρετικά δημοφιλή και τώρα υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες που υπάρχουν αποκλειστικά για την προσθήκη φίλτρων σε μια φωτογραφία. Αυτές οι εφαρμογές ξεχωρίζουν η μία από την άλλη με τη βιβλιοθήκη των φίλτρων που έχουν να προσφέρουν και ορισμένες προσπαθούν να εισέλθουν στην κοινωνική σφαίρα επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες που έχουν δημιουργήσει στο δίκτυο της εφαρμογής. Όταν το Instagram ξεκίνησε την κοινή χρήση βίντεο, επέτρεψε στους χρήστες να προσθέσουν φίλτρα και στα βίντεο, αλλά η διάρκεια του βίντεο ήταν περιορισμένη. Εάν θέλετε έναν πραγματικά απλό τρόπο για να προσθέσετε ένα φίλτρο χρώματος σε ένα βίντεο χωρίς να προσθέσετε υδατογράφημα ή να χρειαστεί να κάνετε περικοπή στο βίντεο, δοκιμάστε το Redcam. Αυτή η εφαρμογή αναπτύχθηκε αρχικά για να κάνει την εγγραφή βίντεο εξαιρετικά γρήγορη, αλλά οι επιλογές επεξεργασίας είναι το πραγματικά αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό.

  Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Edge

Εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί του κυλίνδρου ταινίας κάτω αριστερά. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο που έχετε εγγράψει με την Redcam. Πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεο στο ρολό της κάμερας.

Στη συνέχεια, πατήστε το βίντεο για να το επιλέξετε. Ένα επιλεγμένο βίντεο επισημαίνεται με κίτρινο περίγραμμα. Πατήστε το εικονίδιο φίλτρου κάτω δεξιά και μετά επιλέξτε ένα από τα πολλά διαθέσιμα φίλτρα. Μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο ένα φίλτρο τη φορά, ωστόσο μόλις η εφαρμογή ολοκληρώσει την επεξεργασία του φίλτρου που έχετε επιλέξει, μπορείτε να επιλέξετε το βίντεο για να προσθέσετε ένα δεύτερο σε αυτό. Αφού αποκτήσετε αυτό που θέλετε, φροντίστε να το εξαγάγετε στο ρολό της κάμερας.

  Επιλέγοντας μια φτηνή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού και γιατί το ΔΩΡΕΑΝ δεν αποτελεί επιλογή

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε εδώ τη δυνατότητα περικοπής της εφαρμογής που σας επιτρέπει να περικόψετε το βίντεό σας σε μεγέθη 9:16, 1:1, 4:3, 3:2 και 16:9. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο χρώμα θα είναι το περίγραμμα του βίντεο (όπου είναι ορατό).

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα εγγραφής της Redcam, δεν είναι κακή. Το αν θα αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε αντί για την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας εξαρτάται από εσάς. Δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό για να το αντικαταστήσετε, αλλά διευκολύνει την έναρξη και τη διακοπή της εγγραφής πατώντας απλώς οπουδήποτε στην οθόνη.

Εγκαταστήστε την Redcam από το App Store

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram