Η εφαρμογή με αυτοκόλλητα του Facebook σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες ζωντανά


Το Facebook κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Stickered for Messenger. Εκπληξη. Εκπληξη. Η εφαρμογή προορίζεται να λειτουργεί ως εφαρμογή συνεργάτη για το Messenger του Facebook. σας επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητα σε φωτογραφίες. Η ίδια η εφαρμογή Messenger θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε μια φωτογραφία και θα σας επιτρέψει να στείλετε ένα αυτοκόλλητο ως μήνυμα, αλλά το Stickered θα σας επιτρέψει να προσθέσετε όσα αυτοκόλλητα θέλετε ζωντανά στην κάμερά σας. Τα αυτοκόλλητα διαθέτουν όλα όσα είναι διαθέσιμα στο Facebook και στην εφαρμογή Messenger. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά αυτοκόλλητα, να τοποθετήσετε και να αλλάξετε το μέγεθός τους. Μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να την κοινοποιήσετε απευθείας στην εφαρμογή Messenger.

  Πώς να στείλετε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Facebook Messenger

Εκκινήστε την εφαρμογή και ανοίγει απευθείας στην κάμερα με ένα emoticon Meep που δεν θα βρείτε στην εφαρμογή Messenger ή στο ίδιο το Facebook. Μια πολύ μικρότερη έκδοση του αυτοκόλλητου εμφανίζεται επάνω αριστερά για να υποδείξει ποιο είναι ενεργό. Πατήστε το κουμπί συν επάνω δεξιά για να ανοίξετε τη βιβλιοθήκη των αυτοκόλλητων. Μπορείτε να προσθέσετε όσα αυτοκόλλητα θέλετε πατώντας απλώς ένα στη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων.

Για να διαγράψετε ένα αυτοκόλλητο, πατήστε το στο εργαλείο εύρεσης προβολής κάμερας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί διαγραφής επάνω αριστερά. Μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία, το κουμπί λήψης αλλάζει για να μοιάζει με το εικονίδιο της εφαρμογής Messenger. Πατήστε το για να στείλετε αμέσως τη φωτογραφία στην εφαρμογή Messenger όπου μπορείτε να επιλέξετε τον παραλήπτη και να εισαγάγετε ένα μήνυμα. Εναλλακτικά, εάν πατήσετε το κουμπί λήψης στα δεξιά του κουμπιού λήψης/αποστολής στο Messenger, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στο ρολό της κάμερας.

  Πώς να μοιραστείτε μια ιστορία της ημέρας του Facebook Messenger

Μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα στη φωτογραφία αφού τη τραβήξετε. Πατήστε το κουμπί συν επάνω δεξιά για να ανοίξετε τη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων, επιλέξτε ένα και πατήστε για να το προσθέσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος τόσο των αυτοκόλλητων που προσθέτετε μετά τη λήψη της φωτογραφίας, όσο και αυτού που προσθέσατε πριν τη λήψη της φωτογραφίας. Τα αυτοκόλλητα είναι πολύ χαριτωμένα και μπορώ να δω πώς αυτή η εφαρμογή θα είναι διασκεδαστική στη χρήση.

Εγκαταστήστε αυτοκόλλητα για το Messenger από το App Store