Αγνοήστε να μην κλειδώνουν άλλα τηλέφωνα όταν τα παιδιά δεν απαντούν στην κλήση ενός γονέα [Android]

Εάν έχετε παιδιά και τα παιδιά σας έχουν τηλέφωνα, τότε ξέρετε ότι αντί να χρησιμοποιούν αυτά τα τηλέφωνα για να σας διαβεβαιώσουν ότι είναι ζωντανοί και καλά, ότι δεν είναι μεθυσμένοι, δεν κάνουν ναρκωτικά ή κρατούνται όμηροι, τα παιδιά το χρησιμοποιούν για να δημοσιεύσουν selfies, να τραβήξουν φωτογραφίες από φαγητό. , και σε αγνοώ. Αν όμως τα παιδιά σας έχουν τηλέφωνο Android, μπορείτε τώρα να περιορίσετε τη συνήθεια να σας αγνοούν όταν τα ελέγχετε. Το Ignore No More είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να κλειδώνετε τα τηλέφωνα των παιδιών σας εάν δεν απαντούν στις κλήσεις σας. Μπορεί να λάβει πολύ πιο δραστικά μέτρα και να σκουπίσει ένα τηλέφωνο επίσης. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, τόσο ο γονέας όσο και το παιδί πρέπει να την έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους.

  Avast! Η αφαίρεση λογισμικού λύτρων απαλλάσσει τη συσκευή σας Android από το Simplelocker

Αφού εγκατασταθεί, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο γονικό τηλέφωνο. Μπορούν να δημιουργηθούν μόνο γονικοί λογαριασμοί και οι συσκευές ταξινομούνται ως ανήκουν είτε σε γονέα είτε σε παιδί. Αφού ρυθμίσετε την εφαρμογή στον λογαριασμό σας, εγκαταστήστε την στη συσκευή ενός παιδιού. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον δικό σας λογαριασμό, αλλά όταν σας ζητηθεί, καταχωρήστε τη συσκευή ως συσκευή για παιδιά.

Η ρύθμιση της εφαρμογής στη συσκευή ενός παιδιού απαιτεί να δημιουργήσετε μια ομάδα στην προεπιλεγμένη εφαρμογή Άτομα που ονομάζεται INM. Αυτή η ομάδα θα περιλαμβάνει όλους τους γονείς. Απαιτεί επίσης να είναι ενεργοποιημένα τα γραφικά στοιχεία οθόνης κλειδώματος, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο της εφαρμογής στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό το γραφικό στοιχείο είναι πώς ένα παιδί θα μπορεί να καλέσει ξανά έναν γονέα.

  Πώς να μεταδώσετε στο Chromecast από το VLC Android

Η εφαρμογή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής από την κυκλοφορία της και είναι κατανοητό ότι οι γονείς θα τη λάτρευαν αν η τεχνολογία ήταν στο πλευρό τους για μια αλλαγή, αλλά το Ignore No More έχει κάποιες προφανείς ελλείψεις και ένας από αυτούς είναι ένας έφηβος που είναι έστω και λίγο γνώστης τεχνολογίας και μπορεί να Google πράγματα.

Φανταστείτε πρώτα εάν το παιδί σας έχει μια συσκευή root. Δεν θα είναι δύσκολο να αφαιρέσετε την εφαρμογή από τη συσκευή. Απαιτεί επίσης από τους γονείς να έχουν δικαιώματα διαχείρισης στο τηλέφωνο ενός παιδιού κάτι που θα χρειαστεί να ρυθμίσετε. Αν και είναι δυνατό και δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει, η εφαρμογή δεν είναι η απλή λύση που έχει φτιαχτεί. Άλλοι τρόποι με τους οποίους ένα παιδί μπορεί να απενεργοποιήσει την εφαρμογή είναι διαγράφοντας την ομάδα INM που έχει προστεθεί στην εφαρμογή People. Πολλά από αυτά αφορούν έναν γονέα που έχει δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή και ένα παιδί που δεν μπορεί να βρει μια δουλειά γύρω από αυτήν.

  Πώς να εγκαταστήσετε τα καταστήματα εφαρμογών τρίτων στο Android

Αν υποθέσουμε ότι η εφαρμογή λειτουργεί και τα παιδιά σας δεν βρίσκουν τρόπο να την παρακάμψουν, θα πρέπει να επιτρέπεται στους γονείς να απενεργοποιούν ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής, όπως το σκούπισμα από απόσταση. Στην περίπτωση που κάτι έχει όντως συμβεί στο παιδί σας, μια κινητή συσκευή μπορεί να παρακολουθηθεί και θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για τον εντοπισμό ενός παιδιού. Όλοι μπορούμε να δούμε πώς αυτή η ιδέα δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο iOS, οπότε ας ελπίσουμε ότι κανένα παιδί δεν θέλει ένα iPhone.

Κάντε λήψη του Ignore No More από το Google Play Store