Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας στο Ring

ΕΠΟΜΕΝΟ Αναφορές των κακών ηθοποιών που αποκτούν πρόσβαση στο κουδούνι και τις κάμερες ασφαλείας των ανθρώπων, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ενισχύσετε την άμυνα του λογαριασμού σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Να πώς.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Ring σας

Εάν ανησυχείτε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας έχει κλαπεί, έχει χρησιμοποιηθεί αλλού ή δεν έχει αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Σας συνιστούμε να κάνετε λήψη ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν τυχαίο και ασφαλή κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.

Όταν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Ring, μπορείτε να το κάνετε από τον ιστότοπο της εταιρείας ή την εφαρμογή για κινητά στο Android, iPhone, ή iPad.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Διαδίκτυο

Ξεκινήστε πηγαίνοντας στο Ο ιστότοπος του Ring. Από εκεί, κάντε κλικ στο κουμπί «Είσοδος» στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Λογαριασμός”.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Αλλαγή” που βρίσκεται στην ενότητα “Κωδικός πρόσβασης”.

  Πώς να επισημάνετε κείμενο σε μια ιστορία Instagram

Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Ring και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης. Μόλις πληκτρολογήσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης και στα δύο πλαίσια, θα μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης”.

Εάν εισαγάγατε τον σωστό παλιό κωδικό πρόσβασης και ο νέος κωδικός πληροί τα ελάχιστα κριτήρια της Ring, ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού σας θα αλλάξει.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας στην εφαρμογή για κινητά

Εάν έχετε πρόσβαση κυρίως στην κάμερα Ring από το smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας από την εφαρμογή για κινητά της εταιρείας. Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης τραβήχτηκαν σε iPhone, αλλά τα βήματα είναι ίδια σε Android και iPad.

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Ring στην κινητή συσκευή σας.

Από το ταμπλό, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε το μενού υπερχείλισης.

Επιλέξτε την επιλογή “Λογαριασμός” που βρίσκεται στη μέση της λίστας.

Πατήστε το κουμπί “Αλλαγή” δεξιά από τη λίστα “Κωδικός πρόσβασης”.

Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα και τον νέο κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί «Ενημέρωση κωδικού πρόσβασης» για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό Ring σας

Είτε αλλάξατε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Ring είτε όχι, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Η επιπλέον ασφάλεια είναι αρκετή για να εμποδίσει τους περισσότερους κακούς ηθοποιούς να εισέλθουν στον λογαριασμό σας.

Η μόνη προϋπόθεση για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων είναι να έχετε έναν αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Ring. Κάποιος θα πρέπει να είναι ήδη εκεί, αλλά η διαδικασία ρύθμισης προχωρά στην προσθήκη ενός αριθμού τηλεφώνου εάν δεν υπάρχει ήδη.

  Πώς να ελέγξετε την ψυχική σας υγεία με το εργαλείο κλινικής κατάθλιψης από την Google

Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων Online

Ξεκινήστε ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και πλοηγηθείτε σε Ο ιστότοπος του Ring. Μόλις φορτώσει η σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί «Είσοδος» στην επάνω δεξιά γωνία.

Από εκεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Λογαριασμός”.

Θα δείτε τώρα το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Εάν ο αριθμός είναι ενημερωμένος, μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο βήμα. Εάν δεν είναι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ενημέρωση», εισαγάγετε τον σωστό αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί «Αποθήκευση αλλαγών».

Μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στην ενότητα “Επιπλέον ασφάλεια”. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Ενεργοποίηση” για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

Ο ιστότοπος της Ring θα σας παρουσιάσει τώρα μερικές γρήγορες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και πώς λειτουργεί. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Ενεργοποίηση δύο παραγόντων» στο κάτω μέρος της σελίδας για να προχωρήσετε.

Επαληθεύστε ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού εισάγοντας ξανά τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια» για να προχωρήσετε.

Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Δυστυχώς, το Ring δεν προσφέρει μια μορφή ελέγχου ταυτότητας που βασίζεται σε εφαρμογές. Μπορείτε να βεβαιωθείτε για έναν κωδικό μόνο μέσω SMS.

Αφού ελέγξετε ξανά ότι εισαγάγατε τον σωστό αριθμό, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Συνέχεια» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα κειμένου από το Ring. Εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό επαλήθευσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επαλήθευση”.

  Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου Whatsapp

Αυτό είναι! Έχετε πλέον ενεργοποιήσει με επιτυχία τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας Ring.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Επιστροφή στις ρυθμίσεις” για να βγείτε από τη διαδικασία εγκατάστασης.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, η επανάληψη των παραπάνω βημάτων θα απενεργοποιήσει την πρόσθετη ασφάλεια.

Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στην εφαρμογή για κινητά

Όπως και με την αλλαγή του κωδικού πρόσβασής σας, είναι εξαιρετικά εύκολο να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στην εφαρμογή για κινητά της Ring. Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης καταγράφηκαν σε iPhone, αλλά τα βήματα είναι πανομοιότυπα σε Android και iPad.

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Ring στην κινητή συσκευή σας.

Από την κύρια οθόνη, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε το μενού υπερχείλισης.

Επιλέξτε την επιλογή “Λογαριασμός” που βρίσκεται στη μέση της λίστας.

Μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στην επικεφαλίδα “Βελτιωμένη ασφάλεια”. Πατήστε «Απενεργοποίηση» για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Η εφαρμογή Ring θα εξηγήσει τώρα τι είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και πώς θα επηρεάσει τον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια» για να προχωρήσετε.

Τώρα πρέπει να επαληθεύσετε τον εαυτό σας. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί «Συνέχεια».

Τώρα, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια”.

Ένας εξαψήφιος κωδικός θα σας σταλεί μέσω SMS μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Αντιγράψτε αυτόν τον κωδικό, πληκτρολογήστε τον στην εφαρμογή Ring και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επαλήθευση”.

Και τέλος! Έχετε πλέον ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας Ring. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί «Συνέχεια» για να επιστρέψετε στο μενού Ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα εάν θέλετε ποτέ να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να χάσετε την πρόσθετη ασφάλεια.