Ένας οδηγός για αρχάριους για την πιστοποίηση CSPO [+7 Courses]

Θέλετε να γίνετε επιτυχημένος ιδιοκτήτης προϊόντος Scrum και να πληρώνεστε καλύτερα από τους συνομηλίκους σας; Στη συνέχεια, θα πρέπει να λάβετε μια πιστοποίηση CSPO.

Η πιστοποίηση εκπαίδευσης CSPO ανοίγει το δρόμο για μια καριέρα στην ανάπτυξη λογισμικού και προϊόντων Agile. Το Scrum και το Agile γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά καθώς οι εταιρείες κατασκευής και ανάπτυξης λογισμικού αγωνίζονται για παραγωγικότητα.

Θα δείτε περισσότερα άτομα που αναζητούν εργασία σε αυτόν τον τομέα να έρχονται σε συνεντεύξεις με επαγγελματική πιστοποίηση που σχετίζεται με το Agile ή το Scrum. Ως εκ τούτου, για να γίνετε ανταγωνιστικοί, μπορείτε να πάτε για διαπίστευση CSPO. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πιστοποίηση CSPO και τα διαδικτυακά μαθήματα.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι ένας πιστοποιημένος κάτοχος προϊόντων Scrum (CSPO);

Για να κατανοήσετε το CSPO, πρώτα, πρέπει να μάθετε για τον Κάτοχο προϊόντος Scrum. Ο ιδιοκτήτης του προϊόντος είναι ο βασικός ενδιαφερόμενος φορέας κάθε έργου ανάπτυξης και παράδοσης προϊόντος. Κάποιος από τον επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων ή μάρκετινγκ είναι συνήθως κάτοχος προϊόντος. Όταν το έργο ακολουθεί μεθοδολογίες Scrum, ο κάτοχος του προϊόντος γίνεται Κάτοχος προϊόντος Scrum.

Όπως προτείνει ο Οδηγός Scrum, ο Κάτοχος Προϊόντος Scrum είναι υπεύθυνος για την αύξηση της αξίας του τελικού προϊόντος που προκύπτει από την ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου ανάπτυξης προϊόντος. Έχουν πολλά καθήκοντα, αλλά το βασικό καθήκον είναι να διαχειρίζονται τη λίστα με τις προτεραιότητες λειτουργιών ή καθυστερήσεων προϊόντων ενός ανεπτυγμένου προϊόντος.

Όταν λαμβάνετε μια πιστοποίηση από ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ίδρυμα ή οργανισμό που υποστηρίζει ότι έχετε υψηλή ειδίκευση ως Κάτοχος Προϊόντος Scrum, γίνεστε CSPO ή Πιστοποιημένος Κάτοχος Προϊόντος Scrum.

Τι είναι η πιστοποίηση CSPO;

Η πιστοποίηση Certified Scrum Product Owner είναι μια εκδήλωση επαγγελματικής εκπαίδευσης που παρέχεται από εξουσιοδοτημένα πρακτορεία Scrum Training της Scrum Alliance. Η εκπαίδευση CSPO είναι διαθέσιμη ως διαδικτυακές και αυτοπροσώπως μέθοδοι παράδοσης.

Το Scrum Alliance είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο ινστιτούτο για να λάβει πιστοποίηση CSPO. Γίνεστε μέλος της Scrum Alliance μόλις γίνετε CSPO και μπορείτε να αναπτύξετε ενεργά την καριέρα σας στο Agile και στο Scrum πολύ πέρα ​​από το επίπεδο κατόχου προϊόντος.

Για να γίνετε πιστοποιημένος Κάτοχος Προϊόντος Scrum, δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε οποιοδήποτε λογισμικό παρακολούθησης ή αυτοπροσώπως εξετάσεις. Απλώς πρέπει να παρακολουθήσετε εκπαίδευση που παρέχεται από την Scrum Alliance ή ορισμένους από τους συνδεδεμένους εταίρους της.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε την πιστοποίηση CSPO;

Εάν ασχολείστε περισσότερο με την επιχειρηματική πλευρά των έργων ανάπτυξης προϊόντων, πρέπει να λάβετε ένα πιστοποιητικό για το Scrum Product Owner. Αυτή η διαπίστευση θα σας ανοίξει πολλά παράθυρα σταδιοδρομίας. Μπορείτε να λάβετε προηγμένες πιστοποιήσεις στον ρόλο Scrum Product Owner για να ανεβείτε τη σκάλα μέχρι τον Chief Product Officer (CPO) μιας εταιρείας.

  Οι καλύτερες εφαρμογές και ιστότοποι παρακολούθησης COVID-19

Αυξάνετε επίσης τις πιθανότητες απασχολησιμότητας ως ιδιοκτήτης προϊόντος σε κορυφαίες επιχειρήσεις που ακολουθούν το Scrum και το Agile για παραγωγή ή ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού. Μια θέση εργασίας Scrum Product Owner σε πολυεθνικές επιχειρήσεις θα σας προσφέρει ένα καλύτερο πακέτο αποζημίωσης από τις επιχειρήσεις μεσαίου ή μικρού επιπέδου.

Δεν είναι μόνο αυτό! Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της πιστοποίησης CSPO θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη θεωρητική και πρακτική γνώση του Scrum και του Agile από το βασικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη δουλειά. Το να γίνετε CSPO με αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητα στην ομάδα σας στο Scrum.

Τα οφέλη του CSPO

Μια εταιρεία και οι υπάλληλοί της επωφελούνται από πιστοποίηση CSPO. Μερικά από τα κορυφαία πλεονεκτήματα είναι:

Ιδιοκτήτης προϊόντος με υψηλή εξειδίκευση

Οι εταιρείες αποκτούν έναν ιδιοκτήτη προϊόντος για τα έργα ανάπτυξης λογισμικού ή κατασκευής τους που γνωρίζει το πλαίσιο Scrum από το βασικό επίπεδο.

Μάθετε το Scrum από την αρχή

Οι επαγγελματίες κατανοούν πραγματικά το πλαίσιο Scrum από πρακτική και πρακτική προοπτική.

Διαχείριση εγγράφου ανεκτέλεσης προϊόντος

Ακολουθώντας το πλαίσιο ανάπτυξης του Scrum, μπορείτε να συμπεριλάβετε όλα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά προϊόντος και στοιχεία απόδοσης κατά τη δημιουργία του εγγράφου Product Backlog.

Επικοινωνήστε με πελάτες και ομάδες Scrum

Οι CSPO μπορούν να εξηγήσουν σύνθετες έννοιες μηχανικής σε πελάτες και καταναλωτές σε εύκολη γλώσσα. Επιπλέον, μπορούν να εξηγήσουν τις απαιτήσεις των πελατών στην ομάδα ανάπτυξης του Scrum στη γλώσσα του κλάδου. Ως εκ τούτου, είστε η γέφυρα μεταξύ της ομάδας ανάπτυξης του Scrum και του πελάτη.

Καταλληλότητα για Πιστοποίηση CSPO

Οποιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει τη διαπίστευση CSPO. Ωστόσο, πρέπει να έχετε επαγγελματικό υπόβαθρο στην ανάπτυξη λογισμικού, τη διαχείριση επιχειρήσεων, τη διαχείριση προϊόντων κ.λπ., για να χρησιμοποιήσετε την πιστοποίηση. Ακολουθούν ορισμένες καλές δεξιότητες ως καταλληλότητα για την πιστοποίηση κατόχου πιστοποιημένου προϊόντος Scrum:

Γνώση του Scrum Framework

Για να γίνετε επιτυχημένος πιστοποιημένος κάτοχος προϊόντος Scrum, πρέπει να γνωρίζετε τις ευθύνες σας ως Κάτοχος Προϊόντος. Μπορείτε να το μάθετε μόνο εάν εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για το Scrum Framework. Μπορείτε να ανατρέξετε στον Οδηγό Scrum ως το καλύτερο κείμενο για να μάθετε τα πλαίσια Scrum αφού οι προγραμματιστές αυτής της μεθόδου έγραψαν το κείμενο.

Όταν αποκτήσετε όλη τη γνώση των μεθόδων Scrum, μπορείτε να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας στο Scrum για να εξασφαλίσετε την επιτυχία ενός έργου Scrum. Το CSPO είναι απλώς μια παγκόσμια απόδειξη ότι γνωρίζετε το Scrum από την αρχή.

Κατανόηση του Agile Manifesto

Το Scrum είναι μέρος των μεθοδολογιών Agile. Ως εκ τούτου, πρέπει επίσης να γνωρίζετε το Agile πλαίσιο για να κατανοήσετε αποτελεσματικά το Scrum.

Παρακολούθησε την Εκπαίδευση Πιστοποίησης CSPO

Πρέπει να υποβληθείτε σε 16 ώρες αυτοπροσώπως ή 14 ώρες ζωντανής διαδικτυακής εκπαίδευσης CSPO με πιστοποιημένο εκπαιδευτή Scrum.

Η Scrum Alliance θα στείλει μια συμφωνία άδειας χρήσης και ένα email ρύθμισης προφίλ. Μόλις ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες που αναφέρονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γίνεστε κάτοχος προϊόντων Scrum Certified Scrum Alliance.

Τακτική ανανέωση της Πιστοποίησης

Η πιστοποίησή σας CSPO θα τεθεί σε ισχύ για δύο χρόνια από την ημέρα συμμετοχής στην εκπαιδευτική εκδήλωση CSPO. Ως εκ τούτου, πρέπει να ανανεώσετε την πιστοποίηση λίγους μήνες πριν από τη λήξη για να συνεχίσετε τα διαπιστευτήριά σας ως CSPO.

  Πώς να εισαγάγετε κείμενο στον Βοηθό Google

Μπορείτε να ανανεώσετε την πιστοποίηση κερδίζοντας 20 Scrum Education Units (SEU) κατά τη διάρκεια των δύο ετών παρακολουθώντας έγκυρα συνέδρια, εκπαίδευση, διαλέξεις κ.λπ. Το προφίλ σας στο Scrum Alliance θα προσφέρει πιο λεπτομερείς οδηγίες.

Μόλις έχετε αρκετές SEU, υποβάλετε ένα τέλος ανανέωσης πιστοποιητικού ύψους 100 $ από τη σελίδα προφίλ σας στο Scrum για να επικυρώσετε εκ νέου τα διαπιστευτήριά σας CSPO.

Career Outlook για κατόχους πιστοποιητικών CSPO

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το StarAgile σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας του CSPO, μπορεί κανείς να κερδίσει από 83.000 $ έως 146.255 $ ετησίως με τη λήψη διαπίστευσης CSPO.

Οι μισθοί εξαρτώνται από τον καθορισμό της θέσης εργασίας. Για παράδειγμα, ένας Αναλυτής Προϊόντων CSPO λαμβάνει 83.000 $, ένας Διευθυντής Ανάπτυξης Λογισμικού CSPO λαμβάνει 115.000 $ και ο Διευθυντής Τεχνικού Προγράμματος CSPO λαμβάνει 146.255 $.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μεγάλες επιχειρήσεις ως Project Manager ή Business Analyst και να γίνετε Product Manager, Senior Product Manager και τελικά CPO ή CEO.

Τώρα που περάσατε από τα βασικά της πιστοποίησης CSP, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικά μαθήματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε:

Scrum Product Owner & Scrum Product Owner Certification: Udemy

Αυτό το μάθημα Udemy για το CSPO σας εξοικονομεί εκατοντάδες δολάρια για εκπαίδευση στο Scrum. Επίσης, λαμβάνετε όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε ένα μέρος και το μελετάτε όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο. Η Udemy παρέχει το εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο, επομένως δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε ζωντανές διαδικτυακές ή διαπροσωπικές συνεδρίες.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του μαθήματος είναι:

  • 30 διαλέξεις διάρκειας 2 ωρών και 23 λεπτών
  • Διδάσκει τις ρίζες του Scrum και του Agile
  • Ξεκινά με τα βασικά του Scrum
  • Καλύπτει επίσης συμβάντα Scrum, ρόλους, κανόνες και αντικείμενα
  • Επικεντρώνεται επίσης στον ρόλο του κατόχου προϊόντος
  • Το ανεκτέλεστο προϊόν, ο σχεδιασμός κυκλοφορίας, το όραμα του προϊόντος και οι συμβουλές είναι επίσης εκεί

Το μάθημα ταιριάζει στην εργασία και σε νέους πτυχιούχους που θέλουν να γίνουν Ιδιοκτήτες προϊόντων Scrum και Scrum Masters. Λόγω της πιστοποίησης, οι επιχειρησιακοί αναλυτές, οι ελεγκτές λογισμικού, οι προγραμματιστές, οι μη ευέλικτοι ιδιοκτήτες προϊόντων και οι ιδιοκτήτες προϊόντων μπορούν επίσης να επιλέξουν αυτό το διαδικτυακό μάθημα.

Practice Exams – Certified Scrum Product Owner (CSPO): Udemy

Εάν πρόκειται για οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό τεστ CSPO που διοργανώνεται από εταιρείες ή εκπαιδευτικά ιδρύματα, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα Udemy. Λαμβάνετε συνολικά 195 ερωτήσεις πρακτικής σε 5 πρακτικές δοκιμασίες.

Ο συγγραφέας του διαδικτυακού μαθήματος έχει χωρίσει τις ερωτήσεις σε δύο τμήματα. Ο ένας είναι ο Βασικός Πιστοποιημένος Κάτοχος Προϊόντος Scrum και ο άλλος είναι ο Προκλητικός Κάτοχος Πιστοποιημένου Προϊόντος Scrum.

Οι ερωτήσεις του χαρτιού πρακτικής βασίζονται στην πρόσφατη ενημέρωση του Οδηγού Scrum, η οποία έγινε τον Νοέμβριο του 2020. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι προετοιμάζετε τις τελευταίες τάσεις, έννοιες και πρακτικές γνώσεις του Οδηγού Scrum.

Η ηλεκτρονική σειρά χαρτιού πρακτικής είναι πλήρως προσβάσιμη από κινητές συσκευές. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στα υλικά της ερώτησης. Επιπλέον, το μάθημα θα σας βοηθήσει επίσης να σπάσετε την εξέταση CSM.

Πιστοποιημένος κάτοχος προϊόντων Scrum (CSPO) Μάθημα: Scrum Alliance

Η Scrum Alliance είναι το κορυφαίο όνομα για πιστοποιήσεις που βασίζονται στις μεθοδολογίες Scrum. Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την πιστοποίηση CSPO που προσφέρεται από αυτό το ινστιτούτο περιλαμβάνει τις αρχές, το πλαίσιο και τις αξίες του Scrum.

Επίσης, μαθαίνετε τις δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας CSPO για να εκπληρώσει τις εργασιακές του ευθύνες αποτελεσματικά σε δύσκολα περιβάλλοντα. Δεν είναι μόνο αυτό! Το περιεχόμενο της Scrum Alliance σας εκπαιδεύει επίσης στα εργαλεία που απαιτούνται για έργα ανάπτυξης προϊόντων Scrum.

  Πώς να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση email για το Outlook

Η Scrum Alliance έχει πιστοποιήσει πολλούς εκπαιδευτές και πρακτορεία σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση για CSPO με άνεση. Αφού φτάσετε στην πύλη Αναζήτηση μαθημάτων, μπορείτε να αναζητήσετε παρόχους εκπαίδευσης με βάση τις γλώσσες, τις χώρες, την ημερομηνία και την ώρα, τα ονόματα παρόχων, τους τύπους εκπτώσεων και άλλα.

Εκπαίδευση πιστοποίησης CSPO: KnowledgeHut

Η KnowledgeHut, θυγατρική της upGrad, είναι επίσης μια καλή επιλογή για την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών 14 ή 16 ωρών εκπαίδευσης στο Scrum Product Owner. Προσφέρει διαφορετικά προγράμματα παράδοσης εκπαιδευτικού περιεχομένου, όπως Live Virtual Training και Corporate Training. Τα βασικά σημεία αυτού του διαδικτυακού μαθήματος είναι:

  • Γίνετε αποτελεσματικός Κάτοχος Προϊόντος και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις μέσω του Scrum
  • Μπορείτε να αποκτήσετε 20 SEU σε μόλις δύο ημέρες.
  • Το KnowledgeHut είναι ο παγκόσμιος εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός σύμμαχος της Scrum Alliance (REA)
  • Διαθέτει περισσότερους από 150 εκπαιδευτές πιστοποιημένους από την Scrum Alliance
  • Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες
  • Το KnowledgeHut πραγματοποιεί πάνω από 250 εργαστήρια κάθε μήνα
  • Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει πάνω από 350.000 επαγγελματίες του Scrum

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πύλη KnowledgeHut για να εγγραφείτε για μια εκπαιδευτική εκδήλωση το νωρίτερο. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο μαθημάτων από την πόρτα για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με το μάθημα.

Εκπαίδευση πιστοποίησης πιστοποιημένου Scrum Product Owner (CSPO): Simplilearn

Ένας ακόμη εξαιρετικός προορισμός για να μάθετε τις θεωρίες και τις πρακτικές γνώσεις σχετικά με το Scrum Product Owner είναι αυτό το μάθημα Simplilearn. Μπορείτε να μάθετε το ακριβές περιεχόμενο εκπαίδευσης CSPO από το Simplilearn επειδή είναι το Global REA της Scrum Alliance.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

  • Online εικονική παράδοση μαθημάτων για δύο ημέρες
  • Εκπαίδευση στην τάξη για δύο ημέρες
  • Παιχνίδια και ασκήσεις για να αποκτήσετε πρακτικές εμπειρίες Scrum
  • Το κόστος του μαθήματος περιλαμβάνει την πιστοποίηση CSPO της Scrum Alliance
  • Προσφέρει επίσης 16 PDU ή SEU
  • Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Scrum της Simplilearn είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι
  • Δωρεάν πρόσβαση σε 15 σχετικά διαδικτυακά μαθήματα από το Simplilearn

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όποιον ενδιαφέρεται για το Scrum όπως μάνατζερ ομάδων scrum, μέλη ομάδων scrum, επαγγελματίες που φιλοδοξούν να αποκτήσουν πιστοποίηση Scrum Master, ομάδες που μεταβαίνουν στο πλαίσιο Scrum κ.λπ.

Πιστοποίηση CSPO Training Course: Edureka

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαπίστευσης CSPO από την Edureka έχει την έγκριση της Scrum Alliance. Το περιεχόμενο του μαθήματος θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πώς να διαχειριστείτε το Product Backlog, να δημιουργήσετε ένα Όραμα Προϊόντος κ.λπ. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να κατανοήσετε το ευέλικτο πλαίσιο και σας προετοιμάζει να διασφαλίσετε ότι η εταιρεία σας μπορεί να επιτύχει την ικανοποίηση των πελατών παρέχοντας μεγαλύτερα πρότυπα προϊόντος.

Επιπλέον, το περιεχόμενο του μαθήματος περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εκπαιδεύσεις του Scrum Guide. Κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου που ασκούν το Scrum έχουν σχεδιάσει το αναλυτικό πρόγραμμα ώστε να περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων σε πραγματικό χρόνο, έργα και ζωντανή εκπαίδευση.

Εκπαίδευση πιστοποίησης κατόχου προϊόντων Scrum στην Ινδία: Invensis

Το Invensis είναι ένας από τους καλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς για επαγγελματική εκπαίδευση μαθημάτων και τώρα προσφέρει ζωντανές συνεδρίες εικονικής τάξης στην Ινδία. Εάν κατάγεστε από την Ινδία και αναζητάτε εκπαίδευση πιστοποίησης CSPO από έναν από τους παγκόσμιους οργανισμούς, είναι η κατάλληλη στιγμή. Αξιοσημείωτα σημεία του μαθήματος είναι:

  • Πιστοποίηση Scrum Alliance
  • Κατάλληλο για ομάδες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις
  • Πλήρης κάλυψη του Backlog Προϊόντων
  • Επικεντρώθηκε στις βασικές δυνατότητες του κατόχου προϊόντος

Προσφέρει επίσης ομαδική εκπαίδευση και εταιρικές εκπαιδευτικές συνεδρίες σε πολλές πόλεις της Ινδίας.

συμπέρασμα

Ως επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, αναζητάτε ολοκληρωμένη γνώση των μεθοδολογιών Scrum και Agile; Εάν ναι, πρέπει να λάβετε τη διαπίστευση CSPO ή να προσλάβετε κάποιον που έχει πιστοποίηση CSPO.

Η διαπίστευση CSPO είναι επωφελής τόσο για έναν επαγγελματία όσο και για μια επιχείρηση. Επομένως, δοκιμάστε τα παραπάνω διαδικτυακά μαθήματα χωρίς να χάνετε περισσότερο χρόνο για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας πριν παρακολουθήσετε την εκδήλωση εκπαίδευσης πιστοποίησης CSPO.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η πιστοποίηση Scrum Master για να γίνετε εκπαιδευτής Scrum και να πληρώνεστε καλύτερα από τους μη πιστοποιημένους.