Διορθώστε το Δεν είναι δυνατό το αριστερό κλικ στο ζήτημα του League of Legends

Το League of Legends είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια δράσης για πολλούς παίκτες. κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009. Το League of Legends έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα και είναι ένα από τα αγαπημένα της κοινότητας gaming. Το παιχνίδι παίζεται από χιλιάδες χρήστες καθημερινά. Όπως κάθε άλλο διαδικτυακό παιχνίδι, το League of Legends αντιμετωπίζει επίσης κάποια σφάλματα. Τα περισσότερα από αυτά τα σφάλματα σχετίζονται με τους διακομιστές παιχνιδιών και τα αρχεία προγράμματος. Ωστόσο, μερικές φορές οι παίκτες ενδέχεται να λαμβάνουν σφάλματα και με το υλικό τους. Ένα τέτοιο σφάλμα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε αριστερό κλικ στο League of Legends. Πρόκειται για σφάλμα ελέγχου του League of Legends και μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως προβλήματα προστασίας από ιούς, προβλήματα προφίλ χρήστη και προβλήματα υλικού. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε τα σφάλματα του ποντικιού LoL και τις μεθόδους για τη διόρθωση αυτών των σφαλμάτων.

Πώς να διορθώσετε το Can’t Left Click στο ζήτημα του League of Legends

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να κάνετε αριστερό κλικ στα ζητήματα του League of Legends. μερικοί από τους πιθανούς λόγους αναφέρονται εδώ.

  • Τα προβλήματα υλικού και οι ακατάλληλες διαμορφώσεις είναι η πιο κοινή αιτία αυτού του σφάλματος
  • Τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα
  • Οι ρυθμίσεις προστασίας από ιούς μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σφάλμα του ποντικιού με το LoL
  • Ακατάλληλες ρυθμίσεις συστήματος, όπως ρυθμίσεις επιφάνειας αφής, ρυθμίσεις κλειδώματος κλικ και ρυθμίσεις προφίλ χρήστη, μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν αυτό το σφάλμα
  • Τα κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης συστήματος και τα προγράμματα οδήγησης ποντικιού ευθύνονται επίσης για αυτό το σφάλμα
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Lens για να αναγνωρίσετε αντικείμενα στις φωτογραφίες

Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει μεθόδους για να επιλύσετε δεν μπορεί να κάνετε αριστερό κλικ Λεγεώνα των Θρύλων παιχνίδι.

Μέθοδος 1: Αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού

Γενικά, το ποντίκι και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το υλικό σχετίζονται με σφάλματα υλικού και ακατάλληλες διαμορφώσεις. Κατεστραμμένα καλώδια USB ή ποντικιού και υποδοχές USB θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα με το αριστερό κλικ στο παιχνίδι League of Legends στον υπολογιστή σας. Για να επιλύσετε προβλήματα υλικού, μπορείτε να δοκιμάσετε το ποντίκι σας σε άλλα συστήματα. Επίσης, αλλάξτε τα καλώδια του ποντικιού με διαφορετικές υποδοχές USB στον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα είναι με την υποδοχή ή το καλώδιο. Εάν δεν εντοπίσετε πρόβλημα με το υλικό του υπολογιστή, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 2: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Ένας άλλος συνηθισμένος λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αυτό το σφάλμα ελέγχου του League of Legends στα Windows 10 είναι τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος μπορούν να προκαλέσουν διάφορα σφάλματα του ποντικιού LoL στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένου του αριστερού κλικ στο παιχνίδι League of Legends. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 για να εκτελέσετε σάρωση SFC και απομάκρυνση για επιδιόρθωση αρχείων συστήματος στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Το λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να προκαλεί σφάλματα στο ποντίκι, συχνά, ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς προκαλούν διάφορα σφάλματα με το λογισμικό και τα αρχεία παιχνιδιών. Εάν το πρόγραμμα προστασίας από ιούς προκαλεί σφάλματα με τα αρχεία του παιχνιδιού, μπορείτε να προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Ανατρέξτε στον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10 για να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια την εφαρμογή προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας με Windows 10.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναφοράς στα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Διαφάνειες Google

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε την επιφάνεια αφής

Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι η απενεργοποίηση της ενσωματωμένης επιφάνειας αφής των Windows μπορεί να επιλύσει προβλήματα με το αριστερό κλικ στο League of Legends. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε την επιφάνεια αφής στον υπολογιστή σας με Windows 10.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στη ρύθμιση Συσκευές.

3. Από το αριστερό πλαίσιο, μεταβείτε στο Ποντίκι.

4. Εδώ, κάντε κλικ στο Πρόσθετες επιλογές ποντικιού.

5. Μεταβείτε στην καρτέλα Υλικό και κάντε κλικ στο Ιδιότητες.

6. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης.

7. Εδώ, κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση συσκευής και κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 5: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης ποντικιού

Τα κατεστραμμένα ή παλιά προγράμματα οδήγησης ποντικιού είναι ένας από τους κύριους λόγους για αυτό το σφάλμα στο παιχνίδι League of Legends. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης του ποντικιού στον υπολογιστή σας. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στα Windows 10.

Μέθοδος 6: Ενεργοποίηση Κλείδωμα κλικ

Συχνά, οι χρήστες βρίσκουν προβλήματα κρατώντας το αριστερό κλικ με το ποντίκι τους ενώ παίζουν το League of Legends. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κάνετε αριστερό κλικ στο πρόβλημα του League of Legends. Αυτό το πρόβλημα με τα στοιχεία ελέγχου του League of Legends μπορεί να επιλυθεί ενεργοποιώντας την επιλογή κλειδώματος κλικ στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε πίνακα ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Υλικό και Ήχος.

3. Εδώ, εντοπίστε την επιλογή Ποντίκι στην περιοχή Συσκευές και εκτυπωτές.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Κουμπί και επιλέξτε το πλαίσιο για Ενεργοποίηση ClickLock.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση cURL σε CentOS και Ubuntu;

5. Κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 7: Καταργήστε τα πρόσφατα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης

Μερικές φορές, όταν εγκαθιστάτε νέα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας, μπορούν να αλλάξουν διάφορες ρυθμίσεις στο σύστημά σας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σφαλμάτων ελέγχων του League of Legends στον υπολογιστή. Για να επιλύσετε προβλήματα με το ποντίκι LoL που προκαλούνται από νέα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης συστήματος. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Τρόπος απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10 για την ασφαλή απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης.

Μέθοδος 8: Αλλαγή κατεστραμμένου προφίλ χρήστη

Εάν το προφίλ χρήστη των Windows είναι κατεστραμμένο, αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να κάνετε αριστερό κλικ στο παιχνίδι League of Legends. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να προσπαθήσετε να αλλάξετε το κατεστραμμένο προφίλ χρήστη με ένα νέο προφίλ. Διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το ποντίκι μου δεν λειτουργεί στο LoL;

Απ. Το ποντίκι σας ενδέχεται να μην λειτουργεί λόγω ακατάλληλων ρυθμίσεων συστήματος ή κατεστραμμένων προγραμμάτων οδήγησης ποντικιού. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το σφάλμα επιδιορθώνοντας αρχεία συστήματος ή ενημερώνοντας τα προγράμματα οδήγησης συστήματος.

Ε2. Πώς να διορθώσετε προβλήματα που σχετίζονται με το ποντίκι;

Απ. Μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές μεθόδους για να διορθώσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με το ποντίκι. όπως η σάρωση του συστήματός σας για την επαναφορά των κατεστραμμένων αρχείων, η απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς και η αλλαγή των ρυθμίσεων του συστήματος.

Ε3. Τι προκαλεί τα σφάλματα του ποντικιού ενώ παίζετε το League of Legends;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για σφάλματα του ποντικιού ενώ παίζετε το παιχνίδι League of Legends. Μερικοί από τους πιθανούς λόγους περιλαμβάνουν κατεστραμμένα προφίλ χρηστών, προβλήματα υλικού, ελαττωματικές θύρες USB κ.λπ.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα του παιχνιδιού με το αριστερό κλικ στο League of Legends. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.