Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου άλλου

Το TikTok είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ψυχαγωγίας. Έγινε ευρέως δημοφιλές κατά τη διάρκεια του lockdown και πολλοί άνθρωποι βρήκαν ακόμη και την καριέρα τους με την εφαρμογή. Ωστόσο, το TikTok μερικές φορές μπορεί να γίνει προσωπικό και μπορεί να θέλετε ένα διάλειμμα από μερικούς ανθρώπους. Έτσι, αυτό το άρθρο σας λέει πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου άλλου και πώς να αναφέρετε έναν λογαριασμό TikTok και να τον διαγράψετε. Επίσης, θα κατανοήσετε πώς να αφαιρέσετε το TikTok από άλλες συσκευές και να μειώσετε τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή για λίγο. Επομένως, διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να διαγράψετε έναν λογαριασμό TikTok και άλλα ερωτήματα που συζητήθηκαν λεπτομερώς.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου άλλου

Θα μάθετε πώς να αφαιρέσετε το TikTok από άλλες συσκευές περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορεί να διαγραφεί ένας λογαριασμός TikTok;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tiktok όποτε θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία σας για να διαγράψετε τον λογαριασμό.

  Πώς να ρυθμίσετε τον ήχο στο TikTok

Πώς αφαιρείτε το TikTok από άλλες συσκευές;

Για να καταργήσετε το Tiktok από άλλες συσκευές, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Πατήστε την επιλογή Διαχείριση λογαριασμού από το μενού.

6. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού από την ενότητα Έλεγχος λογαριασμού.

7. Επιλέξτε την επιλογή Φεύγω προσωρινά και πατήστε την επιλογή Συνέχεια από κάτω.

8. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής όρων και προϋποθέσεων και πατήστε Συνέχεια.

Σημείωση: Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του λογαριασμού σας πατώντας στο Αίτημα λήψης.

9. Πατήστε ξανά την επιλογή Continue αφού διαβάσετε τις συνέπειες.

10. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

11. Πάλι, πατήστε Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή σας.

Πώς διαγράφετε έναν λογαριασμό TikTok χωρίς πρόσβαση στον παλιό σας αριθμό τηλεφώνου;

Για να διαγράψετε έναν λογαριασμό TikTok, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης, το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν θέλετε να διαγράψετε έναν λογαριασμό χωρίς πρόσβαση στον παλιό σας αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να τον διαγράψετε με τη βοήθεια του email και του κωδικού πρόσβασής σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας χωρίς πρόσβαση στον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πώς διαγράφετε έναν παλιό λογαριασμό TikTok χωρίς κωδικό πρόσβασης ή email;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok χωρίς email ή κωδικό πρόσβασης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  Πώς να αποκτήσετε πλήρες TikTok στο Instagram Story

1. Εκκινήστε το TikTok και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού > Διαγραφή λογαριασμού, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Επιλέξτε την επιλογή Φεύγω προσωρινά από τη λίστα και πατήστε Συνέχεια.

5. Πατήστε στο κουμπί επιλογής για να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο Continue, όπως φαίνεται παραπάνω.

7. Πατήστε ξανά στο Continue και εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

8. Τέλος, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού > Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή σας.

Μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό TikTok που δεν είναι δικός σας;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Tiktok που δεν είναι δικός σας. Θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού καθώς είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου άλλου;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου χωρίς να έχετε πρόσβαση σε αυτόν. Αν και μπορείτε να αναφέρετε αυτόν τον λογαριασμό για να πείσετε το TikTok να τον διαγράψει. Αλλά το TikTok θα το διαγράψει μόνο εάν διαπιστώσει παραβιάσεις ή παράνομη συμπεριφορά που σχετίζεται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα βήματα για την αναφορά λογαριασμών στο TikTok.

Τι συμβαίνει όταν αναφέρετε το TikTok κάποιου;

Όταν αναφέρετε το βίντεο ή την ανάρτηση κάποιου TikTok, θα πρέπει να εξηγήσετε γιατί αναφέρετε τον λογαριασμό. Στη συνέχεια, η ομάδα υποστήριξης του TikTok θα ελέγξει την αναφορά σας και θα διαπιστώσει εάν ο λογαριασμός παραβαίνει άλλες οδηγίες πλατφόρμας. Εάν το βίντεο έχει αναφερθεί πολλές φορές από διαφορετικούς χρήστες, ενδέχεται να ανασταλεί προσωρινά ή να διαγραφεί οριστικά από τη ροή.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για το TikTok

Τι συμβαίνει εάν αναφέρετε έναν λογαριασμό TikTok;

Όταν αναφέρετε έναν λογαριασμό TikTok, η αναφορά θα ληφθεί από την ομάδα υποστήριξης σε ανώνυμη μορφή. Δηλαδή, η αναφορά σας θα υποβληθεί αλλά η ταυτότητά σας θα εμφανίζεται ως ανώνυμη. Μετά τη λήψη της αναφοράς, η ομάδα υποστήριξης θα εξετάσει και θα ελέγξει εάν παραβιάζει οποιεσδήποτε οδηγίες. Εάν βρουν κάποιο, θα στείλουν μια προειδοποίηση σε αυτόν τον λογαριασμό και θα τους ζητηθεί να αφαιρέσουν το περιεχόμενο που έχουν δημοσιεύσει ή θα αφαιρεθεί από το ίδιο το TikTok. Εάν αυτός ο λογαριασμός έχει ήδη λάβει πολλές προειδοποιήσεις, θα λάβει είτε μόνιμο είτε προσωρινό αποκλεισμό.

Πώς αναφέρετε έναν λογαριασμό TikTok και τον διαγράφετε;

Σε περίπτωση που βρείτε έναν λογαριασμό ακατάλληλο ή προσβλητικό και θέλετε να αναφέρετε έναν λογαριασμό Tiktok και στη συνέχεια να τον διαγράψετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πλοηγηθείτε στο προφίλ που θέλετε να αναφέρετε.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Αναφορά.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Αναφορά λογαριασμού.

5. Τέλος, επιλέξτε τον προτιμώμενο λόγο για την αναφορά του λογαριασμού.

Τώρα, πείτε σε άλλα προφίλ TikTok να αναφέρουν επίσης τον λογαριασμό και να αναφέρουν τους λόγους τους. Εάν υπάρχουν πολλές αναφορές στον ίδιο λογαριασμό, θα ελεγχθούν και θα διαγραφούν από το ίδιο το TikTok.

Πόσες αναφορές χρειάζεται να διαγραφεί ένας λογαριασμός TikTok;

Δεν υπάρχει ακριβής αριθμός για τις αναφορές που απαιτούνται για τη διαγραφή ενός λογαριασμού Tik Tok. Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί από τους χρήστες ότι περίπου 10 αναφορές αρκούν για τη διαγραφή ενός λογαριασμού. Συνήθως χρειάζονται περίπου 24 ώρες για την επεξεργασία της διαγραφής, αφού επιβεβαιωθεί ότι ο λογαριασμός παραβιάζει τους όρους της εφαρμογής TikTok.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη διαγραφή ενός λογαριασμού TikTok;

Εάν ένας λογαριασμός θεωρηθεί ότι παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της εφαρμογής TikTok και λάβει πολλαπλά παράπονα ή αναφορές, θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες ή 2-3 ημέρες για να διαγραφεί. Επίσης μερικές φορές απενεργοποιείται προσωρινά για 30 ημέρες προτού διαγραφεί οριστικά ανάλογα με τον τύπο και τον βαθμό παραβίασης.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου άλλου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.