Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic Games

Η Epic Games συγκαταλέγεται μεταξύ των ιστοτόπων βιντεοπαιχνιδιών με τις περισσότερες επισκέψεις λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών της και των εμπειριών παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο. Για να συνδέσετε ή να αποσυνδέσετε νέους και παλιούς λογαριασμούς στα Epic Games, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους, όπου μπορείτε να αγοράσετε και να παίξετε τα παιχνίδια αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στα επικά παιχνίδια. Αν και μπορείτε να συνδέσετε το Xbox, το Switch ή το κινητό, το PlayStation και τον υπολογιστή σας με τον λογαριασμό σας στην Epic Games, οι παίκτες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα κατά την αλλαγή των λογαριασμών τους. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα όταν ξεχνούν τον κωδικό πρόσβασής τους ή θέλουν να διαγράψουν ή να επανασυνδέσουν τον λογαριασμό. Λοιπόν, ας μάθουμε πώς να προχωρήσετε όταν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και το email του παιχνιδιού Epic και πώς να παίξετε Fortnite χωρίς λογαριασμό Epic. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε εάν η αποσύνδεση του λογαριασμού Fortnite διαγράφει τα πάντα ή όχι.

Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic Games

Θα μάθετε πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic Games περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να προσαρμόσετε το κέλυφος Bash με το shopt

Μπορείτε να βρείτε το email σας με το αναγνωριστικό λογαριασμού Epic;

Ναι, μπορείτε να βρείτε το email σας με το αναγνωριστικό λογαριασμού Epic. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στο εικονίδιο Ο λογαριασμός μου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε την επιλογή για τα Προσωπικά σας στοιχεία. Εκεί θα βρείτε τη διεύθυνση email σας και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Τι κάνετε εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και το email του Epic Game;

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και το email του παιχνιδιού Epic και δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στην επιλογή που λέει ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό email σας. Αυτό θα στείλει ένα μήνυμα στη διεύθυνση email σας για να επαληθεύσετε τον εαυτό σας και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας με τον σύνδεσμο που παρέχεται στο mail.

Τι συμβαίνει όταν αλλάζετε το email στα Epic Games;

Κάθε φορά που αλλάζετε τη διεύθυνση email σας στα παιχνίδια Epic, θα αποστέλλεται ένα αυτοματοποιημένο email στο νέο σας αναγνωριστικό email. Η αλληλογραφία θα περιέχει έναν σύνδεσμο επαλήθευσης για να συσχετίσει τη νέα σας διεύθυνση email με τον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και να επιβεβαιώσετε το νέο email για να συνδεθεί με τα Epic παιχνίδια σας.

Πώς αλλάζετε το Epic email σας;

Ας δούμε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Epic Games:

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Epic Game και κάντε κλικ στο SIGN IN στην επάνω δεξιά γωνία.

2. ΣΥΝΔΕΣΗ χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω σας όνομα προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

  Πώς να καταλάβετε εάν το τηλέφωνό σας έχει πατηθεί

4. Στην ενότητα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στη διεύθυνση email σας.

5. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη Νέα σας Διεύθυνση Email στο δεδομένο πεδίο και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

6. Μεταβείτε στα εισερχόμενα αλληλογραφίας σας και επαληθεύστε τον εαυτό σας με τον σύνδεσμο που παρέχεται,

Και voila, η διεύθυνση email του λογαριασμού Epic σας άλλαξε!

Πώς αποσυνδέετε τον λογαριασμό σας Epic Games;

Ακολουθούν τα βήματα που δείχνουν τη διαδικασία αποσύνδεσης του λογαριασμού σας Epic Games.

1. Ανοίξτε το Ιστοσελίδα Epic Games σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό Epic Games που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Nintendo Switch.

2. Κάντε κλικ στο όνομα προφίλ > ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ κάτω από τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ NINTENDO.

Σημείωση: Μπορείτε να αποσυνδέσετε οποιαδήποτε από τις κονσόλες που θέλετε από τον λογαριασμό σας στην Epic Games από αυτήν τη σελίδα.

6. Επιλέξτε όλα τα πλαίσια ελέγχου και κάντε κλικ στο UNLINK.

Η αποσύνδεση λογαριασμού Fortnite διαγράφει τα πάντα;

Ναι, η αποσύνδεση του λογαριασμού Fornite διαγράφει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Ακριβώς όπως το Fornite, για οποιαδήποτε άλλη κονσόλα ή παιχνίδι, θα χάσετε την πρόσβαση και όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας μόλις επιβεβαιώσετε την αποσύνδεση ή την αποσύνδεση από την πλατφόρμα.

Πώς επανασυνδέετε τον Epic λογαριασμό σας με τον παλιό εξωτερικό λογαριασμό σας;

Μπορείτε να επανασυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic με τον παλιό εξωτερικό λογαριασμό σας με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Epic Games.

2. Κάντε κλικ στο SIGN IN και συνδεθείτε στον λογαριασμό Epic Games που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Nintendo Switch.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο χαρτιού με κουκκίδες στο Microsoft Word

3. Κάντε κλικ στο λογαριασμό σας όνομα προφίλ και επιλέξτε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ > ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ > ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.

4. Κάντε κλικ στο ΣΥΝΔΕΩ-ΣΥΩΔΕΟΜΑΙ επιλογή για τον επιθυμητό λογαριασμό.

5. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας.

6. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα εισερχόμενα αλληλογραφίας σας και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στο email της Epic Games για να επανασυνδέσετε τον λογαριασμό αποτελεσματικά επαληθεύοντας την ιδιοκτησία του λογαριασμού.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Υποστήριξη Epic Games σελίδα για περαιτέρω βοήθεια.

Πώς συνδέετε ξανά τον λογαριασμό σας Epic Games;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να επανασυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic Games.

Μπορείτε να παίξετε Fortnite χωρίς Epic λογαριασμό;

Όχι, είναι σημαντικό να έχετε λογαριασμό Epic για να συνδεθείτε και να παίξετε Fortnite. Αν και μπορείτε να συνδέσετε ή να δημιουργήσετε διαφορετικούς λογαριασμούς Epic για να παίξετε τα παιχνίδια σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Μπορείτε ακόμα να συγχωνεύσετε λογαριασμούς Fortnite;

Όχι, προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος συγχώνευσης λογαριασμών Fortnite. Ακόμη και η υποστήριξη παικτών δεν μπορεί να βοηθήσει με τα αιτήματα συγχώνευσης για δύο λογαριασμούς. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε, να δημιουργήσετε και να συνδέσετε διαφορετικούς λογαριασμούς, εάν θέλετε να τους αλλάξετε, αλλά η δυνατότητα συγχώνευσης λογαριασμών δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή.

Πώς αλλάζετε τον Epic λογαριασμό σας στο Fortnite;

Ας δούμε τα βήματα για να αλλάξετε τον Epic λογαριασμό σας στο Fortnite:

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Epic Games.

2. Κάντε κλικ στο SIGN IN και συνδεθείτε στον λογαριασμό Epic Games που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Nintendo Switch.

3. Κάντε κλικ στο λογαριασμό σας όνομα προφίλ και επιλέξτε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ > ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ > ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ για τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ NINTENDO.

5. Επιλέξτε όλα τα πλαίσια και κάντε κλικ στο UNLINK.

6. Επανεκκινήστε το Fortnite στο Switch σας.

7. Επιλέξτε την επιλογή Link account και συνδεθείτε στο Epic Games ID που θέλετε να συνδέσετε.

Πώς αλλάζετε λογαριασμούς στο Fortnite;

Μπορείτε να μεταβείτε σε νέο ή διαφορετικό λογαριασμό στο Fortnite μέσω του ιστότοπου της Epic Games. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να το κάνετε σωστά.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Epic Games με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.