Ενισχύστε την εμπειρία σας στο παιχνίδι με αυτούς τους 9 οικονομικούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές

Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών και οι υπολογιστές έχουν μεγάλη ζήτηση στην τρέχουσα αγορά, όπου οι άνθρωποι ασχολούνται περισσότερο με τα παιχνίδια.

Όταν παίζετε σε έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή επαγγελματικής σειράς και την επόμενη στιγμή που παίζετε σε ένα προηγμένο σύστημα παιχνιδιών, θα παρατηρήσετε αμέσως τη διαφορά. Δεν μπορείτε πραγματικά να συγκρίνετε την ανακουφισμένη εμπειρία στα συστήματα παιχνιδιών με αυτή των κανονικών.

Εάν θέλετε να παίξετε μερικά από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, θα πρέπει να έχετε στα χέρια σας μερικά από τα πιο πρόσφατα συστήματα. Η τεχνολογία των υπολογιστών εξελίσσεται για να ενισχύσει την εμπειρία κάθε gamer.

Εάν σκέφτεστε να παίξετε από ένα μόνο μέρος στο δωμάτιό σας, μπορείτε σίγουρα να πάτε για έναν υπολογιστή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Αυτό θα σας δώσει περισσότερες επιλογές για αναβάθμιση στη γραμμή.

Από την άλλη πλευρά, εάν επιθυμείτε να έχετε ένα φορητό σύστημα παιχνιδιών, η καλύτερη επιλογή σας είναι ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών.

Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι η αγορά ενός φορητού υπολογιστή ή ενός υπολογιστή παιχνιδιών είναι εξαιρετικά ακριβή. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί εδώ έχουμε μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών χαμηλού προϋπολογισμού. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε λίγο τα έξοδά σας και να αποκτήσετε ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Ας μεταβούμε κατευθείαν στη λίστα με τους καλύτερους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών προϋπολογισμού χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Lenovo Legion 5 Pro

Το Lenovo Legion 5 Pro έρχεται με τις πιο πρόσφατες GPU φορητών υπολογιστών Nvidia GeForce RTX 30 Series. Έχει σχεδιαστεί για παίκτες και δημιουργούς για να έχουν μια απόλυτη εμπειρία κατά τη χρήση του. Η λεπτή και ελαφριά σχεδίαση του Legion είναι ικανή να προσφέρει γραφικά υψηλής τεχνολογίας με χαρακτηριστικά αιχμής και τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη gaming 16″ QHD που υποστηρίζει AMD FreeSync και Nvidia G-Sync. Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών είναι η μέγιστη φωτεινότητα των 500 nits. Έτσι, ακόμα κι αν παίζετε σε μια περιοχή με λάμψη, θα μπορείτε να βλέπετε την οθόνη φωτεινή και καθαρή. Το παιχνίδι σας θα είναι πολύ καλύτερο από άλλα λόγω των ρυθμών ανανέωσης 165 Hz και των χρόνων απόκρισης 3 ms.

Το Lenovo Legion AI Engine διαθέτει ένα σύστημα λύσεων τεχνητής νοημοσύνης που θα βοηθήσουν στην παροχή των υψηλότερων ρυθμών καρέ σε κάθε ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ο συναρπαστικός τρισδιάστατος ήχος θα σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των εχθρών σας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα θέρμανσης, επειδή το Legion 5 Pro συνοδεύεται από ένα έξυπνο σύστημα εισαγωγής και ένα σύστημα εξάτμισης τεσσάρων καναλιών.

Κάποιος μπορεί να πει ότι το Lenovo Legion 5 Pro είναι ο καλύτερος οικονομικός φορητός υπολογιστής παιχνιδιών σε αυτήν τη λίστα.

Razer Blade 14

Razer Blade 14 είναι ο απόλυτος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών 14″ που μπορεί να χρειαστείτε για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Συνδυάζει τον τελευταίο επεξεργαστή AMD Ryzen 9 και γραφικά Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι δεν υπάρχει συμβιβασμός σχετικά με τη φορητότητα και την απόδοση όταν πρόκειται για αυτόν τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών.

  Πώς να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone X

Ο φορητός υπολογιστής έχει 50% αυξημένες ταχύτητες ρολογιού λόγω της εξαιρετικά γρήγορης μνήμης DDR5 4800 MHz. Έχετε ανάλυση κάμερας 1080p υψηλής ποιότητας σε φορητό υπολογιστή παιχνιδιών. Ο φορητός υπολογιστής παραμένει δροσερός και αθόρυβος χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Η ψύξη υγρού θαλάμου ατμού θα διαχέει αθόρυβα και αποτελεσματικά όλη τη θερμότητα έξω από το σύστημα μέσω της συμπύκνωσης και της εξάτμισης του εσωτερικού υγρού.

Το Razer Blade 14 είναι ένας εξαιρετικά λεπτός φορητός υπολογιστής παιχνιδιών με εξαιρετική φορητότητα για άτομα εν κινήσει. Μπορείτε να περιμένετε βουτυρώδη ομαλά γραφικά σε εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας με QHD 165 Hz. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε FHD 144 Hz για εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι, αν εστιάσετε περισσότερο στην ταχύτητα.

MSI GL65 Leopard

Όταν πρόκειται για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, το MSI GL65 Leopard είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξερεύνηση. Ο φορητός υπολογιστής έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5 10ης γενιάς. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε να χειρίζεται όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές με ευκολία. Υπάρχουν 6 πυρήνες με αύξηση απόδοσης έως και 15% σε σύγκριση με τους φορητούς υπολογιστές προηγούμενης γενιάς.

Η Nvidia GeForce GTX 1650 προσφέρει πρωτοποριακά γραφικά και απίστευτες γρήγορες ταχύτητες για τα περισσότερα δημοφιλή παιχνίδια της εποχής. Η οθόνη με λεπτό πλαίσιο είναι γρήγορη, με ρυθμούς ανανέωσης 144 Hz για να παρέχει εξαιρετικά ομαλά γραφικά σε υψηλά FPS.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα θέρμανσης, επειδή η MSI έχει εγκαταστήσει αποκλειστικές θερμικές λύσεις τόσο για CPU όσο και για GPU. Υπάρχουν 7 σωλήνες θερμότητας ενσωματωμένοι στο σύστημα για την ψύξη της συσκευής σας ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων παιχνιδιού.

Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε πλήρως τον φορητό υπολογιστή MSI με το αποκλειστικό Dragon Center. Είναι ένα ενιαίο κατάστημα για τα πάντα στον φθηνότερο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών σας.

Alienware x17

Το Alienware x17 διαθέτει κομψό και απεριόριστα λεπτό σχεδιασμό. Με αυτόν τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, θα λάβετε μεγαλύτερη οθόνη 17,3″. Η φωτεινότητα της οθόνης 300 nits θα σας βοηθήσει να παίξετε στην κορυφαία απόδοση με καθαρά γραφικά. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7 11ης γενιάς και 8 πυρήνες.

Η εμπειρία παιχνιδιού σας θα μεταφερθεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο λόγω της GPU Nvidia GeForce RTX 3060. Επιπλέον, οι καινοτομίες τεχνολογίας κρυοτεχνολογίας αυξάνουν τη σταθερότητα του συστήματος ακόμη και κατά τη διάρκεια περιόδων παιχνιδιού υψηλής απόδοσης. Δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τη θέρμανση λόγω του προηγμένου ελέγχου θερμότητας και συστήματος, των δημιουργικών σχεδίων θερμικών μονάδων και της συνολικής αντίστασης ροής αέρα.

Το Alienware x17 διαθέτει πίνακα υψηλής ταχύτητας 360 Hz με χρόνο απόκρισης λιγότερο από 3 ms. Μπορείτε να περιμένετε συνδεσιμότητα που ξεπερνά τα όρια με όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον κομψό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών. Πρόκειται για μια καλύτερη επιλογή αγοράς για φορητό υπολογιστή παιχνιδιών λόγω του σχεδιασμού, της απόδοσης και των προδιαγραφών του.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στην εφαρμογή Xbox

Επιπλέον, το Alienware Command Center θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε προφίλ για να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για οτιδήποτε υπάρχει στο φορητό υπολογιστή.

AMD Ryzen 7 16-Thread Gamer PC

Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε υπολογιστές παιχνιδιών χαμηλού προϋπολογισμού, θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε αυτό το AMD Ryzer 7 Gamer PC. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 16-Thread Ryzen 7 4700S. Επιπλέον, διαθέτει επίσης 16 GB μνήμη DDR6 για να κάνει κάθε εργασία, από gaming και multitasking μέχρι επεξεργασία και σερφάρισμα στο διαδίκτυο, πολύ εύκολη για εσάς.

Η αναπαραγωγή των αγαπημένων σας παιχνιδιών υπολογιστή γίνεται πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική χάρη στην GPU Radeon RX 550 2 DDR5. Καθώς το σύστημα διαθέτει μνήμη DDR6, μπορείτε να περιμένετε έως και 80% ταχύτερη εμπειρία σε σύγκριση με την τυπική μνήμη DDR4.

Αν ανυπομονείτε να φτιάξετε έναν φθηνό υπολογιστή παιχνιδιών, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προχωρήσετε. Ο SSD 512 GB παρέχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας ή ακόμα και να φορτώσετε ορισμένα παιχνίδια στο SSD για καλύτερη απόδοση.

Dell G5 Gaming Desktop

Το Dell G5 Gaming Desktop έχει σχεδιαστεί για επεξεργαστή Intel Core i7 9ης γενιάς. Με αυτόν τον ισχυρό επεξεργαστή, θα έχετε αδιάκοπη εμπειρία παιχνιδιού και ανταπόκριση σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Επιπλέον, αυτός ο υπολογιστής παιχνιδιών υποστηρίζει επίσης την πιο πρόσφατη κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 2060 GDDR6. Θα ανακουφίσει το παιχνίδι σας και θα προσφέρει επίσης απόδοση με δυνατότητα VR.

Το καλύτερο πράγμα για το σύστημα παιχνιδιών Dell G5 είναι ο συμπαγής σχεδιασμός του που εξοικονομεί χώρο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την περιοχή παιχνιδιών σας ή να μεταφέρετε το σύστημά σας σε πάρτι LAN. Ο μπλε φωτισμός LED της στεφάνης του δίνει μια εμφάνιση gamer και ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων υπολογιστών gaming. Το Dell G5 συγκαταλέγεται στους καλύτερους υπολογιστές παιχνιδιών προϋπολογισμού που μπορείτε να βρείτε στα χέρια σας.

Οι ανεμιστήρες 360 PSU διασφαλίζουν ότι το σύστημά σας παραμένει δροσερό ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων παιχνιδιού. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε διαφορετικές θερμικές λειτουργίες μέσω του Alienware Command Center για να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις εργασίες σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε να περιμένετε εύκολες αναβαθμίσεις επειδή πρέπει να ανοίξετε μόνο δύο βίδες στο πίσω μέρος του συστήματος. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε GPU, CPU, σκληρούς δίσκους και μνήμη.

iBUYPOWER Pro Gaming PC

Μπορεί να βρείτε πολλούς υπολογιστές παιχνιδιών με τις ίδιες προδιαγραφές, αλλά κάθε θήκη υπολογιστή στη σειρά MR προσφέρει έναν εντυπωσιακά μοναδικό σχεδιασμό. Υπάρχουν πάνελ από σκληρυμένο γυαλί που σας επιτρέπουν να βλέπετε το εσωτερικό σύστημα απευθείας από το εξωτερικό. Αυτή η εμφάνιση, σε συνδυασμό με τον φωτισμό RGB, θα ανεβάσει τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο.

Το iBUYPOWER Pro Gaming PC διαθέτει επεξεργαστή Intel i7 μαζί με GPU Nvidia GeForce RTX 2060. Η μνήμη DDR4 16 GB είναι ικανή να χειρίζεται πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Επιπλέον, θα έχετε επίσης έναν σκληρό δίσκο 1 TB και 240 GB SSD για αποθήκευση. Με έναν SSD στο σύστημα, μπορείτε να περιμένετε υψηλές ταχύτητες.

  Ένας πλήρης οδηγός για τη διαδικασία και τις πρακτικές διαχείρισης εκδόσεων

Το μερικό φινίρισμα καθρέφτη προσθέτει στην εμφάνιση του συστήματος. Ο μερικός καθρέφτης θα αντανακλά το περιβάλλον όταν απενεργοποιείτε τον υπολογιστή. Όταν ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή, θα μπορείτε να τα βλέπετε. Είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν πρόκειται για έναν προκατασκευασμένο υπολογιστή παιχνιδιών.

OMEN 30L Gaming Desktop

Αν ψάχνετε για ένα premium καθώς και ένα οικονομικό σύστημα παιχνιδιών, τότε θα πρέπει να ελέγξετε το Omen 30L Gaming Desktop. Δεν είναι μόνο εξαιρετικό για την απόδοσή του, αλλά θα βρείτε ακόμη και την εμφάνισή του αρκετά δελεαστική. Ο σταθμός παιχνιδιών σας θα γίνει πιο φωτεινός λόγω του πλήρους ελέγχου RGB, του πλήρους μεταλλικού πλαισίου και του σκληρυμένου γυαλιού στο μπροστινό και στα πλαϊνά πάνελ.

Το Omen 30L έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i9 10ης γενιάς. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να απολαύσετε παιχνίδια 4K με GPU Nvidia GeForce RTX 3080. Η μνήμη 32 GB HyperX DDR4 κάνει όλες τις εργασίες, από το gaming μέχρι τη δημιουργία βίντεο, ομαλή και βουτυρώδη. Μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε τη μνήμη RAM στα 64 GB εάν απαιτείται. Υπάρχει 1 TB SSD και 2 TB HDD αποθήκευσης, ώστε να μην αντιμετωπίζετε ποτέ προβλήματα αποθήκευσης.

Το Omen Gaming Hub κάνει το σύστημά σας μοναδικό για εσάς. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις σας για να πετύχετε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εκτός από αυτό, το Network Booster θα ανεβάσει το παιχνίδι σας σε κατάσταση VIP και θα σας παρέχει την ταχύτερη σύνδεση, ώστε να μην χρειάζεται να χάσετε ποτέ λόγω καθυστέρησης.

Το System Vitals θα εμφανίσει όλες τις απαραίτητες βασικές μετρήσεις του Omen PC σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα για το ποιες διαδικασίες καταλαμβάνουν τους πόρους σας. Δεν μπορείτε μόνο να προσαρμόσετε τον φωτισμό για το σύστημά σας, αλλά εάν έχετε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο Omen, μπορείτε να το προσαρμόσετε όλο από 16,8 εκατομμύρια χρώματα.

Υγρόψυκτος υπολογιστής Thermaltake Arctic i360

Το Thermaltake Arctic i360 διαθέτει σχέδιο ανοιχτού πλαισίου. Περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Intel Core i5 11ης γενιάς σε συνδυασμό με το Nvidia GeForce RTX 3060 για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας. Καθώς περιέχει ένα σχέδιο ανοιχτού πλαισίου, θα μπορείτε να δείτε μέσα από κάθε στοιχείο του συστήματος. Το σκληρυμένο γυαλί πάχους 5 mm θα προστατεύσει το σύστημά σας.

Το ψυγείο 360 mm στο σύστημα θα παρέχει υγρή ψύξη κλειστού βρόχου για να διατηρεί το σύστημά σας δροσερό ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων παιχνιδιού. Υπάρχει ένα ToughRam DDR4 16 GB ενσωματωμένο στο σύστημα για το χειρισμό πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα.

Το καλύτερο πράγμα για το Thermaltake Arctic είναι ότι λαμβάνετε τρεις διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης θήκης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη κατακόρυφη διαμόρφωση, να την τοποθετήσετε στην οριζόντια διαμόρφωση ή ακόμα και να την τοποθετήσετε σε τοίχο εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Έτσι, μπορείτε να δείξετε τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας αρκετά καλά εδώ.

Συμπέρασμα 👩‍💻

Όταν πρόκειται για την κατασκευή ενός σταθμού τυχερών παιχνιδιών για τον εαυτό σας, πρέπει να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε ένα καλό χρηματικό ποσό. Αλλά αν ερευνήσετε διεξοδικά, έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα. Αυτή είναι μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών προϋπολογισμού.

Μόλις τελειώσετε με την αγορά ενός συστήματος παιχνιδιών, μπορείτε ακόμη και να δείτε μερικές από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών.