4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να μάθετε να κωδικοποιείτε

Είναι αυτονόητο ότι για να είστε πραγματικά ανταγωνιστικοί και να αποκτήσετε δουλειά στον συνεχώς διευρυνόμενο κόσμο του λογισμικού και της ανάπτυξης ιστού, πρέπει να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες πολλών γλωσσών προγραμματισμού υψηλής ζήτησης. Ωστόσο, το να ξέρεις πώς να κωδικοποιείς και να μπορείς να σκέφτεσαι σαν προγραμματιστής είναι μια όλο και πιο σημαντική ικανότητα που πρέπει να έχεις, ανεξάρτητα από το επάγγελμά σου ή τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Το να μπορείς να σκέφτεσαι σαν προγραμματιστής απαιτεί έναν συγκεκριμένο τύπο νοοτροπίας – μια νοοτροπία που απαιτεί λογική, πειθαρχία, προνοητικότητα και δημιουργικότητα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που οι εργοδότες σε όλους τους τομείς αγαπούν και αναζητούν όταν έρθει η ώρα να προσλάβουν νέους υπαλλήλους. Και καθώς οι θέσεις εργασίας και οι ευκαιρίες στην ανάπτυξη τεχνολογίας, ιστού και εφαρμογών γίνονται όλο και πιο προσοδοφόρες μέρα με τη μέρα, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε.

Ακολουθούν τέσσερις λόγοι για τους οποίους πρέπει να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε, ξεκινώντας σήμερα:

1. Ασφάλεια εργασίας

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας Αναφορές ότι η απασχόληση των προγραμματιστών λογισμικού προβλέπεται να αυξηθεί κατά 17% από τώρα έως το 2024, πολύ ταχύτερα από τον μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Αυτό οφείλεται κυρίως στη μεγάλη αύξηση της ζήτησης για λογισμικό υπολογιστών, η οποία αναμφίβολα πρόκειται να συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα αρκετά χρόνια.

  Πώς να φτιάξετε πράσινη βαφή στο Minecraft

2. Εύκολη πρόσβαση σε σε βάθος, οικονομικά προσιτά υλικά

Τα προγράμματα σπουδών που διαρκούν δύο ή τέσσερα χρόνια προκαλούν ενόχληση και συχνά είναι πολύ ακριβά για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά εδώ είναι το μυστικό: Οι εταιρείες μεγάλων δεδομένων δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το δίπλωμά σας όσο ενδιαφέρονται για τις δεξιότητές σας και την ικανότητά σας να επιλύετε προβλήματα χρησιμοποιώντας κώδικα και λογική. Και σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε στον επικερδή κόσμο της επιστήμης των υπολογιστών μέσω σε βάθος διαδικτυακών μαθημάτων όπως The Ultimate Learn to Code 2017 Bundle, το οποίο κοστίζει ένα μικρό κλάσμα του ποσού που θα ξοδεύατε σε μια πιο παραδοσιακή εκπαίδευση, ενώ καταναλώνετε πολύ λιγότερο χρόνο.

3. Ελευθερία να επιλέξετε τα δικά σας έργα και ώρες

Είναι αλήθεια ότι πολλοί προγραμματιστές εργάζονται 9-5 θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρείες, ωστόσο αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ο δρόμος σας εάν θέλετε να έχετε περισσότερη ελευθερία. Με αρκετό ταλέντο και εμπειρία κάτω από τη ζώνη, ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής μπορεί εύκολα να χρεώσει τριψήφια για μια ώρα εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε το αφεντικό του εαυτού σας—επιλέγοντας τις δικές σας ώρες και αποκτώντας απαράμιλλη ελευθερία χωρίς να είστε δεμένοι σε ένα γραφείο κάθε μέρα.

  Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα Google με λογική διακλάδωσης

4. Πρέπει να είσαι δημιουργικός

Υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη μεταξύ του κοινού που δεν κωδικοποιεί ότι η κωδικοποίηση και η ανάπτυξη έχουν να κάνουν με ξηρούς αριθμούς και ατελείωτες σειρές από ανεξήγητες ασυναρτησίες. Και ενώ θα πρέπει αναπόφευκτα να εργαστείτε με αριθμούς και μεγάλες σειρές κώδικα ως προγραμματιστής, όλα αυτά επιδιώκουν ένα δημιουργικό όραμα – ένα όραμα που παίζετε μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση. Η κωδικοποίηση και η ανάπτυξη είναι τελικά να φέρνουν στη ζωή δημιουργικές ιδέες, που είναι αναπόφευκτα μια ατελείωτα ευχάριστη και προκλητική εμπειρία.

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε σε μια νέα, συναρπαστική και προσοδοφόρα διαδρομή ως προγραμματιστής είναι διαθέσιμα στο The Ultimate Learn to Code 2017 Bundle, το οποίο προς το παρόν επισημαίνεται σε μόλις $49. Με περισσότερες από 80 ώρες καθηλωτικής, πολύπλευρης εκπαίδευσης προγραμματισμού σε δέκα ενότητες, αυτό το πακέτο θα σας ενημερώσει σχετικά με τις πιο πρόσφατες και πιο απαιτητικές γλώσσες προγραμματισμού και τεχνικές.

  5 απλές συμβουλές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κάνετε τις φωτογραφίες σας λαμπερές

Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε διαδραστικές εφαρμογές ιστού με το Ruby on the Rails, άσο την εξέταση JavaScript Specialist Designation, να δημιουργείτε ολοκληρωμένα έργα Python, να χειρίζεστε αντικειμενοστρεφείς λειτουργίες προγραμματισμού, να χρησιμοποιείτε HTML και CSS για να αλληλεπιδράτε με σελίδες ιστότοπου απρόσκοπτα και παραγωγικά, να δημιουργείτε Angular 2 εφαρμογές, δημιουργήστε πραγματικές εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών με το Xamarin, δημιουργήστε τις δικές σας εφαρμογές iOS 10 σε Xcode 8 και Objective-C και πολλά άλλα.

Μην μείνετε πίσω, καθώς η ψηφιακή επανάσταση συνεχίζει να αναπτύσσεται και απαιτεί όλο και περισσότερους ειδικευμένους προγραμματιστές, ειδικά όταν η εκπαίδευση που χρειάζεστε για να παραμείνετε στο παιχνίδι είναι τόσο εύκολα προσβάσιμη και οικονομικά προσιτή. Μαζεύω Το πακέτο Ultimate Learn to Code 2017 με μόλις 49 $ και ξεκινήστε μια καλύτερη καριέρα.