Πώς να φτιάξετε πράσινη βαφή στο Minecraft

Το Building είναι ένα τεράστιο μέρος του Minecraft. Μπορεί να σας αρέσει η εξερεύνηση ναρκοπεδίων ή να ψάχνετε για ναυάγια ή μπορεί απλώς να προσπαθείτε να φτάσετε στο The End για να σκοτώσετε έναν δράκο, αλλά το κτίριο θα είναι πάντα μέρος αυτού που κάνετε. Πολλοί άνθρωποι παίζουν το Minecraft αποκλειστικά για να φτιάξουν πράγματα και το Minecraft τους προσφέρει διαφορετικούς τύπους μπλοκ για να δημιουργήσουν.

Βαφές στο Minecraft

Όλα τα μπλοκ στο Minecraft έχουν συγκεκριμένο σκοπό, συγκεκριμένες ιδιότητες, χρώμα και υφή. Για τα περισσότερα μπλοκ, το χρώμα ενός μπλοκ δεν μπορεί να αλλάξει εκτός εάν εφαρμόσετε έναν πόρο ή ένα πακέτο υφής. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα μικρό σύνολο από μπλοκ που μπορούν να βαφτούν. Κοινοί λίθοι που μπορούν να βαφτούν είναι το σκυρόδεμα, το μαλλί και η τερακότα, τα περιλαίμια που φορούν τα εξημερωμένα ζώα, η δερμάτινη πανοπλία κ.λπ.

  Πώς να παίξετε το Minecraft στο Linux

Όσον αφορά τη βαφή τους, πρέπει να φτιάξετε τη βαφή από άλλα αντικείμενα που εξορύσσονται στο παιχνίδι. Η βαφή, αφού γίνει, πρέπει να εφαρμοστεί στο μπλοκ που θέλετε να βάψετε.

Πράσινη βαφή στο Minecraft

Για να φτιάξετε πράσινη βαφή, χρειάζεστε?

Κάκτος
Καύσιμα (κάρβουνο, ξύλο, φύκια)

Απόκτηση κάκτου

Οι κάκτοι ή κάκτοι απαντώνται φυσικά σε βιομάζα επιδορπίων. Αυτά τα φυτά μπορούν να τραυματίσουν έναν παίκτη καθώς και άλλους όχλους, αλλά είναι εύκολο να εξορυχτούν. Μπορείτε να τα σπάσετε με το χέρι σας χωρίς να υποστείτε καμία ζημιά. Ένα μόνο μπλοκ κάκτου μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τετράγωνο άμμου και θα γίνει κάκτος πλήρους μεγέθους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καλλιεργήσετε όσο μέρος του φυτού χρειάζεστε.

  Πώς να φτιάξετε μπαστούνια στο Minecraft

Φτιάξτε πράσινη βαφή στο Minecraft

Υποθέτοντας ότι έχετε πολλά κομμάτια κάκτων και άφθονο καύσιμο, είστε έτοιμοι να φτιάξετε πράσινη βαφή.

Ανοίξτε ένα φούρνο.
Τοποθετήστε το καύσιμο στην κυψέλη καυσίμου.
Τοποθετήστε τον κάκτο στο μπλοκ τήξης.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, συλλέξτε την πράσινη βαφή.

πράσινη βαφή στο Minecraft

Εφαρμόστε πράσινη βαφή στο αντικείμενο

Η διαδικασία βαφής για διαφορετικά αντικείμενα είναι διαφορετική, αλλά κανονικά, πρέπει να τοποθετήσετε ένα από τα είδη με ένα μπλοκ βαφής στον πίνακα χειροτεχνίας. Για ορισμένα είδη, π.χ. τερακότα, πρέπει να βάψετε οκτώ τεμάχια ταυτόχρονα, ενώ για άλλα, όπως το μαλλί, μπορείτε να βάψετε μόνο ένα τετράγωνο τη φορά. Η ίδια βαφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη, αλλά η συνταγή χειροτεχνίας θα είναι διαφορετική. Για τα περιλαίμια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε τη βαφή και να χρησιμοποιήσετε τη δράση του στοιχείου/χρήση στοιχείου στο εξημερωμένο ζώο.

  Τι χαρακτηριστικά διαθέτει το Minecraft στο διακόπτη Nintendo;

συμπέρασμα

Η διαδικασία θανάτου είναι συνήθως μόνιμη. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το χρώμα από αντικείμενα όπως μαλλί ή τερακότα, αλλά μπορείτε πάντα να αλλάξετε το χρώμα του γιακά της γάτας ή του σκύλου σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τούβλα σε μεγάλη κατασκευή, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς φαίνεται το χρώμα όταν το τοποθετήσετε με οτιδήποτε άλλο πριν το βάψετε και δεν μπορείτε να αναιρέσετε τη διαδικασία βαφής.