Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram

Το Instagram δεν σας ειδοποιεί όταν κάποιος σας αποκλείει. Εάν έχετε μια ενοχλητική υποψία για κάποιον με τον οποίο δεν έχετε ακούσει εδώ και καιρό, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε αν σας έχει αποκλείσει στο Instagram.

Μπορεί να βρείτε κάποια εργαλεία τρίτων που διαφημίζουν ότι θα σας ειδοποιούν όταν κάποιος σας μπλοκάρει, αλλά αυτά σχεδόν ποτέ δεν λειτουργούν.

Λοιπόν, τι κάνει; Κάποιο καλό παλιομοδίτικο έργο ντετέκτιβ. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να συμπεράνετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Instagram.

Ας ξεκινήσουμε με την αναζήτηση. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας iPhone ή Android ακουστικό και μετά πατήστε το εικονίδιο «Αναζήτηση» για να μεταβείτε στη σελίδα «Εξερεύνηση».

  Γνωρίζει το Instagram εάν αγοράζω ακόλουθους; Θα αποκλείσουν τον λογαριασμό σας;

Εδώ, πατήστε τη γραμμή «Αναζήτηση». Προσπαθήστε να αναζητήσετε τη λαβή λογαριασμού Instagram του ατόμου. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον χρήστη, μπορεί να σημαίνει ότι σας έχει αποκλείσει.

Ένας σίγουρος τρόπος για να μάθετε αν έχετε αποκλειστεί είναι να βρείτε το δρόμο σας στη σελίδα του προφίλ τους στην εφαρμογή Instagram. Τώρα, σαφώς δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί από την αναζήτηση.

Αλλά μπορείτε να το κάνετε από παλιά σχόλια ή από μια συνομιλία DM στο Instagram. Εάν μπορείτε να δείτε τη λαβή του Instagram ή το εικονίδιο τους, πατήστε το. Αυτή η ενέργεια θα ανοίξει το προφίλ τους.

Τώρα, αν το Instagram λέει κάτι σαν “Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός”, σημαίνει απλώς ότι άλλαξαν σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό και σας αφαίρεσαν ως ακόλουθο. Μπορείτε να προσπαθήσετε να τους ακολουθήσετε ξανά για να αποκτήσετε τις καλές τους χάρες.

  Πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο στο Instagram

Αλλά αν η εφαρμογή Instagram λέει κάτι σαν “Δεν υπάρχουν ακόμη δημοσιεύσεις” και δεν εμφανίζει το βιογραφικό του προφίλ ή τις πληροφορίες των ακολούθων, σημαίνει ότι έχετε αποκλειστεί. Μπορεί επίσης να σας δείξει απλώς ένα banner που λέει “Ο χρήστης δεν βρέθηκε”.

Μπορείτε επίσης να το επιβεβαιώσετε μεταβαίνοντας στο προφίλ Instagram του ατόμου στον ιστό. Εάν θυμάστε το αναγνωριστικό του Instagram, προσθέστε το στο τέλος του συνδέσμου “www.instagram.com/(όνομα χρήστη)”.

Εάν το Instagram σας πει ότι η σελίδα δεν υπάρχει, μπορεί να σας έχει αποκλείσει ή να έχει διαγράψει το προφίλ του.

Μια πληροφορία μπορεί να μην είναι αρκετή για να τη διακρίνετε, αλλά αν ακολουθήσατε όλα τα παραπάνω βήματα και δεν μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ τους, πιθανότατα σημαίνει ότι έχετε αποκλειστεί.

  Τι είναι το Instagram Reels και είναι ένας κλώνος TikTok;

Εάν θέλετε να είστε πραγματικά σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε από έναν φίλο να αναζητήσει τη λαβή του Instagram. Εάν ο φίλος σας μπορεί να έχει πρόσβαση στο προφίλ του (είτε είναι δημόσιο είτε ιδιωτικό) και εσείς δεν μπορείτε, είναι πολύ ξεκάθαρο ότι έχετε αποκλειστεί.

Θέλετε να τους δώσετε μια γεύση από το δικό τους φάρμακο; Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε κάποιον στο Instagram.