Πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο στο Instagram

Τίποτα δεν τσιμπάει όπως ένα τυπογραφικό λάθος στο διαδίκτυο. Εάν κατά λάθος γράψατε κάτι που προτιμάτε να λάβετε πίσω ή θέλετε να αφαιρέσετε το σχόλιο κάποιου άλλου που έμεινε στην ανάρτησή σας, δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα σχόλιο Instagram σε iPhone, Android και στον Ιστό.

Διαγράψτε ένα σχόλιο Instagram σε iPhone και Android

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή «Instagram» στο δικό σας iPhone ή Android συσκευή και στη συνέχεια εύρεση της εν λόγω ανάρτησης στο Instagram. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή Instagram, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα Ειδοποιήσεις για να βρείτε τα πρόσφατα σχόλια που έχουν μείνει στην ανάρτησή σας.

  Πώς να δείτε τη δραστηριότητα του ακόλουθου σας στο Instagram

Όταν προβάλλετε την ανάρτηση, πατήστε στο εικονίδιο Σχόλια (εικονίδιο με συννεφάκι ομιλίας) για να δείτε κάθε σχόλιο που σχετίζεται με την ανάρτηση.

Εδώ, εντοπίστε το σχόλιο (δικό σας ή κάποιου άλλου) που θέλετε να διαγράψετε.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, σύρετε προς τα αριστερά στο σχόλιο για να αποκαλύψετε τις επιλογές.

Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο του Κάδου απορριμμάτων για να διαγράψετε το σχόλιο.

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, πατήστε παρατεταμένα στο σχόλιο για να το επιλέξετε.

Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του Κάδου απορριμμάτων που βρίσκεται στην επάνω γραμμή εργαλείων για να διαγράψετε το σχόλιο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram

Θα δείτε ένα banner στο επάνω μέρος της οθόνης που θα σας ενημερώνει ότι το σχόλιο έχει διαγραφεί. Εάν αλλάξετε γνώμη, έχετε μερικά δευτερόλεπτα για να πατήσετε το κουμπί “Αναίρεση” για να επαναφέρετε το σχόλιο.

Διαγραφή ενός σχολίου Instagram στο Διαδίκτυο

Ο ιστότοπος του Instagram για επιτραπέζιους υπολογιστές βελτιώνεται κάθε μέρα. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το Instagram στον υπολογιστή σας, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να διαγράψετε σχόλια και από εδώ.

Ανοιξε το Ιστοσελίδα Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας, φυσικά, και μετά κάντε κλικ σε μια ανάρτηση για να την αναπτύξετε. Θα δείτε τώρα την ενότητα Σχόλια στη δεξιά πλευρά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης στο Instagram

Βρείτε το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω του. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Μενού με τρεις κουκκίδες”.

Από εδώ, επιλέξτε την επιλογή «Διαγραφή».

Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως από την ανάρτηση.