Συγχρονίστε τις υπενθυμίσεις των Windows 10 στο τηλέφωνό σας iPhone και Android με την Cortana


Εάν είστε χρήστης των Windows και έχετε αναβαθμίσει σε Windows 10 ή τουλάχιστον έχετε ακούσει για τις νέες δυνατότητες σε αυτό, γνωρίζετε ότι η Cortana είναι μέρος της προσφοράς προϊόντων. Η Cortana είναι ο εικονικός βοηθός της Microsoft και από τα Windows 10, είναι ενσωματωμένος στη δυνατότητα αναζήτησης των Windows. Η γενική συναίνεση σχετικά με την Cortana στα Windows 10 είναι ότι απέχει πολύ από το τέλειο, αρκετά μακριά. Μέχρι χθες, η Cortana ήταν χρήσιμη για οποιονδήποτε είχε Windows Phone, αλλά η Microsoft κυκλοφόρησε την Cortana ως αυτόνομη εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android. Οι εφαρμογές δεν είναι καθόλου εντυπωσιακές. Το “Work in progress” είναι ίσως ένας καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε τις εφαρμογές. Στην πραγματικότητα είναι ακόμα σε δοκιμή για Android. Υπάρχει μόνο ένας λόγος για να το χρησιμοποιήσει κάποιος. Υπενθυμίσεις. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 και έχετε δημιουργήσει Υπενθυμίσεις στην Cortana, μπορείτε να τις συγχρονίσετε με τη συσκευή σας iPhone και Android εγκαθιστώντας την εφαρμογή Cortana.

  Πώς να αποκλείσετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο για υπηρεσίες Windows 10

Αφού εγκαταστήσετε την Cortana, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιείτε στα Windows 10. Αφού συνδεθείτε, αφήστε την εφαρμογή λίγα λεπτά και πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Η εφαρμογή βρίσκεται σε εξέλιξη, οπότε να είστε υπομονετικοί εάν το συρτάρι δεν ανοίξει αμέσως. Πατήστε «Υπενθυμίσεις» και όλες οι υπενθυμίσεις που δημιουργήσατε στα Windows 10 θα έχουν συγχρονιστεί με το τηλέφωνό σας.

Εάν δεν δημιουργήσατε ποτέ υπενθυμίσεις στα Windows 10, πατήστε στο εικονίδιο του μικροφώνου (δώστε του λίγο χρόνο) και μετά εκφωνήστε την υπενθύμιση που θέλετε να δημιουργήσετε. Η υπενθύμιση θα συγχρονιστεί με την επιφάνεια εργασίας των Windows 10. Μπορείτε να το δείτε στην καρτέλα Υπενθυμίσεις στην Cortana. Περιττό να πούμε ότι θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιημένη την Cortana στα Windows 10 και μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

  Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του υπολογιστή σας στα Windows 10

Το απόλυτο καλύτερο μέρος είναι οι ειδοποιήσεις που θα λαμβάνετε στα Windows 10 όταν απαιτείται υπενθύμιση.

Εγκαταστήστε την Cortana από το App Store

Εγκαταστήστε την Cortana από το Google Play Store