Ωριαία & Διμηνιαία Πρόβλεψη για Πολλές πόλεις

Οι καιρικές εφαρμογές δεν θα παλιώσουν ποτέ, θα υπάρχει πάντα ένας νέος τρόπος εμφάνισης, ελέγχου και παρακολούθησης του καιρού. Σε κάποιους αρέσουν οι αισθητικά ευχάριστες εφαρμογές όπως το Yahoo Weather, σε άλλους αρέσει η απλότητα. Στο τέλος, όλοι ψάχνουμε να δούμε αν θα χρειαστούμε αντηλιακό ή ομπρέλα αν αποφασίσουμε να βγούμε έξω. Το Wemple Weather είναι μια εφαρμογή καιρού, όπως υποδηλώνει το όνομά της, για Android που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καιρό για πολλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας. Η πρόβλεψη για κάθε πόλη που θέλετε να ακολουθήσετε χωρίζεται σε τρεις καρτέλες. τώρα, ωριαία και πρόβλεψη.

Εκκινήστε την εφαρμογή και περάστε το δάχτυλό σας στην εισαγωγή για να μάθετε για τις βασικές δυνατότητες της εφαρμογής. Το πρώτο βήμα είναι να προσθέσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας από την αρχική οθόνη της εφαρμογής. Πατήστε το κουμπί τοποθεσίας και η εφαρμογή θα εντοπίσει πού βρίσκεστε, φορτώνοντας αμέσως τον τρέχοντα καιρό για την τοποθεσία σας. Για τον τρέχοντα καιρό, η εφαρμογή σάς δίνει τη θερμοκρασία, την υγρασία, την ταχύτητα και την κατεύθυνση του ανέμου, πόσο συννεφιασμένο είναι και την πίεση του αέρα. Εάν δεν καταλαβαίνετε τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται, απλώς πατήστε μία από τις μετρήσεις και η εφαρμογή θα σας πει σε τι χρησιμεύει.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας στο Snapchat

Σύρετε για να δείτε την ωριαία και διεβδομαδιαία πρόβλεψη στις αντίστοιχες καρτέλες τους.

Για να προσθέσετε μια νέα τοποθεσία, μεταβείτε στην αρχική οθόνη όπου εμφανίζεται η τρέχουσα πόλη σας και πατήστε «Προσθήκη τοποθεσίας». Μπορείτε να προσθέσετε μια πόλη ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη για να την αναζητήσετε. Όποια μέθοδο κι αν χρησιμοποιείτε, η προσθήκη τοποθεσιών είναι πολύ απλή. Η νέα τοποθεσία προστίθεται κάτω από την τρέχουσα τοποθεσία σας και πρέπει να την επιλέξετε προτού περάσετε σε διαφορετική καρτέλα διαφορετικά θα δείτε τον καιρό για την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Η εφαρμογή είναι βασική και αυτό που βλέπουμε πιο συχνά με τις βασικές εφαρμογές είναι η έλλειψη προσαρμογής, αλλά το Wemple Weather δεν συμμορφώνεται με αυτό. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε εάν θα πρέπει να ενημερώνει τον καιρό όταν εκτελείται στο παρασκήνιο, σας επιτρέπει να επιλέξετε το διάστημα ανανέωσης και επίσης σας επιτρέπει να επιλέξετε μονάδες για τη θερμοκρασία και την ταχύτητα του ανέμου.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τη λειτουργία κλικ στο μεσαίο κουμπί του ποντικιού/τροχού κύλισης

Τέλος, υπάρχει η διεπαφή που έχει σχεδιαστεί πολύ σαν κάρτα Google Now. Δεν θα ήταν σωστό να το ονομάσουμε αντίγραφο, αλλά το στοιχείο της κάρτας είναι σίγουρα εκεί και έχει εκτελεστεί αρκετά καλά. Τα μειονεκτήματα αυτής της εφαρμογής δεν είναι κανένα. λειτουργεί καλά αν και υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα με την αλλαγή της τρέχουσας τοποθεσίας, αλλά συνέβη μόνο μία φορά. Όσο για μια λίστα επιθυμιών χαρακτηριστικών, φαντάζομαι ότι μια εφαρμογή που έχει τόσο ωραίο σχέδιο θα είχε δημιουργήσει ένα παρόμοιο καλά σχεδιασμένο γραφικό στοιχείο, αλλά δεν υπάρχει. Αυτό που θα ήθελα επίσης να δω είναι μια επιλογή για να επιλέγω από πού θα αντλείται το δελτίο καιρού.

  Γιατί οι υπηρεσίες ροής χρεώνουν επιπλέον για HD και 4K;

Εγκαταστήστε το Wemple Weather από το Google Play Store