Διακοπή ειδοποιήσεων που ενεργοποιούν την οθόνη σας όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε στο Android 7


Το Μην ενοχλείτε είναι μια λειτουργία που εισήχθη στο Android 6.0. Σας επιτρέπει να σιωπάτε όλες τις ειδοποιήσεις για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μπορείτε να επιλέξετε να επιτρέπεται στα μηνύματα και οι κλήσεις από επιλεγμένες επαφές να σας ειδοποιούν όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε πότε είναι ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε. Η λειτουργία είναι εξαιρετική όταν προσπαθείτε να αποκλείσετε τους περισπασμούς ή θέλετε έναν ήρεμο ύπνο χωρίς άγχος. Μέχρι το Android 6.0, η λειτουργία Μην ενοχλείτε απενεργοποιούσε όλες τις ηχητικές ειδοποιήσεις, αλλά η οθόνη σας εξακολουθεί να είναι αναμμένη και η λυχνία LED εξακολουθούσε να αναβοσβήνει όταν είχατε μια νέα ειδοποίηση. Το Android 7.0 σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε και τις δύο αυτές οπτικές ειδοποιήσεις όταν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Να πώς.

  Το Foursquare λανσάρει την εφαρμογή Swarm για iOS και Android

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Ήχοι. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη ρύθμιση Μην ενοχλείτε. Στην οθόνη ρυθμίσεων Μην ενοχλείτε, πατήστε “Αποκλεισμός οπτικών διαταραχών”

Εδώ έχετε δύο επιλογές. Η επιλογή “Αποκλεισμός όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη” αφορά τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε όταν χρησιμοποιείτε ενεργά τη συσκευή. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις όπως το banner όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε, ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή. Αυτό θα σας εμποδίσει επίσης να κρυφοκοιτάξετε τις ειδοποιήσεις.

Η επιλογή «Αποκλεισμός όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη» αφορά τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε όταν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, δηλαδή η οθόνη είναι σε αδράνεια. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την αφύπνιση της οθόνης όταν λαμβάνεται μια νέα ειδοποίηση, ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή Ενεργοποίηση. Αυτό θα απενεργοποιήσει επιπλέον τις ειδοποιήσεις LED που σας στέλνει το τηλέφωνό σας όταν έχετε νέες ειδοποιήσεις.

  Πώς να εκτελέσετε ενέργειες πατώντας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας Android

Και οι δύο αυτές επιλογές λειτουργούν μόνο εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε. Δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση τον τρόπο με τον οποίο παραδίδονται οι ειδοποιήσεις εκτός της λειτουργίας Μην ενοχλείτε.

Αυτό σας διευκολύνει πολύ να αγνοήσετε το τηλέφωνό σας. Προηγουμένως, οι ηχητικές ειδοποιήσεις ήταν όλες εκείνες που ήταν απενεργοποιημένες. Εάν το τηλέφωνό σας καθόταν δίπλα στο κρεβάτι σας ή ακόμα και στο γραφείο σας όπου μια αναμμένη οθόνη θα τραβούσε εύκολα το μάτι σας, παρέμενε αποσπά την προσοχή σας. Εδώ είναι η παραγωγικότητα.

  Πλήκτρα έντασης χάρτη για την εκτέλεση γρήγορων ενεργειών [Android]