Νέες δυνατότητες στον Firefox 44 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Ο Firefox 44 κυκλοφορεί τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για Android με λίγες αξιοσημείωτες λειτουργίες για τους τελικούς χρήστες. Οι προγραμματιστές είναι πιθανό να εκτιμήσουν το πλήθος των νέων εργαλείων κινούμενων εικόνων που προστέθηκαν στην κονσόλα Ιστού στην έκδοση για υπολογιστές. Για χρήστες Android, υπάρχει η δυνατότητα να ορίσετε μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα και να αποκρύψετε την ταχεία κλήση, π.χ. Ο Firefox για iOS δεν έλαβε ταυτόχρονη ενημέρωση, ωστόσο, έχει ενημερωθεί δύο φορές αυτόν τον μήνα, μία με διορθώσεις σφαλμάτων και ασφαλείας και μία με δύο σημαντικές προσθήκες λειτουργιών στην εφαρμογή. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε την έκδοση για υπολογιστές ενός ιστότοπου και να χρησιμοποιήσετε διαχειριστές κωδικών πρόσβασης τρίτων στο iOS. Ακολουθεί μια λεπτομερής ματιά στις σημαντικές νέες προσθήκες στον Firefox 44.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς περιεχομένου Android Pushbullet έρχεται στα Windows

Firefox για επιφάνεια εργασίας

Η επιφάνεια εργασίας δεν έχει τίποτα τεράστιο για τους τελικούς χρήστες να περιμένουν με ανυπομονησία, εκτός ίσως από την ενσωμάτωση της υποστήριξης βίντεο WEBM/VP9 σε συστήματα που δεν υποστηρίζουν τον κωδικοποιητή H.264. Για τους προγραμματιστές, υπάρχουν τα νέα εργαλεία κίνησης. Μπορείτε πλέον να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τους κανόνες βασικού καρέ μιας κινούμενης εικόνας CSS από τον επιθεωρητή, και μπορείτε να ανακαλύψετε και να περιηγηθείτε σε κάθε κινούμενη εικόνα CSS σε μια σελίδα, μεταξύ άλλων.

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε άδεια στο Android

Firefox για Android

Υπηρεσία εκτύπωσης Android

Ο Firefox για Android μπορεί πλέον να συνδεθεί με την υπηρεσία εκτύπωσης Android, επιτρέποντάς σας να στείλετε μια εργασία εκτύπωσης από το εσωτερικό του προγράμματος περιήγησης σε έναν συνδεδεμένο εκτυπωτή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή εκτύπωσης από το στοιχείο μενού Σελίδα.

Προσαρμοσμένη αρχική σελίδα

Μπορείτε να ορίσετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL ώστε να ανοίγει ως η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα όταν ανοίγετε μια νέα καρτέλα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τον πίνακα Κορυφαίων τοποθεσιών.

Firefox για iOS

Υπάρχουν δύο σημαντικές προσθήκες στον Firefox για iOS. τη συμπερίληψη μιας επιλογής για να ζητήσετε τον ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές αντί για τον ιστότοπο για κινητά που ενδέχεται να παρουσιάζει ένας ιστότοπος και την υποστήριξη για διαχειριστές κωδικών πρόσβασης τρίτων.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εισαγωγή αφής στο τηλέφωνό σας Android [No-root]

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για Firefox για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android από τον επίσημο ιστότοπο της Mozilla.

Κάντε λήψη του Firefox 44 για την επιφάνεια εργασίας

Κάντε λήψη του Firefox από το Google Play Store

Κατεβάστε το Firefox από το App Store