Εξαιρετικό υλικό, απογοητευμένο από λογισμικό μόνο στο Web

Βασικά Takeaways

  • Το Glowforge Pro είναι ένα καλοφτιαγμένο και συμπαγές μηχάνημα με απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες όταν συνδυάζεται με υλικά με γραμμωτό κώδικα για τέλεια ρυθμίσεις κοπής και χάραξης.
  • Το πακέτο λογισμικού μόνο για web και η σχεδόν υποχρεωτική συνδρομή είναι μειονεκτήματα που καθιστούν δύσκολη την αιτιολόγηση της premium τιμής.
  • Ενώ το Glowforge Pro είναι τέλειο για μικρές επιχειρήσεις χομπίστες, υπάρχουν πιο προσβάσιμες επιλογές για όσους θέλουν να εργαστούν με τυπικά μεγέθη υλικού ή να χρησιμοποιήσουν λογισμικό που δεν βασίζεται στον ιστό.

ο Glowforge Pro είναι ένα απίστευτα ικανό κομμάτι υλικού που προσφέρει απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα δοκιμασμένα και δοκιμασμένα υλικά Proofgrade με γραμμικό κώδικα για τέλεια ρυθμίσεις κοπής και χάραξης. Ωστόσο, παρεμποδίζεται από ένα περιορισμένο πακέτο λογισμικού μόνο στον ιστό και σχεδόν υποχρεωτική συνδρομή, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δικαιολογηθεί η premium τιμή.

Glowforge Pro

Το Glowforge Pro είναι ένα απίστευτα ικανό κομμάτι υλικού που προσφέρει απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα δοκιμασμένα και δοκιμασμένα υλικά με γραμμωτό κώδικα για τέλεια ρυθμίσεις κοπής και χάραξης. Ωστόσο, παρεμποδίζεται από ένα περιορισμένο πακέτο λογισμικού μόνο στον ιστό και σχεδόν υποχρεωτική συνδρομή, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δικαιολογηθεί η premium τιμή.

Μάρκα Glowforge

Ισχύς λέιζερ 45W

Κάμερα τοποθέτησης Ναι, σε κεντρική τοποθεσία

Λογισμικό μόνο εφαρμογή Ιστού

Περιοχή εργασίας 279 mm (11 ίντσες) x 495 mm (19,5 ίντσες)

Πλεονεκτήματα

  • Καλοφτιαγμένο, συμπαγές μηχάνημα
  • Λειτουργία Pro Passthrough για χειρισμό μεγαλύτερων σχεδίων με αυτόματη ευθυγράμμιση
  • Προεπισκόπηση κάμερας για τοποθέτηση
  • Τα υλικά δοκιμών εξαλείφουν την ταλαιπωρία από τις ρυθμίσεις, αυτόματα

Μειονεκτήματα

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με μια εφαρμογή Ιστού
  • Απαιτείται ακριβή συνδρομή για βασικά χαρακτηριστικά

Αποσυσκευασία και εγκατάσταση: Απαιτείται μικρή συναρμολόγηση

Το σετ Pro διατίθεται σε τρεις συσκευασίες: το ίδιο το Glowforge Pro, το κρεβάτι και την εξάτμιση με κηρήθρα και μερικά υλικά εκκίνησης. Το πακέτο υλικών είναι αρκετά γενναιόδωρο, με δύο φύλλα πλήρους κρεβατιού από διαφανές ακρυλικό, κόντρα πλακέ από μπάσο και σχέδιο, μετά μερικά μικρότερα δείγματα φύλλων σκληρού ξύλου και ακόμη και ένα μικρό φύλλο δέρματος.

James Bruce / MakeUseOf

Φροντίστε να κρατήσετε όλη τη συσκευασία, καθώς θα τη χρειαστείτε για σέρβις — και ένα σετ αντικατάστασης κοστίζει 250 $!

Μόλις βγάλετε το μηχάνημα από το κουτί, χρειάζεται λίγη κατασκευή. Δεν περιλαμβάνεται εγχειρίδιο στο κουτί. θα χρειαστεί να πλοηγηθείτε σε μια διαδικτυακή πύλη και να καταχωρήσετε τον λογαριασμό σας στο Glowforge. Αυτός είναι ίσως ένας ήπιος τρόπος για να προετοιμάσετε τον λογαριασμό σας και να συνηθίσετε την ιδέα χρήσης ενός διαδικτυακού συστήματος, επειδή συμβαίνει συχνά με το GlowForge.

James Bruce / MakeUseOf

Οι οδηγίες είναι περιεκτικές και περιέχουν σύντομα βίντεο που συνοδεύουν τα βήματα. Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Στην πορεία, θα χρειαστεί να ξεβιδώσετε διάφορα κομμάτια, να τραβήξετε λίγη ταινία και να εγκαταστήσετε την κεφαλή λέιζερ. Αυτό περιλαμβάνει την ώθηση ενός λεπτού καλωδίου κορδέλας, αλλά αυτό είναι τόσο περίπλοκο όσο γίνεται.

James Bruce / MakeUseOf

Ως τελευταίο βήμα, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το μηχάνημα και να συνδεθείτε απευθείας στο Wi-Fi από το Glowforge. μετά πείτε του τα στοιχεία του δικτύου σας. Το Glowforge απαιτεί Wi-Fi για να λειτουργήσει. δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσω Ethernet ή USB.

Σε αυτό το σημείο, θα μεταβείτε πίσω στον ιστότοπο για την τελική εγκατάσταση λογισμικού…και για την ανοδική πώληση της συνδρομής Premium.

Απαιτείται συνδρομή; Σχεδόν

Όπως και άλλες κορυφαίες μηχανές χειροτεχνίας από επωνυμίες όπως η Cricut, το Glowforge διαθέτει έναν διαδικτυακό κόμβο δημιουργικού όπου θα βρείτε χιλιάδες φανταστικές ιδέες χειροτεχνίας—αλλά η πρόσβαση παρέχεται ως συνδρομή Premium.

Με τη ρύθμιση του πρώτου σας Glowforge, θα λάβετε 14 ημέρες δωρεάν πρόσβασης Premium, ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε στη συνέχεια. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Παράλειψη σε αυτό το σημείο και να το ξεχάσετε για πάντα αν θέλετε. Το Glowforge σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί για τα δικά σας σχέδια χωρίς περιορισμούς. Λοιπόν, κάπως. Θα μιλήσουμε περισσότερα για το δωρεάν επίπεδο σε όλη αυτή την αναθεώρηση.

  Σε τι χρησιμεύει ένα Chromebook;

Εναλλακτικά, εάν συμφωνήσετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Premium εκεί και μετά, θα παραταθεί η δοκιμαστική περίοδος σε 45 ημέρες. Θα χρειαστεί να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα χρεωθείτε εάν δεν ακυρώσετε, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή πριν από τη λήξη της δοκιμής. Μπόρεσα να το κάνω εύκολα μέσω της ηλεκτρονικής διαχείρισης λογαριασμού χωρίς να απαιτούνται ενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις. Η συνήθης τιμή είναι περίπου 50 $ ανά μήνα εάν πληρώνετε μηνιαία, αλλά μπορείτε να τη μειώσετε σε περίπου 20 $ εάν πληρώνετε ετησίως.

Συμπαγής σχεδίαση: Αλλά μπορεί να είναι περιοριστική

James Bruce / MakeUseOf

Το Glowforge προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό, με ένα σωλήνα λέιζερ CO2 σε κοινή θέα που ταξιδεύει μαζί με την κεφαλή λέιζερ. Οι περισσότεροι κόφτες λέιζερ κρύβουν αυτόν τον σωλήνα μακριά σε ένα διαμέρισμα στο πίσω μέρος και διατηρούν το λέιζερ ευθυγραμμισμένο με την κεφαλή κοπής μέσω μιας σειράς σύνθετων καθρεπτών. Το αποτέλεσμα είναι ένας ελαφρώς πιο συμπαγής κόφτης λέιζερ CO2 από άλλους στην αγορά, αν και εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο μηχάνημα σύμφωνα με οποιαδήποτε πρότυπα μηχανών επιτραπέζιων μηχανών. Μια μοναδική κάμερα προεπισκόπησης βρίσκεται στη μέση του γυάλινου καπακιού και ενημερώνεται αυτόματα όταν το κλείνετε.

James Bruce / MakeUseOf

Σε Π97 x Β54 x Υ21,5 εκ. (ή Π38,2 x Β21,3 x Υ8,5 ίντσες), το Glowforge Pro ταιριάζει σχεδόν σε μία από τις μονάδες ραφιών βαρέως τύπου (Π90 x Β60 εκ.), με λίγη ανάρτηση η άκρη. Αντίθετα, το Xtool P2 απαιτούσε δύο από αυτά δίπλα-δίπλα για να κάθεται με ασφάλεια. Η πραγματική επιφάνεια εργασίας του Glowforge Pro έχει βάθος 279 mm (11 ίντσες) και πλάτος 495 mm (19,5 ίντσες), αλλά μπορεί να φιλοξενήσει υλικά έως και 457 x 508 mm (18 x 20 ίντσες).

Όπως με κάθε χαράκτη λέιζερ CO2, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πού θα πάει ο σωλήνας εξάτμισης, καθώς είναι ζωτικής σημασίας να αντιμετωπίζετε τους δυνητικά τοξικούς καπνούς. Περιλαμβάνεται ένας εύκαμπτος σωλήνας που μπορεί να εξαεριστεί είτε έξω από ένα παράθυρο είτε στην προαιρετική συσκευή φιλτραρίσματος αέρα.

James Bruce / MakeUseOf

Μια τελευταία εκτίμηση είναι η θερμοκρασία. Σε αντίθεση με τους τρισδιάστατους εκτυπωτές, οι οποίοι θερμαίνονται μόνοι τους, τα λέιζερ CO2 είναι αρκετά ευαίσθητα στις θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Στα μέσα αυτής της ανασκόπησης, ο χειμώνας μπήκε στο συνεργείο του γκαράζ μου και οι θερμοκρασίες έπεσαν σχεδόν στο μηδέν. Την επόμενη μέρα, αντιμετώπισα ένα σφάλμα που πραγματικά δεν περίμενα: κάνει πολύ κρύο, αναφώνησε το μηχάνημα. Από τότε, λοιπόν, αναγκάστηκα να ξανασκεφτώ το στούντιο χειροτεχνίας μου και να μεταφέρω τους φτωχούς σε εσωτερικούς χώρους όπου μπορούν να απολαμβάνουν θερμοκρασίες όλο το χρόνο πάνω από 15 C.

Υλικά διόρθωσης: Βγάλτε την ταλαιπωρία από τις ρυθμίσεις

Όπως αναφέρθηκε, εάν έχετε αγοράσει ένα πακέτο εκκίνησης που περιλαμβάνει ορισμένα υλικά, θα διαπιστώσετε ότι όλα φέρουν χρήσιμη ετικέτα και περιλαμβάνουν έναν κωδικό QR. Αυτό είναι για το Glowforge—όχι για εσάς—και ενημερώνει το λογισμικό ακριβώς το υλικό που χρησιμοποιείτε, αυτόματα και τις καλύτερες ρυθμίσεις για χρήση. Αυτό εξαλείφει τον συνηθισμένο αγώνα με νέα υλικά για να προσπαθήσετε να καταλάβετε ακριβώς ποιες ρυθμίσεις λειτουργούν καλύτερα και εάν χρησιμοποιείτε έτοιμα σχέδια Glowforge, είναι κυριολεκτικά απλώς μια περίπτωση να πατήσετε το go μόλις τοποθετήσετε το υλικό.

Τούτου λεχθέντος, βρήκα δύο μικρές ενοχλήσεις με τα Proofgrade Materials. Πρώτον, η ανοχή σε ένα φύλλο κόντρα πλακέ πλήρους μεγέθους κρεβατιού ήταν μειωμένη κατά ένα κλάσμα του χιλιοστού, που σημαίνει ότι έπρεπε να το βάλω με δύναμη στο δίσκο ή να το ξυρίσω λίγο από το πλάι. Δεύτερον, το φύλλο πλήρους μεγέθους δεν μπορεί στην πραγματικότητα να κοπεί μέχρι την άκρη. χάνετε περίπου μια ίντσα αριστερά και δεξιά. Παρόλο που καταλαβαίνω το πλεονέκτημα του να μπορείς να τοποθετήσεις ένα μεγαλύτερο υλικό και να κόψεις μόνο ένα μικρότερο μέρος του, όταν αγοράζεις υλικά δοκιμών υψηλής ποιότητας ειδικά για αυτό το μηχάνημα, είναι σαν να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην άκρη στην άκρη.

Δείγματα έργων: Η ακρίβεια της κάμερας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα

James Bruce / MakeUseOf

  Πώς να γίνετε Bug Bounty Hunter το 2023;

Εάν κόβετε από ένα κενό κομμάτι υλικού, τα πράγματα γενικά θα λειτουργήσουν καλά την πρώτη φορά. Ωστόσο, για τη δεύτερη δοκιμή μου, ήθελα να δοκιμάσω την ακρίβεια της κάμερας. Αυτό περιλάμβανε τη χρήση μερικών προκομμένων κενών χριστουγεννιάτικων μπιχλιμπιδιών και την ευθυγράμμιση ενός σχεδίου που θα κοπεί από μέσα τους.

James Bruce / MakeUseOf

Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν περίπου μια ίντσα αριστερά. Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση του μηχανήματος διορθώθηκε κατά προσέγγιση. Η δεύτερη προσπάθειά μου ήταν ακόμα λίγα χιλιοστά έξω, που είναι ένα τεράστιο εύρος όταν μιλάτε για λίγα μόνο χιλιοστά μεταξύ του σχεδίου σας και της άκρης του κενού.

Έτσι, σε αυτό το σημείο, στράφηκα στο βήμα βαθμονόμησης της κάμερας. Αυτό χρησιμοποιεί ένα κενό κομμάτι πλήρους μεγέθους από σανίδα ή κόντρα πλακέ για να χαράξει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο του λογότυπου Glowforge. Είναι πιθανώς κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει κατά την εγκατάσταση του μηχανήματος, αλλά το εισαγωγικό μου σεμινάριο είχε πρόβλημα σχετικά με το “κάνοντας το πρώτο σας σχέδιο”, οπότε δεν ήξερα ότι ήταν καν απαραίτητο.

James Bruce / MakeUseOf

Μετά τη βαθμονόμηση της κάμερας, η ευθυγράμμιση ήταν εξαιρετική, αλλά όχι τέλεια. Έβγαλα νοκ άουτ αυτό το μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι σε λιγότερο από 10 λεπτά και μετά πρόσθεσα λίγο κείμενο αργότερα. Η ακρίβεια είναι καλύτερη όταν τα αντικείμενα τοποθετούνται στο κέντρο του δίσκου (αυτό είναι λογικό καθώς η κάμερα βρίσκεται στη μέση του καπακιού).

Μετά στράφηκα σε κάποιο υλικό Proofgrade. αναγνωρίστηκε σωστά και δεν χρειάστηκε να προσαρμόσω καμία ρύθμιση. Απλώς λειτούργησε. Η φόρτωση ενός σχεδίου από τη βιβλιοθήκη Glowforge είναι απλή και όλα τα επίπεδα είναι έτοιμα με τις σωστές ρυθμίσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα κενά και να μετακινήσετε το σχέδιο στο σημείο που θέλετε στο υλικό.

James Bruce / MakeUseOf

Εδώ βρίσκεται η πραγματική δύναμη του Glowforge, νομίζω: είναι απίστευτο να έχεις ρυθμίσεις που λειτουργούν απλά χωρίς να χρειάζεται να ανακατεύεσαι με την εγγραφή ενός δοκιμαστικού μοτίβου για κάθε νέο υλικό, πείραμα και ατέλειωτα κομμάτια απορριμμάτων. Σίγουρα, τα υλικά Proofgrade είναι πιο ακριβά από το να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα DIY—αλλά θα σπαταλήσετε πολύ λιγότερα.

James Bruce / MakeUseOf

Έφτιαξα και μερικά μπρελόκ από το παρεχόμενο δέρμα Proofgrade. Αυτό δεν είναι ένα υλικό με το οποίο είμαι καθόλου εξοικειωμένος, επομένως ήταν υπέροχο που είχα ήδη καλέσει αυτές τις ρυθμίσεις. Τόσο η κοπή όσο και η χάραξη κειμένου λειτούργησαν τέλεια την πρώτη φορά.

James Bruce / MakeUseOf

Το Slate δεν είναι επίσημα στη βάση δεδομένων υλικών, αλλά βρήκα κάποιες ρυθμίσεις που έδωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα ούτως ή άλλως.

James Bruce / MakeUseOf

Αυτή η θήκη για μπουκάλια από την Etsy ήταν η πιο περίπλοκη δημιουργία μου, χρησιμοποιώντας κυρίως κόντρα πλακέ Proofgrade.

Pro Passthrough Mode: Εργαστείτε με μεγαλύτερα υλικά, είδος

James Bruce / MakeUseOf

Ο χώρος εργασίας είναι πάντα ο μεγαλύτερος περιορισμός με τις μηχανές χειροτεχνίας, είτε πρόκειται για κοπτήρες λέιζερ είτε για εκτυπωτές 3D. Αλλά το Glowforge Pro έχει ένα προσεγμένο κόλπο στο μανίκι του, το οποίο ονομάζει λειτουργία “Pro Passthrough”. Αυτό σας επιτρέπει να ανοίξετε μια σχισμή στο μπροστινό και πίσω μέρος του μηχανήματος και στη συνέχεια να περάσετε σε μεγαλύτερα φύλλα. Η κάμερα παρακολουθεί το σχέδιό σας και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ευθυγραμμίσει τις περικοπές σας καθώς τροφοδοτείτε το επόμενο μέρος του υλικού.

Δυστυχώς, εξακολουθεί να είναι κάπως περιοριστικό. Βρήκα ότι δεν ήταν αρκετά φαρδύ για να δουλέψω με τυπικά πλάτη φύλλου 600 mm (24 ίντσες), τα μικρότερα φύλλα όπως κόντρα πλακέ και MDF που πωλούνται εδώ (στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτως ή άλλως). Έτσι, έπρεπε πρώτα να κόψω ένα μεγαλύτερο φύλλο στο μέγεθος. Στη συνέχεια, φυσικά, χωρίς τροφοδότη μεταφορέα, πρέπει είτε να στηρίξετε το υλικό είτε να σταθείτε εκεί κρατώντας το. Έπρεπε να σπρώξω λίγο την μπροστινή σχισμή (φορτώνεις από πίσω) για να μην παραμορφωθεί, το οποίο είναι ακόμα πιο σπατάλη υλικού.

James Bruce / MakeUseOf

Την πρώτη φορά που το δοκίμασα, μπέρδεψα τη διαδικασία. Ενώ στεκόμουν στο μηχάνημα και τροφοδοτούσα το υλικό για το επόμενο μέρος, παρατήρησα ότι η εφαρμογή Ιστού εμφανίζει ένα μήνυμα “Τώρα βγάζετε φωτογραφίες, μην μετακινείτε το υλικό σας”… το οποίο είχα ήδη και το επόμενο μέρος της ευθυγράμμισης απέτυχε. Ευτυχώς, έχετε επίσης την επιλογή να ευθυγραμμίσετε το κόψιμο χειροκίνητα, αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μου, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι περίπου 1 χιλιοστό έξω (το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε σχεδόν στην παραπάνω φωτογραφία, κατά μήκος της κεντρικής γραμμής). Και πάλι, αυτό είναι πιθανότατα συνέπεια μιας μόνο κάμερας ευθυγράμμισης – δεν είμαι σίγουρος ότι η αυτόματη διαδικασία θα έκανε καλύτερα, μυαλό.

  Λειτουργούν οι βοηθοί ταξιδιών AI; Τους δοκιμάσαμε όλους για να το μάθουμε

Λογισμικό: Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι μόνο το Web-Only

Το Glowforge Pro απαιτεί τη χρήση μιας εφαρμογής Ιστού για να λειτουργήσει. Δεν υπάρχει διαθέσιμο τοπικό λογισμικό. Ως επί το πλείστον, η εφαρμογή Ιστού λειτουργεί αρκετά καλά, με τα εργαλεία που θα περιμένατε και μερικά άλλα μαγικά κομμάτια, όπως αυτόματες περικοπές παζλ (για χρήστες Premium, ούτως ή άλλως). Δεν πρέπει ποτέ να χαθείτε και τα έργα Glowforge θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα. Αλλά έχω κάποιες ανησυχίες.

Ενώ τόσο οι δωρεάν όσο και οι χρήστες Premium αναγκάζονται να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Ιστού για τα πάντα, ως χρήστης Premium, έχετε πρόσβαση σε “διακομιστές υψηλής απόδοσης” για να επεξεργαστείτε το σχέδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι οι δωρεάν χρήστες μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν πολύ περισσότερο για να επεξεργαστούν οι δικοί τους στο cloud. Στην πράξη, δεν παρατήρησα διαφορά μετά τη λήξη της δοκιμής Premium μου, επομένως μπορεί να είναι αμελητέα η υπερπώληση για να κάνουν τους χρήστες Premium να αισθάνονται καλύτερα.

Η εξάρτηση από μια εφαρμογή Ιστού σημαίνει επίσης ότι αν συμβεί κάτι στην υποδομή στο τέλος του Glowforge, δεν έχετε τύχη. Το μηχάνημά σας θα είναι λειτουργικά νεκρό μέχρι να επιδιορθωθεί (ή όχι). Ζώντας σε μια αγροτική περιοχή, έχω μια πρόχειρη σύνδεση στο διαδίκτυο στις καλύτερες στιγμές. Εάν το Starlink πέσει (όπως συμβαίνει συχνά όταν βρέχει, τα σύννεφα έχουν ένα αστείο χρώμα ή ο σκύλος φτερνίζεται), δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Glowforge.

Τα εργαλεία σχεδίασης είναι λίγα – πράγματα όπως η εισαγωγή μιας απλής γραμμής είναι δύσκολα. Πρέπει να μεταβείτε στο μενού, να επιλέξετε Εισαγωγή νέας γραμμής, να προσπαθήσετε να την εντοπίσετε στον καμβά και, στη συνέχεια, να σύρετε τα σημεία έναρξης και λήξης εκεί που θέλετε πραγματικά να είναι η γραμμή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι τείνει να τρίβεται οδυνηρά αργά κατά την προσαρμογή ενός σύνθετου αρχείου. Αυτές δεν ήταν αρκετά σημαντικές προσαρμογές για να δικαιολογήσω το άνοιγμα του αρχικού αρχείου εξωτερικά και την επανεισαγωγή του—απλώς διαγράφοντας ή εισάγοντας μια γραμμή εδώ ή εκεί. Αλλά αυτή η ακραία επιβράδυνση μπορεί να παρεμποδίσει σοβαρά τη ροή εργασίας και δεν οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ μηχάνημα με χαμηλή ισχύ. Είναι επειδή είναι μια εφαρμογή Ιστού.

Ένα τελευταίο σημείο που θα επισημάνω είναι ότι ορισμένα βασικά βασικά χαρακτηριστικά, όπως η προσθήκη κειμένου στο σχέδιό σας, είναι κλειδωμένα πίσω από τη συνδρομή Premium, η οποία είναι ιδιαίτερα αποκαρδιωτική αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μπορεί καν να χειριστεί κείμενο πολλών γραμμών. Μια παρόμοια μοίρα περιμένει τη βασική λειτουργία αντικειμένου καθρέφτη. Οι υπηρεσίες Premium θα πρέπει να προσθέτουν προηγμένες λειτουργίες, όχι να αφαιρούν τις βασικές.

Glowforge Pro: Όχι για όλους

ο Glowforge Pro είναι ένα συμπαγές και απίστευτα καλοφτιαγμένο σετ κιτ που είναι τέλειο για μια μικρής κλίμακας επιχείρηση χομπίστας—αν μπορείτε να δικαιολογήσετε την premium συνδρομή που είναι μόνο απαραίτητη και να κοστολογήσετε τα προϊόντα σας ανάλογα, ώστε να έχει νόημα η αγορά υλικών Proofgrade. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, καθοδηγώντας σας στην πορεία και αφαιρώντας την ανάγκη να τροποποιείτε τις ρυθμίσεις σας ατελείωτα. Θα βρείτε μεγάλη αξία στη βιβλιοθήκη προτύπων σχεδίασης υψηλής ποιότητας που μπορούν να προσαρμοστούν και να πωληθούν.

Αλλά για όλους τους άλλους που θέλουν να εργαστούν με τυπικά μεγέθη υλικού ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν λογισμικό που δεν βασίζεται στον ιστό, υπάρχουν πιο προσβάσιμες επιλογές εκεί έξω που δεν βασίζονται σε ένα μοντέλο συνδρομής. Δεν θα είναι τόσο κομψά όσο το Glowforge Pro και θα απαιτήσουν από εσάς να υπολογίσετε τις δικές σας ρυθμίσεις υλικού, αλλά τελικά θα έχετε καλύτερη αξία και περισσότερες δυνατότητες.

Glowforge Pro

Το Glowforge Pro είναι ένα απίστευτα ικανό κομμάτι υλικού που προσφέρει απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα δοκιμασμένα και δοκιμασμένα υλικά με γραμμωτό κώδικα για τέλεια ρυθμίσεις κοπής και χάραξης. Ωστόσο, παρεμποδίζεται από ένα περιορισμένο πακέτο λογισμικού μόνο στον ιστό και σχεδόν υποχρεωτική συνδρομή, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δικαιολογηθεί η premium τιμή.