Υπολογιστής κλασμάτων Android με λύσεις βήμα προς βήμα

Τα μαθηματικά μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες ακόμη και για τα πιο λαμπρά μυαλά ανάμεσά μας. Εάν βρίσκετε τον εαυτό σας (ή κάποιον που γνωρίζετε) να δυσκολεύεται συχνά με το μάθημα των μαθηματικών, τότε δεν είστε μόνοι. Από τη θετική πλευρά, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εφαρμογές για κινητά που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων μαθηματικών διαλέξεων. Μια τέτοια εφαρμογή που συνάντησα πρόσφατα είναι το DLD Calc, μια δωρεάν αριθμομηχανή κλασμάτων για Android που αφαιρεί το βάρος από τους ώμους σας όταν πρόκειται να λύσετε ακόμη και τα πιο τρομακτικά προβλήματα κλασμάτων. Η εφαρμογή εμφανίζει κάθε βήμα σε έναν υπολογισμό που περιλαμβάνει κλάσματα για να βοηθήσει τους μαθητές βασικών μαθηματικών να καταλάβουν τα λάθη στις δικές τους λύσεις. Λεπτομέρειες μετά το διάλειμμα.

  Πώς να αναφέρετε ύποπτες εφαρμογές Android

Με την πρώτη ματιά, το DLD Cal φαίνεται σαν μια απλή εφαρμογή αριθμομηχανής χωρίς προστιθέμενη αξία, αλλά ψάξτε βαθύτερα και θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο που κάνει περισσότερα από το να σας δίνει την απάντηση σε έναν δύσκολο υπολογισμό. Αυτό που το κάνει διαφορετικό από μια τυπική αριθμομηχανή είναι ότι σας δείχνει ολόκληρη τη λύση, βήμα προς βήμα. Η διάταξη του DLD Calc μοιάζει αρκετά με μια τυπική εφαρμογή αριθμομηχανής.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητά της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για την εκτέλεση όλων των βασικών αριθμητικών υπολογισμών σας καθώς και για την επίλυση σύνθετων κλασμάτων. Διατηρεί αυτόματα μια εγγραφή της τιμής εισόδου και την εμφανίζει πάνω από τη διάταξη των κουμπιών.

  Τρόπος αναπαραγωγής της βιβλιοθήκης εφαρμογών iOS 14 στο Android

Η αριθμομηχανή προσφέρει όλες τις λειτουργίες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε τυπική, μη επιστημονική αριθμομηχανή. Η διάταξη είναι επίσης βελτιστοποιημένη για οριζόντιο προσανατολισμό. το πληκτρολόγιο χωρίζεται αυτόματα σε δύο ομάδες, μία σε κάθε πλευρά της οθόνης.

Όταν πατήσετε το κουμπί Equals, η λύση βήμα προς βήμα εμφανίζεται σε ξεχωριστή οθόνη όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Σημείωση συντάκτη: Παρατηρήστε πώς η εφαρμογή δεν χάνει ούτε τα πιο μικρά και απλά βήματα στον υπολογισμό. Δεν τους παρέχει απλώς γρήγορες απαντήσεις για να τους βοηθήσει να επιταχύνουν τις εργασίες τους στα μαθηματικά. στην πραγματικότητα τους διδάσκει πώς να φτάνουν οι ίδιοι στις απαντήσεις.

  Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Instagram iPhone ή Android

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store. Μπορείτε να το κατεβάσετε στη συσκευή σας Android από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το DLD Calc από το Play Store