Η δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης έργου Basecamp είναι τώρα διαθέσιμη σε Android

Εάν χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές διαχείρισης έργων, πιθανότατα θα είστε εξοικειωμένοι με το Basecamp, ένα δημοφιλές διαδικτυακό εργαλείο διαχείρισης έργων. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Basecamp είναι ένα κορυφαίο εργαλείο που χρησιμοποιείται από εταιρείες και ιδιώτες που αναζητούν έναν τρόπο να οργανώσουν τις εργασίες και τα έργα τους, να τα αναθέσουν σε άλλους στην ομάδα τους, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να παρακολουθούν τις ιδέες και να τηρούν προθεσμίες. Η υπηρεσία κυκλοφόρησε μια εγγενή εφαρμογή για το iPhone στις αρχές του 2013 και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα έφτασε επίσημα στο Android Basecamp. Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store, θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους στο Basecamp και να παραμένουν ενημερωμένοι με τα έργα τους Basecamp εν κινήσει. Παρόμοια με την αντίστοιχη που βασίζεται στο διαδίκτυο, η εφαρμογή για κινητά διαθέτει μια απλή διεπαφή και ένα σύνολο από πραγματικά εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης έργου.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 29 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Η εφαρμογή Android είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να έχετε έναν επί πληρωμή λογαριασμό Basecamp για να τη χρησιμοποιήσετε. Τα σχέδια τιμολόγησης κυμαίνονται επί του παρόντος από $20 έως $150 το μήνα, ένα μεγάλο ετήσιο πακέτο 3000 $, που προσφέρει απεριόριστη χρήση σχεδόν των πάντων, καθώς και μια δοκιμή 60 ημερών για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν προτού εξοφλήσουν μετρητά. Οι χρήστες που είναι νέοι στο Basecamp θα πρέπει να εγγραφούν μέσω του ιστού, καθώς η εφαρμογή δεν διαθέτει επιλογή εγγραφής στην οθόνη σύνδεσής της.

Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα υπάρχοντα έργα σας, να δημοσιεύσετε σχόλια σε συζητήσεις, να ανεβάσετε αρχεία και να δείτε την πρόοδο στις τρέχουσες εργασίες. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε νέες εργασίες και λίστες υποχρεώσεων από την αρχή. Το μενού πλοήγησης, το οποίο μπορεί να συρθεί από την αριστερή πλευρά της οθόνης, σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε διαφορετικές περιοχές της εφαρμογής, συγκεκριμένα ένα ημερολόγιο που εμφανίζει καθημερινά συμβάντα, το προφίλ σας στο Basecamp καθώς και το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων σας.

  Πώς να προσθέσετε ένα μήνυμα κλειδώματος οθόνης στο Android 7.0

Η ενότητα Explore Basecamp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε νέο περιεχόμενο πατώντας το κουμπί ‘+’ στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, να ανεβάσετε ένα συνημμένο, να δημιουργήσετε ένα έγγραφο κειμένου, να προσθέσετε ένα συμβάν κ.λπ.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Basecamp Android δωρεάν από το Play Store μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Basecamp από το Play Store