Υπερβολικά μεγάλη, δεν διαβάστηκε η επέκταση για το Chrome συνοψίζει μεγάλα άρθρα

Υπάρχει τόσο πολύ περιεχόμενο στο Διαδίκτυο τώρα που γίνεται αρκετά δύσκολο να διαβάσετε όλα τα πράγματα που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Εάν έχετε ένα σωρό περιεχόμενο για να καταναλώσετε, ας πούμε, άρθρα, αναρτήσεις ιστολογίου και ειδήσεις, τότε ένας μάλλον αποτελεσματικός τρόπος θα ήταν να περιηγηθείτε στο άρθρο που βρίσκετε ενδιαφέρον και μετά να μεταβείτε στο επόμενο. Η επέκταση του Google Chrome TLDR – μια έξυπνη χροιά της δημοφιλής έκφρασης «Πολύ καιρό, δεν διάβασα» που συνήθως βρίσκετε σε διάφορα φόρουμ στο Διαδίκτυο – σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό δημιουργώντας αυτόματα μια σύνοψη οποιουδήποτε άρθρου ιστού θέλετε να ανάγνωση. Το TLDR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη περιήγηση σε αναρτήσεις ιστολογίου, ειδησεογραφικά άρθρα και παρόμοια χωρίς να αφήνει πολλά στην αρχική ιστορία.

  Αποκλείστε τους συνδέσμους «Mailto:» και αντιγράψτε τη διεύθυνση email στο πρόχειρό σας [Chrome]

Το TLDR μπορεί να ληφθεί από το Chrome Web Store και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ξεκινήσει και να λειτουργεί. Μόλις εγκατασταθεί, η επέκταση προσθέτει ένα εικονίδιο Omnibar κάνοντας κλικ που κάνει τη μαγεία να συμβεί. Η επέκταση παρέχει έναν απλοποιημένο τρόπο για να λάβετε μια συνοπτική περίληψη των άρθρων που πρέπει να διαβάσετε γρήγορα. Η επέκταση τροφοδοτείται από Liquid Helium και υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά και γαλλικά.

Όταν βρείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο, κάντε κλικ στο κουμπί Omnibar του TLDR, η προσθήκη χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να αναλύσει το περιεχόμενο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένας μικρός δακτύλιος εμφανίζεται στη σελίδα που υποδεικνύει ότι το περιεχόμενο ετοιμάζεται για εσάς.

  Πώς να αναφέρετε ένα πρόβλημα ή να στείλετε σχόλια σχετικά με το Chrome OS

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, το TLDR δημιουργεί τέσσερις διαφορετικές συνοπτικές εκδόσεις οποιασδήποτε ιστοσελίδας. Η εκτελεστική περίληψη είναι περίπου. Έχει έκταση 350 λέξεις, ενώ οι τρεις επιπλέον συνοπτικές εκδόσεις καλύπτουν περίπου το 25%, το 50% και το 75% του αρχικού άρθρου. Μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε μεταξύ οποιασδήποτε σύνοψης θέλετε μέσω των κουμπιών πλοήγησης στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε επίσης να προβάλετε το αρχικό άρθρο το οποίο δεν αφαιρεί τίποτα από το αρχικό υλικό, καθώς και να βρείτε άλλο παρόμοιο περιεχόμενο με αυτό που διαβάζετε κάνοντας κλικ στο κουμπί «εύρεση περισσότερων σαν αυτό».

Το TLDR φέρει επίσης μερικές ρυθμίσεις διαμόρφωσης στις Επιλογές, όπου μπορείτε να καθορίσετε το προεπιλεγμένο μήκος TLDR που θα εμφανίζεται όταν συνοψίζεται ένα άρθρο (Σύνοψη, Σύντομο, Μεσαίο και Μεγάλο), να αλλάξετε εικόνες και εάν θα επιτρέπεται η σύνοψη περιεχομένου σε ασφαλείς ιστοτόπους (Ναι, Όχι, Προειδοποίησέ με).

  Πώς να ενσωματώσετε το iPhone σας με υπολογιστή Windows ή Chromebook

Εγκαταστήστε το TLDR από το Chrome Web Store