Το Blogtrottr Μετατρέπει τις ροές RSS σε ειδησεογραφικές επιστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με φίλτρα ιστορίας

Όλοι είμαστε λίγο πολύ εξοικειωμένοι με τις ροές δεδομένων RSS (Really Simple Syndication) και υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές που παρέχουν διανομή RSS για να σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις όπου η χρήση ενός παραδοσιακού αναγνώστη RSS απλώς δεν είναι ιδανική και μια συνδρομή email ακούγεται ως καλύτερη επιλογή. Το Blogtrottr είναι μια τέτοια εύχρηστη διαδικτυακή υπηρεσία που σας επιτρέπει να εγγραφείτε μέσω RSS και να σας παραδίδονται αυτές οι ροές μέσω email είτε σε πραγματικό χρόνο είτε σε καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, για παράδειγμα 2 ώρες, 6 ώρες ή 12 ώρες. Δημιουργεί γρήγορα μια σύνοψη μέσω email από τα εγγεγραμμένα ιστολόγια, ιστότοπους κ.λπ. και τα παρέχει ως ένα ενιαίο ενημερωτικό δελτίο.

Το να ξεκινήσετε με το Blogtrott είναι πραγματικά πολύ γρήγορο και χωρίς προβλήματα. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ροής του ιστότοπου στον οποίο θέλετε να εγγραφείτε, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θέλετε να αποστέλλονται ενημερώσεις και το πρόγραμμα παράδοσης. Θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση μέσω email μετά την οποία μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε ροές ιστολογίου.

  Πώς να διορθώσετε το CBS All Access που δεν λειτουργεί στο Amazon Firestick

Εάν θέλετε περισσότερη ευελιξία και έλεγχο, ωστόσο, συνιστάται η δημιουργία λογαριασμού Blogtrottr. Μπορείτε να εγγραφείτε μεταβαίνοντας στη σελίδα «Προγράμματα και Τιμές» και επιλέγοντας το πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Κατά την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το δωρεάν πρόγραμμα ρυθμίζεται από προεπιλογή, αλλά μπορεί να αλλάξει όποτε θέλετε. Εκτός από το Δωρεάν, το Blogtrottr προσφέρει προγράμματα Lite και Full επί πληρωμή, τα οποία προσφέρουν επιπλέον προνόμια με μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το BlogTrottr ανιχνεύει αυτόματα τη διεύθυνση URL ροής, ωστόσο ίσως υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να εισαγάγετε μη αυτόματα τη σωστή διεύθυνση URL ροής. Επιπλέον, μερικές φορές μια διεύθυνση URL μπορεί να περιέχει πολλές πηγές τροφοδοσίας και το Blogtrottr σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτήν που θέλετε να εγγραφείτε. Μπορείτε να προσθέσετε όσες ροές RSS θέλετε στον λογαριασμό σας στο BlogTrottr με παρόμοιο τρόπο.

  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή και του μόντεμ σας

Αφού εγγραφείτε στις ροές που επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να τις διαχειριστείτε και να διαμορφώσετε ρυθμίσεις στον λογαριασμό σας. Από τον κύριο πίνακα εργαλείων, μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε ροές, να προσθέσετε νέες καθώς και να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις υπάρχουσες ροές εν κινήσει.

Από προεπιλογή, οι ροές θα παραδίδονται σε ημερήσιο πρόγραμμα, αλλά για μερικά ιστολόγια, αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην λειτουργεί και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να διαμορφώσετε ανεξάρτητα κάθε ροή ώστε να ενημερώνεται σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Για να αλλάξετε το τρέχον χρονοδιάγραμμα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο από τη λίστα και να διαμορφώσετε περαιτέρω ρυθμίσεις σε μια ξεχωριστή σελίδα.

  Adobe InCopy: Κόστος, δυνατότητες και λήψη

Μπορείτε, για παράδειγμα, να καθορίσετε θέμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να αλλάξετε τη διεύθυνση URL, την περιγραφή και τον τίτλο, εάν έχετε εγγραφεί για το πρόγραμμα επί πληρωμή. Το Blogtrottr σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε προσαρμοσμένα φίλτρα για μια ροή που μπορεί να σας βοηθήσει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέμα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε έναν νέο κανόνα όπου μπορείτε να προσθέσετε τον τύπο κανόνα και το όνομα θέματος της επιλογής σας.

Συνολικά, το Blogtrottr είναι μια εύχρηστη λύση για τη λήψη ροών RSS απευθείας στα εισερχόμενά σας. Μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας με τις σκέψεις σας για αυτό παρακάτω.

Επισκεφθείτε το Blogtrottr