Τώρα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Threads χωρίς να διαγράψετε το Instagram σας

Το Threads κυκλοφόρησε μια ενημέρωση αφού εξέτασε τα σχόλια των χρηστών, επιτρέποντας στους χρήστες να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους χωρίς να αποχαιρετήσουν και το Instagram τους. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Threads χωρίς να επηρεαστεί ο λογαριασμός σας στο Instagram.

Νήματα Κυλά Ενημερωμένη Διαγραφή λογαριασμού

Αν μπήκατε νωρίς στο bandwagon και κατεβάσατε το Threads χωρίς να ρίξετε μια ματιά Συμπληρωματική Πολιτική Απορρήτουίσως δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει πόσο απίστευτα συνδεδεμένοι είναι οι λογαριασμοί σας στο Thread και στο Instagram.

Κατά τη λήψη του Threads, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας στο Instagram. Αυτό δείχνει πόσο στενά συνδεδεμένες είναι οι δύο πλατφόρμες.

Λίγο μετά τη δημόσια κυκλοφορία του Threads, οι καταγγελίες άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο μόλις οι χρήστες ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους Threads χωρίς να χάσουν και το Instagram τους. Ευτυχώς, ο Μέτα άκουσε την οργή και ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε σε ένα Θέματα δημοσίευσης στις 14 Νοεμβρίου 2023 οι χρήστες μπορούν πλέον να διαγράψουν τον λογαριασμό τους Threads χωρίς να διαγράψουν και τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα – ενώ μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Threads και να διατηρήσετε το Instagram σας, δεν λειτουργεί το ίδιο αντίστροφα. Παραδόξως, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram και να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στο Threads.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό νημάτων σας

Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Threads είναι αρκετά απλή. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το Threads και κατευθυνθείτε στο προφίλ Threads σας πατώντας το εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Τώρα, πατήστε τις δύο οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και μεταβείτε στο Λογαριασμός. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να πατήσετε Διαγραφή ή να απενεργοποιήσετε το προφίλ και μπορείτε να αποχαιρετήσετε επίσημα το Threads.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα προσωρινά, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας Threads αντί να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε Απενεργοποίηση αντί Διαγραφή.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Threads χωρίς να θυσιάσετε το Instagram

Αν και πολλοί περίμεναν αυτή την αλλαγή, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το Instagram σας χωρίς να χάσετε τον λογαριασμό σας στο Threads. Αν και είναι απίθανο να δούμε ποτέ ένα εντελώς ανεξάρτητο Threads, ελπίζουμε ότι η Meta μπορεί να κατευθύνει τις προσπάθειές της προς τη βελτίωση δευτερευόντων χαρακτηριστικών, όπως η επιλογή αλλαγής του ονόματος χρήστη Threads χωρίς αλλαγή του ονόματος χρήστη Instagram.

  Οι 10 κορυφαίες μέθοδοι αναζήτησης χρηστών Instagram κατά όνομα και τοποθεσία