Οι συνδρομές ChatGPT είναι κλειστές, αλλά γιατί και πότε θα ανοίξουν ξανά;

Βασικά Takeaways

  • Οι εγγραφές στο ChatGPT είναι προς το παρόν κλειστές λόγω της αύξησης της χρήσης μετά την πρόσφατη εκδήλωση Dev Day του OpenAI, προκαλώντας πίεση στους διακομιστές τους.
  • Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξουν ξανά οι εγγραφές, αφήνοντας τους πιθανούς νέους χρήστες αβέβαιους για το πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουν.
  • Το OpenAI εργάζεται ενεργά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να εξασφαλίσει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη, αλλά το κλείσιμο των συνδρομών προκαλεί δυσαρέσκεια στους υπάρχοντες συνδρομητές.

Θέλετε να εγγραφείτε στο ChatGPT; Λοιπόν, άργησες πολύ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OpenAI, Sam Altman, αποκάλυψε επίσημα ότι οι εγγραφές για το κορυφαίο εργαλείο παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης έχουν κλείσει — τουλάχιστον, είναι προς το παρόν. Ωστόσο, χωρίς να έχει οριστεί συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για το πότε θα συνεχιστούν οι εγγραφές στο ChatGPT, ο καθένας μπορεί να υποθέσει πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουν οι πιθανοί νέοι χρήστες.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον νέο αποκλεισμό Crapware του Microsoft Edge

Γιατί είναι κλειστές οι εγγραφές στο ChatGPT;

Το ChatGPT έχει βιώσει μια τεράστια αύξηση στη χρήση από την Ημέρα προγραμματιστών ChatGPT του OpenAI στις 6 Νοεμβρίου 2023.

Το OpenAI χρησιμοποίησε την Ημέρα προγραμματιστή του για να αποκαλύψει τον τελευταίο γύρο ενημερώσεων στο ChatGPT, συμπεριλαμβανομένου του GPT-4 Turbo, ενός αναβαθμισμένου LLM και της νέας προσαρμοσμένης επιλογής GPT. Και οι δύο έχουν αποδειχθεί άμεσες επιτυχίες με τους υπάρχοντες χρήστες και με τις ροές κοινωνικών μέσων γεμάτες με συναρπαστικό περιεχόμενο ChatGPT, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ θέλουν ένα κομμάτι της πίτας AI.

Η ξαφνική άνοδος των χρηστών που εξερευνούν τα νέα εργαλεία και των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το ChatGPT άσκησαν σημαντική πίεση στους διακομιστές του OpenAI—οδηγώντας την εταιρεία να κλείσει τις συνδρομές της μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.

  Οι 4 ασφαλέστερες επιλογές αντικατάστασης μπαταρίας MacBook

Πότε θα ανοίξουν ξανά οι συνδρομές ChatGPT;

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα της εγγραφής στο ChatGPT. Το υλικό του OpenAI έχει αρχίσει να χτυπά και υπάρχουν περισσότεροι από λίγοι υφιστάμενοι συνδρομητές που εκφράζουν δυσαρέσκεια για τη φθίνουσα υπηρεσία.

Οι πιο αργοί χρόνοι επεξεργασίας, οι περιοδικοί χρόνοι διακοπής λειτουργίας, οι διακοπές λειτουργίας και πολλά άλλα έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο από την εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου. Για όσους έχουν ενσωματώσει γρήγορα το ChatGPT και τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στις ροές εργασιών και αλλού, κάθε χρόνο διακοπής είναι έντονα αισθητή.

  Οι 4 κορυφαίες αγορές API για την πώληση των API σας

Ωστόσο, παρά το κλείσιμο των συνδρομών ChatGPT, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανοίξουν ξανά. Κάθε μέρα οι πόρτες του ChatGPT παραμένουν κλειστές για νέους χρήστες, χάνονται έσοδα για το OpenAI, και αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία καμία επιχείρηση δεν θέλει να βρίσκεται—ακόμη κι αν το πρόβλημα προκαλείται από την τεράστια επιτυχία του.

Εάν θέλετε να είστε πρώτοι στην ουρά όταν συνεχιστούν οι συνδρομές ChatGPT, κατευθυνθείτε στο Σελίδα εγγραφής στο ChatGPTεισαγάγετε τα στοιχεία σας και περιμένετε ένα email.

Το ChatGPT είναι θύμα της δικής του επιτυχίας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι ένα ζήτημα που θέλει κάθε ιδρυτής startup. Αλλά όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ενσωματωθεί ή βασίζονται στην υπηρεσία, η διασφάλιση της σταθερότητας και της απόδοσης του ChatGPT για τους υπάρχοντες χρήστες είναι εξίσου σημαντική με την ενσωμάτωση περισσότερων συνδρομητών.

Ωστόσο, σίγουρα δεν θα αργήσει να αλλάξει.