Τρόπος μετάδοσης και ουράς αναρτήσεων Reddit στο Chromecast από το τηλέφωνό σας Android

Το Reddit έχει γίνει τόσο μεγάλο που οι άνθρωποι δεν ντρέπονται πλέον να παραδεχτούν ότι επισκέπτονται τον ιστότοπο ή ότι παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής τους δόσης ειδήσεων από αυτόν. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην αποκαλύπτουν τα ονόματα χρήστη τους τόσο εύκολα, αλλά δεν είναι ντροπή στη χρήση του ιστότοπου. Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit και σας αρέσουν ιδιαίτερα οι εικόνες και τα βίντεο που κοινοποιούνται σε αυτό, το Cast for Reddit είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που μπορεί να σας αρέσει αν έχετε Chromecast. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να στέλνετε οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο από το Reddit στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να περιηγηθείτε στο κορυφαίο περιεχόμενο στο Reddit και να πατήσετε οτιδήποτε για να το στείλετε στο Chromecast.

  Πώς να ελέγξετε το Chromecast με το Google TV με το τηλέφωνό σας

Εγκαταστήστε το Cast for Reddit στο τηλέφωνό σας και ανοίξτε την εφαρμογή. Θα σας ειδοποιήσει αυτόματα εάν βρει ένα Chromecast στο δίκτυό σας. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης στο επάνω μέρος και επιλέξτε τη συσκευή σας. Αυτό θα συνδέσει την εφαρμογή μόνο στο Chromecast σας. Η οθόνη της εφαρμογής δεν θα αντικατοπτρίζεται στην τηλεόρασή σας. Αντίθετα, θα εμφανίζεται μόνο το όνομα της εφαρμογής “Cast for Reddit”.

Για να στείλετε μια ανάρτηση στην τηλεόρασή σας, πατήστε την. Μια εικόνα αποστέλλεται αυτόματα το δεύτερο που την πατήσετε. Τα βίντεο μπορούν να σταλούν για αναπαραγωγή απευθείας στην τηλεόρασή σας ή μπορείτε να τα προσθέσετε σε μια ουρά ώστε να παίζουν το ένα μετά το άλλο. Δεν είναι δυνατή η μετάδοση των συνδέσμων. Κάθε φορά που πατάτε έναν σύνδεσμο, θα ανοίξει στην εφαρμογή, αλλά δεν θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας. Το ίδιο ισχύει για όλες τις αναρτήσεις που βασίζονται σε κείμενο. Οι σύνδεσμοι Imgur που δεν είναι άμεσοι σύνδεσμοι σε μια εικόνα επίσης δεν μεταδίδονται και απλώς ανοίγουν στην εφαρμογή.

  Πώς να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε δέκτη Chromecast

Το Cast for Reddit έχει καρτέλες στο κάτω μέρος για subreddit που πιθανότατα θα περιλαμβάνουν αναρτήσεις εικόνων ή βίντεο. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit στο Cast for Reddit. Όταν μεταδίδετε μια εικόνα ή ένα βίντεο, ο αριθμός των ψήφων δεν εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας.

Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, οπότε περιμένετε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Αν και η ιδέα είναι ωραία, είναι βασικά μια άλλη εφαρμογή casting. Αυτό που θα το έκανε να ξεχωρίζει περισσότερο και, ενδεχομένως, να ενθουσιάσει περισσότερους ανθρώπους με τη χρήση του, είναι εάν η διεπαφή χρήστη που παρουσιάζει στο Chromecast θα ήταν παρόμοια με αυτή του Reddit. Οι χρήστες μπορεί να εκτιμήσουν ότι μπορούν να δουν πόσες ψήφους είχε μια ανάρτηση ή με ποιον τίτλο δημοσιεύτηκε μια εικόνα ή ένα βίντεο.

  Ταξίδια? Φέρτε ένα Chromebook. Είναι κρυπτογραφημένα

Εγκαταστήστε το Cast για το Reddit από το Google Play Store