Τραβήξτε και επεξεργαστείτε βίντεο αργής κίνησης στο WP8.1

Ορισμένες εφαρμογές αναπτύσσονται με πολύ περιορισμένη εστίαση, αλλά μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι χρήστες να βρουν νέους και έξυπνους τρόπους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο ακόμη και τις πιο απλές από αυτές. Η Sport Camera, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια εφαρμογή που φαίνεται να έχει ως κύριο σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Ωστόσο, μια γρήγορη περιήγηση στις δυνατότητες της εφαρμογής είναι αρκετή για να αποκαλύψει ότι η Sport Camera μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εργασιών. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βάλετε αυτή τη νέα έκδοση στην κατηγορία του “απλώς άλλο ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο”, αλλά υπάρχουν περισσότερα στην Sport Camera από αυτό. Η εφαρμογή είναι από τις πρώτες του είδους της που εκμεταλλεύεται πλήρως τις νέες δυνατότητες του Windows Phone 8.1. Αξιοποιεί τη δύναμη της ενημέρωσης για τον έλεγχο της ταχύτητας λήψης στη μέση της εγγραφής βίντεο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Sport Camera για να επιβραδύνετε συγκεκριμένα τμήματα των υπαρχόντων βίντεο.

  Πώς να εκτυπώσετε μια λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν φάκελο του Outlook

Η Sport Camera διαθέτει μερικές οθόνες οδηγιών που εμφανίζονται κατά την αρχική εκκίνηση της εφαρμογής. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά να μάθουν, και ακόμη και χωρίς το σύντομο σεμινάριο, οι περισσότεροι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να κατανοήσουν το θέμα της εφαρμογής. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τόσο νέα όσο και υπάρχοντα βίντεο με την Sport Camera, καθώς διαθέτει δύο ξεχωριστές λειτουργίες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα παλαιότερο βίντεο, πατήστε το κουμπί “άνοιγμα” από την κάτω γραμμή και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να περικόψετε και να επιβραδύνετε από το ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας. Τα νέα βίντεο που έχουν τραβηχτεί με τη χρήση Sport Camera μπορούν να αλλάξουν σε πραγματικό χρόνο χάρη στο κουμπί αργής κίνησης της κάμερας. Όλα τα βίντεο που επεξεργάζονται με την Sport Camera είναι διαθέσιμα στην προβολή γκαλερί της εφαρμογής.

  Πώς να μεταδώσετε ζωντανά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες οπουδήποτε το 2022

Η λειτουργία λήψης στην Sport Camera είναι αρκετά απλή, αλλά αρκετή για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Κατά την εγγραφή, μπορείτε να προσθέσετε το εφέ αργής κίνησης ανά πάσα στιγμή πατώντας το εικονίδιο του σαλιγκαριού που βρίσκεται στη δεξιά άκρη της οθόνης. Πρέπει να κρατήσετε πατημένο αυτό το κουμπί για να εφαρμοστεί το εφέ. Μια καλύτερη επιλογή θα ήταν να πατήσετε αυτό το κουμπί μόνο μία φορά και να ξεκινήσετε τη λειτουργία αργής κίνησης, πριν το πατήσετε ξανά για να επιστρέψετε τη λειτουργία στην κανονική.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο της Sport Camera δεν κάνει τίποτα άλλο από το να περικόπτει τα βίντεό σας. Στη λωρίδα χρόνου του βίντεο, οι χρήστες βλέπουν τα τμήματα που επιβραδύνονται με πράσινο χρώμα. Πριν αποθηκευτεί η τελική έκδοση του βίντεο, είναι δυνατή η προεπισκόπηση του συνόλου πατώντας το play από την κάτω γραμμή. Αν μπερδέψετε κάτι, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επαναφέρετε ολόκληρο το βίντεο και να ξεκινήσετε από την αρχή.

  Πώς να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης κατά την κοινή χρήση αρχείων στο Google Drive

Για να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε οποιοδήποτε βίντεο, πατήστε παρατεταμένα τη μικρογραφία του από την κύρια συλλογή. Η Sport Camera χρησιμοποιεί τις εγγενείς επιλογές κοινής χρήσης του WP8, πράγμα που σημαίνει ότι τα βίντεο μπορούν να αναρτηθούν σε κοινωνικά δίκτυα και στους messenger ή να σταλούν σε άλλους μέσω email.

Έτσι, αν θέλετε να διευθετήσετε μια για πάντα ποιος από τους φίλους σας κέρδισε τον αγώνα ποδιών στην παραλία ή αν το βίντεο με γάτες που αγαπάτε γίνεται ακόμα πιο ξεκαρδιστικό όταν επιβραδύνεται, κατευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και πάρτε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή για το WP8 σας .1 αυτή τη στιγμή.

Εγκαταστήστε την Sport Camera από το WP Store