Πώς να μεταδώσετε ζωντανά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες οπουδήποτε το 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα επιστρέφει. Και αυτή τη φορά, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται στο Πεκίνο της Κίνας. Το Panda, το εθνικό ζώο της Κίνας, είναι η μασκότ των Χειμερινών Αγώνων του 2022.

Περισσότερο από 2.000 διεθνείς αθλητές αναμένεται να φτάσουν στην Κίνα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με 25.000 άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Δεκάδες παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, κατευθύνονται επίσης στο Πεκίνο για την έναρξη των Χειμερινών Αγώνων.

Εν τω μεταξύ, οι εγχώριοι θεατές δεν επιτρέπεται να παρευρεθούν στην εκδήλωση καθώς ισχύουν αυστηροί περιορισμοί για την πρόληψη της ευρείας μετάδοσης του Covid-19 Omicron.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια σημαντική διεθνής διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων που πραγματοποιείται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια για αθλήματα που παίζονται σε χιόνι και πάγο.

Η διοργάνωση θα δει τους καλύτερους αθλητές του κόσμου να έρχονται να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε διαφορετικούς αγώνες και να αναδειχθούν σπουδαίοι νικητές. Από Αλπικό Σκι, Δίαθλο, Μπομπλ, Σκι αντοχής, Κέρλινγκ, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, έως Ελεύθερο Σκι, Χόκεϊ επί Πάγου, Λούγκ, Σκανδιναβικό σύνθετο, Short Track, Speed ​​Skating, Άλμα με σκι και Snowboarding θα είναι μεταξύ των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Συνολικά, 109 αγώνες μετάλλων πρόκειται να διαγωνιστούν σε 15 μαθητές και επτά αθλήματα.

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο δημοφιλείς, είναι λογικό ότι υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να παρακολουθήσετε τους αγώνες στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να τηρήσετε τις επίσημες ολυμπιακές ροές, καθώς οι ανεπίσημες είναι συνήθως κακής ποιότητας και ενδέχεται να έχουν τον κίνδυνο να αποσυρθούν σε μια κρίσιμη στιγμή, επομένως είναι καλύτερα να τις αποφύγετε.

Υπάρχουν πολλοί νόμιμοι τρόποι για να απολαύσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο διαδίκτυο, ένας από τους οποίους είναι η χρήση VPN. Βοηθά επίσης όταν υπάρχουν περιφερειακοί περιορισμοί.

Πότε συμβαίνει;

Αν οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες δεν ήταν αρκετοί για εσάς, ετοιμαστείτε για τους 24ους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα, στις 4 Φεβρουαρίου 2022. Ανεξάρτητα από το καλοκαίρι ή το χειμώνα, η τελετή έναρξης ενός Ολυμπιακού Αγώνα είναι μια υπερβολή που δεν πρέπει να χάσετε.

Αυτή η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στις ακόλουθες ώρες: 12 μ.μ. GMT (Ηνωμένο Βασίλειο), 7 π.μ. EST (Ανατολική ακτή ΗΠΑ), 4 π.μ. PST (Δυτική ακτή ΗΠΑ) και 8 μ.μ. CST (Κίνα, τοπική ώρα).

Ωστόσο, το curling θα ξεκινήσει δύο ημέρες πριν από την επίσημη τελετή έναρξης. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί εν τω μεταξύ στις 20 Φεβρουαρίου.

Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020 διεξήχθησαν από τις 21 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, με την τελετή έναρξης να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και το πρόγραμμα ήταν γεμάτο εκδηλώσεις. Με πολλά γεγονότα να συμβαίνουν ταυτόχρονα, οι οπαδοί πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά γεγονότα και καταλήγουν να χάνουν κάποια παιχνίδια ή ενδιαφέρουσες στιγμές.

  Bit Rot: Πώς οι σκληροί δίσκοι και οι SSD πεθαίνουν με την πάροδο του χρόνου

Το ερώτημα είναι πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, επειδή ενώ μια σειρά από υπηρεσίες ροής θα μεταδίδουν αυτό το διεθνές γεγονός, οι γεωγραφικοί περιορισμοί θα παραμείνουν ένα ζήτημα.

Πού να το παρακολουθήσετε;

Το ιστορικό και διεθνές γεγονός έχει τους θεατές του σε όλο τον κόσμο, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ 2018 είχαν κατά μέσο όρο 27,8 εκατομμύρια θεατές, ως εκ τούτου, δεκάδες κανάλια σε όλο τον κόσμο θα μεταδίδουν επίσης τους αγώνες. Ορισμένα από αυτά τα κανάλια έχουν τα δικαιώματα λόγω των υφιστάμενων μακροπρόθεσμων συμφωνιών τους.

Τα δικαιώματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δοθεί στο NBC Sports. Εάν έχετε το κανάλι σε καλώδιο, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά τα παιχνίδια μέσω του ιστότοπου του NBC.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το BBC παρέχει δωρεάν κάλυψη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η ζωντανή κάλυψη θα φιλοξενείται επίσης στο BBC One και στο BBC Two με πρόσθετη ροή στο BBC iPlayer. Και ενώ το Eurosport θα έχει και πλήρη κάλυψη, είναι προσβάσιμο μόνο ως premium κανάλι.

Στην Αυστραλία, δωρεάν κάλυψη θα παρέχεται από το 7Plus, στη Δανία από το DR TV, στη Γαλλία από το France TV, στη Γερμανία από το ARD ZDF και το Rai Play στην Ιταλία.

Ωστόσο, αυτά τα κανάλια εφαρμόζουν γεωγραφικά μπλοκ στις αντίστοιχες χώρες τους λόγω συμφωνιών αδειοδότησης μεταξύ ιδιοτήτων πολυμέσων, νομικών συστημάτων ορισμένων χωρών ή άλλων συμφωνιών και κανονισμών.

Ο γεωγραφικός αποκλεισμός είναι μια πρακτική περιορισμού της πρόσβασης σε περιεχόμενο Διαδικτύου με βάση την τοποθεσία σας και συνήθως ισχύει για τα διεθνή σύνορα.

Στον γεωγραφικό αποκλεισμό, η τεχνολογία παρακολούθησης και γεωγραφικής θέσης χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της διεύθυνσης πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), η οποία λειτουργεί όπως η διεύθυνση του σπιτιού σας και υποδεικνύει τη γενική τοποθεσία σας. Εάν η διεύθυνση IP σας είναι συνδεδεμένη σε μια περιοχή όπου το περιεχόμενο ενός συγκεκριμένου ιστότοπου θα πρέπει να αποκλειστεί, ο γεωγραφικός αποκλεισμός ενεργοποιείται και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτό ισχύει για κάθε κανάλι που μεταδίδει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να παρακάμψετε τον γεωγραφικό αποκλεισμό που εφαρμόζεται για την παρακολούθηση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 ζωντανά από όπου κι αν βρίσκεστε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλό VPN.

Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο διαδίκτυο μέσω ζωντανής ροής κάλυψης ολόκληρης της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης της τελετής έναρξης.

Πώς να το παρακολουθήσετε;

Ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι ένα εργαλείο κυβερνοασφάλειας που καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ιδιωτικά. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δρομολόγηση της επισκεψιμότητάς σας μέσω ενός διακομιστή που βρίσκεται σε άλλο μέρος του κόσμου. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά το VPN να παρακάμψει γεωγραφικά μπλοκ και άλλους περιορισμούς.

  Πώς να ρυθμίσετε το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό σε Always On

Τα VPN είναι ασφαλή και σας επιτρέπουν να απολαύσετε μια ιδιωτική εμπειρία περιήγησης.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός VPN, ειδικά όταν ταξιδεύετε ή χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi. Έχοντας ένα VPN σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδίδετε περιεχόμενο όπου κι αν βρίσκεστε, να προστατεύετε όλες τις πληροφορίες που στέλνετε και λαμβάνετε, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης και άλλων προσωπικών σας δεδομένων ενώ χρησιμοποιείτε το Wi-Fi, προσθέτετε επιπλέον ασφάλεια στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές σας, ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στην εργασία ή στο εξωτερικό και παραμείνετε ασφαλείς όταν ψωνίζετε online.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Μερικά από τα VPN που ολοκληρώνετε εύκολα τη δουλειά περιλαμβάνουν:

ExpressVPN

Αυτό το φιλικό προς το απόρρητο VPN που βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, με μόνο το 4% περίπου από αυτούς να είναι εικονικοί. Το ExpressVPN σας κοστίζει 12,95 $ το μήνα, αλλά σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα στα ετήσια και εξαμηνιαία του προγράμματα. Υπάρχει επίσης μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε.

Με ExpressVPN, μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές σας ταυτόχρονα. Χρησιμοποιεί την τυπική κρυπτογράφηση AES-256, υποστηρίζει το Perfect Forward Secrecy και δεν καταγράφει ευαίσθητες πληροφορίες αλλά μόνο δεδομένα που σχετίζονται με τη συντήρηση.

Εκτελεί το δικό του ιδιωτικό, μηδενικής γνώσης, κρυπτογραφημένο DNS 256 bit για να αποτρέψει τη διαρροή των δεδομένων σας και προσφέρει πλαστογράφηση τοποθεσίας, αποκλεισμό διαρροών WebRTC, υποστήριξη HTTPS Everywhere και διακόπτη kill.

NordVPN

Αυτό το VPN που βασίζεται στον Παναμά σας προσφέρει ισχυρό απόρρητο κάνοντας μόνο ελάχιστη καταγραφή δεδομένων, ενώ οι κοινόχρηστες διευθύνσεις IP του επιτρέπουν ακόμη μεγαλύτερη ανωνυμία. NordVPN έχει μια συλλογή από 5.600 διακομιστές σε 50 χώρες, όλοι τους βρίσκονται φυσικά.

Με 11,95 $ το μήνα, μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα και με επιπλέον χρέωση, μπορείτε να ασφαλίσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας με τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης NordPass και να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας με το NordLocker.

Το NordVPN χρησιμοποιεί AES με κλειδιά 256-bit για κρυπτογράφηση και χρησιμοποιεί IPSec και IKEv2 για τη δημιουργία ασφαλών συνδέσεων. Παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στο δίκτυο ανωνυμοποίησης Tor για περισσότερη ιδιωτικότητα. Το NordVPN υποστηρίζει split-tunneling, multihop συνδέσεις και διαθέτει διακόπτη kill.

  Τιμή και προδιαγραφές για το νέο iPhone SE και το iPad Pro 9,7 ιντσών

CyberGhost VPN

Με έδρα τη Ρουμανία CyberGhost VPN μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ευρέως διανεμημένο δίκτυο διακομιστών, με περισσότερους από 7.000 που βρίσκονται σε περισσότερες από 90 χώρες.

Αν και είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα με 12,99 $, το διετές πρόγραμμα του κοστίζει μόνο 2,17 $/μήνα. Προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τόσο για επιτραπέζιους όσο και για κινητά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το CyberGhost VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit στρατιωτικού βαθμού και χρησιμοποιεί πρωτόκολλα OpenVPN, IPSec, L2TP και PPTP. Οι δυνατότητες που προσφέρονται περιλαμβάνουν προστασία από διαρροές DNS/IP, προστασία από κλοπή δεδομένων και κακόβουλο λογισμικό, κάλυψη IP, αποτροπή phishing από ψεύτικους ιστότοπους, λίστα “For Torrenting” και λειτουργικό διακόπτη kill.

Τώρα, πώς ρυθμίζετε ένα VPN; Μην ανησυχείτε, καθώς είναι πολύ εύκολο. Ξεκινήστε με την εγγραφή σας σε έναν καλό πάροχο υπηρεσιών VPN.

Αφού κατεβάσετε το VPN που έχετε επιλέξει, εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας στην οποία θέλετε να κάνετε ροή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τώρα, συνδεθείτε στην εφαρμογή VPN χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε έναν διακομιστή, σύμφωνα με το κανάλι που θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν από τη χώρα σας, επιλέξτε τον διακομιστή στη χώρα σας και οι υπηρεσίες δεν θα μπορούν να γνωρίζουν εάν βρίσκεστε πραγματικά στο εξωτερικό. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε δωρεάν κανάλια, μπορεί να χρειαστείτε έναν λογαριασμό για πρόσβαση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην υπηρεσία ροής που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να διαγράψετε τα cookies και να προσπαθήσετε ξανά.

Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με την υπηρεσία VPN για βοήθεια. Συνήθως, υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί υποστήριξης πελατών που διατίθενται σε διαφορετικούς παρόχους VPN, όπως ζωντανή συνομιλία 24/7, υποστήριξη email, συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, εκπαιδευτικά βίντεο και συχνές ερωτήσεις.

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 από οπουδήποτε.

Μόλις τελειώσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2022 θα ξεκινήσουν αμέσως μετά. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το VPN για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς σε άλλους ιστότοπους όπως το Netflix και το Hulu, να παρακάμψετε τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο και να μεταδώσετε ροή ήχου και βίντεο. Το VPN θα σας προσφέρει περαιτέρω ανωνυμία στο διαδίκτυο κρύβοντας την πραγματική σας τοποθεσία και μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάθε κατασκοπεία για να έχετε μια ασφαλή και ασφαλή διαδικτυακή εμπειρία

The post Πώς να μεταδώσετε ζωντανά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες οπουδήποτε το 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο wdzwdz.