Το Twitter διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Το Twitter είναι η πιο χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα για να εκφράσει κανείς τις δηλώσεις του και να συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η πλατφόρμα ιδρύθηκε στις 21 Μαρτίου 2006, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, στις Η.Π.Α. Το Twitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητά αλλά και σε υπολογιστή και είναι η πιο φιλική προς το χρήστη εφαρμογή όπου επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν δημόσιες συνομιλίες εύκολα. Οποιαδήποτε συνομιλία ή δήλωση που δημοσιεύεται στο Twitter ονομάζεται συνήθως tweet. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι αδρανούν στο Twitter. Και με αυτό, έχουν μπερδευτεί σχετικά με το αν ο λογαριασμός τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα ή είναι νεκρός. Αυτό το άρθρο θα περιγράψει τις συνέπειες της αδράνειας στο Twitter και θα λύσει απορίες, όπως γιατί το Twitter διέγραψε τον λογαριασμό σας και πώς να αποκτήσετε έναν νεκρό λογαριασμό Twitter. Θα μάθετε επίσης εάν το Twitter διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς.

Το Twitter διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Θα μάθετε εάν το Twitter διαγράφει περαιτέρω τους ανενεργούς λογαριασμούς σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Tweet Thread του Twitter

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter;

Ας δούμε τα βήματα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter.

1. Αρχικά, επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης Twitter στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Εγγραφή για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

3. Τώρα, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές για να συνεχίσετε τη διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού σας στο Twitter. Έχουμε επιλέξει την επιλογή Εγγραφή με τηλέφωνο ή email για την επίδειξη.

  • Εγγραφείτε με την Google
  • Εγγραφείτε με την Apple
  • Εγγραφείτε με τηλέφωνο ή email

4. Εισαγάγετε τα στοιχεία σας, όπως όνομα, αριθμό τηλεφώνου και ημερομηνία γέννησης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Αφού εισαγάγετε τα αναφερόμενα στοιχεία, κάντε κλικ στο Εγγραφή.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που εστάλη στο email/τον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

7. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να ορίσετε για αυτόν τον λογαριασμό και κάντε κλικ στο Επόμενο.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter

8. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη που επιθυμείτε και κάντε κλικ στο Επόμενο.

9. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επιλέξετε τις κατηγορίες και ακολουθήστε τους λογαριασμούς Twitter που σας αρέσουν.

Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαγράφουν τους ανενεργούς λογαριασμούς;

Εξαρτάται. Για παράδειγμα, αν πάρετε το Facebook, δεν διαγράφει κανέναν ανενεργό λογαριασμό, εκτός εάν το κάνει ο χρήστης. Αλλά το Twitter διαγράφει τους παρατεταμένους ανενεργούς λογαριασμούς από την πλατφόρμα του. Επομένως, εξαρτάται πραγματικά από τις πολιτικές που ορίζουν οι αντίστοιχες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τους ανενεργούς λογαριασμούς.

Μπορείτε να ζητήσετε από το Twitter να διαγράψει έναν λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να ζητήσετε από το Twitter να διαγράψει έναν λογαριασμό εάν δεν μπορούσατε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον εαυτό σας. Για αυτό, πρέπει να τους ζητήσετε επικοινωνώντας μαζί τους μέσω ταχυδρομείου. Αν δεν επικοινωνήσετε μαζί τους, το Twitter δεν απενεργοποιεί ή διαγράφει τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Βοήθεια Twitter με σελίδα απενεργοποίησης λογαριασμού.

Γιατί το Twitter διέγραψε τον λογαριασμό σας;

Το Twitter μπορεί να αναστείλει έναν λογαριασμό προσωρινά ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνιμα όταν εκδηλώνει καταχρηστική συμπεριφορά, όπως η αποστολή απειλών σε άλλους χρήστες ή η πλαστοπροσωπία άλλων λογαριασμών. Έτσι, εν συντομία, εάν δεν συμμορφωθείτε με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το Twitter, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί.

  Πώς να ενσωματώσετε το βίντεο κάποιου στο Twitter χωρίς να το κάνετε retweet

Ποιος είναι Ανενεργός στο Twitter;

Οι ακόλουθοί σας μπορεί να είναι ανενεργοί στο Twitter. Μπορείτε να τα βρείτε μεταβαίνοντας στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

Τι συμβαίνει με τους ανενεργούς λογαριασμούς Twitter;

Το Twitter συνήθως διαγράφει αυτούς τους λογαριασμούς με βάση τη δραστηριότητα σύνδεσης. Εάν η δραστηριότητα καταγραφής είναι μεγαλύτερη από 6 μήνες, αυτός ο λογαριασμός θα διαγραφεί.

Το Twitter διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Ναι, το Twitter διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς. Αφού είναι ανενεργό για περισσότερους από 6 μήνες, το Twitter διαγράφει αυτόν τον λογαριασμό.

Πόσος χρόνος χρειάζεται το Twitter για να διαγράψει έναν ανενεργό λογαριασμό;

Εάν η δραστηριότητα καταγραφής είναι μεγαλύτερη από 6 μήνες, αυτός ο λογαριασμός θα διαγραφεί. Η παρατεταμένη αδράνεια θα οδηγήσει σε οριστική διαγραφή του λογαριασμού.

Γιατί το Twitter δεν έχει διαγράψει τον ανενεργό λογαριασμό σας;

Το Twitter δεν διαγράφει εγκαίρως λογαριασμούς που έχουν εγγραφές σύνδεσης. Το Twitter κάνει μόνο αυτούς τους λογαριασμούς που δεν έχουν ανοίξει εδώ και πολύ καιρό, λένε τουλάχιστον 6 μήνες.

Τι θα συμβεί αν απενεργοποιήσετε το Twitter για περισσότερες από 30 ημέρες;

Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά μετά από 30 ημέρες από την απενεργοποίησή σας. Εάν θέλετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να τον ανοίξετε πριν συμπληρώσει 30 ημέρες.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε έναν νεκρό λογαριασμό Twitter;

Δεν μπορείτε να λάβετε ένα νεκρό όνομα χρήστη λογαριασμού Twitter. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε την παραλλαγή του προσθέτοντας αριθμούς, συντομογραφίες και υπογράμμιση.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε εάν το Twitter διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.