Πώς να ενσωματώσετε το βίντεο κάποιου στο Twitter χωρίς να το κάνετε retweet

Η κοινή χρήση ενός βίντεο που είδατε στο Twitter δεν απαιτεί να κάνετε retweet το αρχικό μήνυμα ή τις απαντήσεις του tweet. Αντίθετα, μπορείτε να ενσωματώσετε το βίντεο στο δικό σας tweet, παρέχοντας ταυτόχρονα πίστωση και έναν σύνδεσμο προς τον χρήστη. Να πώς.

Είναι δυνατό να μοιραστείτε το βίντεο κάποιου άλλου στο Twitter χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές του κοινωνικού δικτύου για κινητά και το πρόγραμμα-πελάτη ιστού. Η διαδικασία είναι πιο εύκολη στο iPhone, αλλά εξακολουθεί να είναι δυνατή στον ιστότοπο του Android και του Twitter για υπολογιστές.

Μοιραστείτε βίντεο Twitter από το iPhone

Ξεκινήστε ανοίγοντας το Εφαρμογή Twitter στο iPhone σας και στη συνέχεια εύρεση ενός tweet που περιλαμβάνει ένα βίντεο. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το βίντεο.

Θα πρέπει να εμφανιστούν πολλές επιλογές σε ένα αναδυόμενο μενού. Πατήστε στο κουμπί “Tweet Video”.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποκλεισμού Twitter και σίγασης;

Επίλεξε το

Στη συνέχεια, συνθέστε το tweet σας, διασφαλίζοντας ότι η διεύθυνση URL του αρχικού tweet προστέθηκε αυτόματα στο πλαίσιο κειμένου. Όταν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το μήνυμά σας και το βίντεο, επιλέξτε το κουμπί «Tweet».

Συντάξτε ένα tweet και μετά πατήστε το

Το tweet σας έχει πλέον κοινοποιηθεί με τους followers σας. Κατά την προβολή, θα πρέπει να δείτε έναν σύνδεσμο “Από” κάτω από το βίντεο που σας μεταφέρει στο προφίλ Twitter του αρχικού χρήστη που ανέβασε όταν πατήσετε.

Μοιραστείτε βίντεο Twitter από το Android

Η διαδικασία για την κοινή χρήση ενός βίντεο Twitter στο Android είναι παρόμοια με αυτή του iPhone, αλλά απαιτεί μερικά επιπλέον βήματα.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το Εφαρμογή Twitter στη συσκευή σας Android και τον εντοπισμό ενός tweet με ενσωματωμένο βίντεο. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση που βρίσκεται κάτω από την ενότητα “Retweets” και “Μου αρέσει”.

Από το μενού που σύρεται προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης, επιλέξτε την επιλογή «Αντιγραφή συνδέσμου σε tweet». Η διεύθυνση URL του tweet έχει πλέον αποθηκευτεί στο πρόχειρο της συσκευής σας.

  Πώς να διαγράψετε όλα τα Like σας στο Twitter

Επίλεξε το

Τώρα, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Twitter και πατήστε το κουμπί Σύνταξη στην κάτω δεξιά γωνία.

Συνθέστε ένα μήνυμα και, στη συνέχεια, επικολλήστε την αντιγραμμένη διεύθυνση URL στο βίντεο Twitter πατώντας παρατεταμένα στην οθόνη και επιλέγοντας το κουμπί “Επικόλληση” από το μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται.

Τώρα έρχεται το δύσκολο κομμάτι. Πατήστε στην οθόνη σας για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο τέλος της διεύθυνσης URL. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε και προσθέστε “/video/1” στο τέλος της διεύθυνσης URL. Τώρα είστε έτοιμοι να επιλέξετε το κουμπί “Tweet”.

Συνθέστε το tweet σας, επικολλήστε τη διεύθυνση URL, προσθέστε

Τώρα έχετε μοιραστεί το βίντεο με όλους τους ακόλουθούς σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε retweet το αρχικό tweet. Όταν πηγαίνετε και προβάλλετε το tweet σας, θα βρείτε έναν σύνδεσμο “Από” που προέρχεται από το πρόγραμμα μεταφόρτωσης του βίντεο.

Μοιραστείτε βίντεο Twitter από τον Ιστό

Η προσθήκη ενός βίντεο Twitter στο επόμενο tweet σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τη διαδικασία Android.

  Πώς να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας στο Twitter

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη ιστοσελίδα του Twitter και βρίσκοντας ένα tweet με ένα βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε. Από εκεί, κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Αντιγραφή συνδέσμου σε tweet» για να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση URL του tweet στο πρόχειρο του υπολογιστή σας.

Επίλεξε το

Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Twitter και, στη συνέχεια, συνθέστε ένα tweet χρησιμοποιώντας το πλαίσιο κοντά στην κορυφή του παραθύρου. Τώρα, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του tweet. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας δεξί κλικ στο πλαίσιο και επιλέγοντας την επιλογή «Επικόλληση», χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl+P στα Windows ή πατώντας Cmd+P σε Mac.

Όπως και στο Android, τώρα θα πρέπει να προσθέσετε το “/video/1” στο τέλος της επικολλημένης διεύθυνσης URL του tweet. Όταν όλα φαίνονται καλά, κάντε κλικ στο κουμπί “Tweet”.

Τώρα κάνατε tweet με το βίντεο Twitter ενσωματωμένο στο tweet σας. Μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στον αρχικό λογαριασμό Twitter του χρήστη που ανέβασε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από το βίντεο.