Το Tweetz Desktop είναι ένα ισχυρό καθαρό πρόγραμμα-πελάτη Twitter για Windows

Όταν μιλάμε για micro-blogging, το Twitter έρχεται στο μυαλό. Το δημοφιλές δίκτυο μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει κερδίσει πολλούς επαίνους από την ίδρυσή του γιατί προσφέρει ένα πανταχού παρόν μέρος σε διασημότητες, εταιρείες, αθλητές και γενικούς χρήστες για να συνδέονται εύκολα μεταξύ τους και να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα. Αυτό που εξακολουθεί να λείπει από το Twitter είναι μια τυπική εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή για Windows. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πελάτες Twitter τρίτων και ένας αρκετά καλός πελάτης είναι το Tweetz Desktop. Ο πελάτης δίνει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter, σας επιτρέπει να δείτε το χρονοδιάγραμμά σας, τις αναφορές, τα μηνύματα, τα tweets και να συνθέσετε νέα tweets.

  Πώς να αναβοσβήσετε μια κάρτα SD στα Windows 10

Σημείωση συντάκτη: Το αρχείο εγκατάστασης του Tweetz Desktop περιλαμβάνει κάποιο ανεπιθύμητο λογισμικό και προσπαθεί να το εγκαταστήσει κατά τη διάρκεια του οδηγού εγκατάστασης. Επομένως, μην ξεχάσετε να καταργήσετε τη σήμανση ή να απορρίψετε τέτοιες προσφορές προτού κάνετε κλικ στο κουμπί Τέλος.

Όταν εκκινείτε το Tweetz για πρώτη φορά, απαιτείται εξουσιοδότηση Twitter στο λογαριασμό σας. Για να εξουσιοδοτήσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο «Λήψη PIN» όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης και όταν ανακατευθυνθείτε στο Twitter, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο κουμπί Εξουσιοδότηση για να λάβετε ένα PIN ενεργοποίησης.

Τώρα εισαγάγετε αυτό το PIN στο κατάλληλο πλαίσιο στο Tweetz και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος για να συνδεθείτε στο Twitter.

  Ο υπολογιστής δεν συνδέεται στην τηλεόραση HDMI (διορθώθηκε)

Το Tweetz Desktop διαθέτει μια πραγματικά απλή και μινιμαλιστική διεπαφή τόσο πολύ που μοιάζει περισσότερο με ένα γραφικό στοιχείο επιφάνειας εργασίας παρά με μια πλήρη εφαρμογή. Η επάνω γραμμή αποτελείται από ένα σύνολο κουμπιών που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε στο χρονολόγιό σας στο Twitter, να προβάλετε Αναφορές, να διαβάσετε Μηνύματα, να δείτε Αγαπημένα, να αναζητήσετε χρήστες στο Twitter ή με hashtags, να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις σας και να συνθέσετε ένα tweet.

Όσον αφορά τα Tweets, ενημερώνει αυτόματα νέα tweets χωρίς να απαιτείται καμία παρέμβαση χρήστη. Κάθε tweet συνοδεύεται από τη φωτογραφία χρήστη, τη λαβή του Twitter και το ίδιο το πραγματικό tweet.

  Πώς να ανοίξετε αρχεία ASPX

Το Tweetz σάς επιτρέπει επίσης να συνθέτετε άμεσα νέα tweet, να κάνετε retweet ή να προσθέτετε τα ίδια στα αγαπημένα σας. Μιλώντας περισσότερο για τη διεπαφή, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εμφάνιση του Tweetz από προεπιλεγμένο “Φωτεινό” σε “Σκούρο” από το παράθυρο Ρυθμίσεις, το οποίο σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς καθώς και να αποσυνδεθείτε από το Tweetz.

Συνολικά, το Tweetz Desktop είναι ένας πολύ ωραίος πελάτης Twitter με πολλές δυνατότητες για Windows. Λειτουργεί σε όλες τις πρόσφατες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Κατεβάστε το Tweetz Desktop