Σύρετε αριστερά, δεξιά ή από κάτω για πρόσβαση σε εφαρμογές και επαφές Snype

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου αρέσουν στο Android είναι το πόσο φοβερό είναι στο χειρισμό πολλαπλών εργασιών. Φυσικά, όταν πρόκειται για πολλαπλές εργασίες, είναι σημαντικό να έχετε άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και το Snype – App & Contact Launcher είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για πολλαπλές εργασίες. Το Snype κάνει για το Android αυτό που κάνουν οι εφαρμογές όπως το Sidebar Plus για τόσο καιρό για το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Google. Χρησιμοποιώντας το Snype, μπορείτε απλά να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή επαφή στο τηλέφωνό σας ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να κάνετε. Η ενσωματωμένη, εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία αναζήτησης σάς επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα επαφές και εφαρμογές πληκτρολογώντας απλά μερικά γράμματα της λέξης. Αλλά περισσότερο από αυτό είναι ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Snype με πολλούς τρόπους.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις δράσης και κοινής χρήσης σε iPhone και iPad

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να ανοίξετε το Snype. Το πρώτο είναι να τοποθετήσετε απλώς τη συντόμευση της εφαρμογής στην αρχική σας οθόνη. Ένας άλλος τρόπος πρόσβασης στο Snype είναι η αντικατάσταση του Google Now με το Snype σε συσκευές που το υποστηρίζουν. Όταν ενεργοποιείτε το Google Now, μπορείτε απλώς να καθορίσετε το Snype ως προεπιλεγμένη εφαρμογή που θα χρησιμοποιείται πάντα την επόμενη φορά που θα εκκινήσετε το Google Now.

Η τρίτη μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση της επιλογής “Side Panel” της εφαρμογής, η οποία σας επιτρέπει να την ενεργοποιήσετε κάνοντας σάρωση από την αριστερή ή τη δεξιά άκρη της οθόνης. Το αριστερό άκρο εμφανίζει τη λίστα εφαρμογών ενώ σύρετε από τη δεξιά πλευρά τις επαφές. Φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας των πλαϊνών πλαισίων από την οθόνη Ρυθμίσεις του Snype. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος και τη θέση της περιοχής ενεργοποίησης, καθώς και να καθορίσετε άλλες παραμέτρους όπως το χρώμα της ένδειξης, το εικονίδιο ειδοποίησης και άλλα.

  Γειά σας και καλώς ήρθατε!

Με τη δυνατότητα του πλαϊνού πλαισίου είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να εκκινήσετε το Snype πάνω από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε σε μαύρη λίστα ορισμένες εφαρμογές στις οποίες δεν θέλετε να λειτουργεί, όπως ένα παιχνίδι.

Το Holo-UI του Snype συμπληρώνει τη διεπαφή χρήστη του Android, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εμφάνιση μεταξύ Dark, Light, Black και Black Transparent από την ενότητα Themes στις Ρυθμίσεις.

Το Snype διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις λίστες εφαρμογών και επαφών. Αυτή η δυνατότητα προσαρμογής περιλαμβάνει μια λειτουργία πλέγματος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε περισσότερες εφαρμογές και επαφές στην οθόνη.

  Ένα νέο ασύρματο πρότυπο: Τι είναι το Amazon Sidewalk;

Συνολικά, θα έδινα τον Snype ένα μπράβο. Η κύρια δύναμή του έγκειται στην απλότητα και την ταχύτητα. Με άλλα λόγια, αν σας αρέσει το multitasking στο Android, τότε θα λατρέψετε το Snype.

Εγκαταστήστε το Snype – App & Contact Launcher από το Play Store