Το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi;

Η Tracfone (ή TracFone) είναι μια αμερικανική εταιρεία που παρέχει κινητά τηλέφωνα σε μειωμένες τιμές από διάφορες διάσημες μάρκες, όπως Apple, Google, OnePlus κ.λπ. Παρέχει επίσης τις κάρτες SIM ή e-SIM που προσφέρονται από τρεις μεγάλους παρόχους δικτύου στην Ηνωμένων Πολιτειών, όπως η AT&T, η Verizon και η T-Mobile. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστό πρόγραμμα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εάν αγοράζετε τηλέφωνα από τον ιστότοπο της Tracfone. Το τηλέφωνό σας συνοδεύεται από εγκατεστημένη μια κάρτα SIM μαζί με την ενεργοποιημένη υπηρεσία που επιλέξατε κατά την αγορά. Και όλα αυτά τα παίρνετε σε πολύ μειωμένη τιμή. Τα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας Tracfone υποστηρίζουν κλήσεις Wi-Fi. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Wi-Fi για κλήσεις, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αγοράσατε ένα smartphone που υποστηρίζει την κλήση Wi-Fi στην αρχή. Εάν είστε κάτοχος ενός προγράμματος Tracfone και θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί η κλήση Wi-Fi στο Tracfone και σε ποια βάση χρεώνεται η κλήση Wi-Fi Tracfone, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi και πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση Wi-Fi στο Tracfone. Θα μάθετε επίσης εάν η κλήση Wi-Fi Tracfone είναι δωρεάν και γιατί η κλήση Tracfone Wi-Fi μετράει στα λεπτά.

Το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi;

Το υπέροχο πράγμα της Tracfone είναι ότι τα σχέδια που προσφέρουν είναι χωρίς συμβόλαια και έχουν πολλές επιλογές τηλεφώνων για να διαλέξετε. Η κάλυψή τους είναι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει διεθνή υποστήριξη δικτύου. Εάν δεν έχετε αγοράσει τα τηλέφωνα από την Tracfone, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα πακέτα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στον ιστότοπό της. Θα μάθετε εάν το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά σε Wi-Fi περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Είναι το Tracfone Wi-Fi Calling Free;

Ναι, η κλήση Wi-Fi Tracfone είναι δωρεάν. Η κλήση Wi-Fi είναι εντελώς δωρεάν σε όλα τα δίκτυα στον κόσμο. Η Tracfone δεν χρεώνει κανενός είδους επιπλέον χρέωση για αυτό. Για να κάνετε χρήση των κλήσεων Wi-Fi, το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει υποστήριξη για αυτήν. Και αν έχει υποστήριξη, φροντίστε να την ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις δικτύου του τηλεφώνου σας. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση από το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας Wi-Fi, το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει ενεργό σχέδιο δικτύου. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση Wi-Fi. Καθώς δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για κλήσεις μέσω Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε με οποιονδήποτε χωρίς καμία ανησυχία για την αφαίρεση του χρόνου ομιλίας σας. Εάν διαβάσετε περισσότερα, θα μάθετε εάν το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά σε Wi-Fi ή όχι.

  Πώς να εξάγετε καρέ από βίντεο

Θα λειτουργεί το Tracfone μόνο σε Wi-Fi;

Όχι, το Tracfone δεν λειτουργεί μόνο σε Wi-Fi. μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. Ακόμα κι αν δεν έχετε κανένα σχέδιο στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi για να κατεβάσετε εφαρμογές, να παρακολουθήσετε βίντεο και ταινίες, να περιηγηθείτε στον Ιστό και να κάνετε κάποιες άλλες εργασίες που μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο, αλλά το τηλέφωνό σας πρέπει να ενεργοποιηθεί. Σχεδόν όλα τα πράγματα μπορούν να γίνουν μέσω Wi-Fi, αλλά όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σας για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε μηνύματα σε κάποιον και να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο. Για να τα κάνετε όλα αυτά, το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει ενεργό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.

Το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi;

Ναι, το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα λεπτά που έχουν αφαιρεθεί από το σχέδιό σας. Επειδή το πρόγραμμα που αγοράζετε από την Tracfone έχει 1000 συν λεπτά για κλήση. Και για έναν κανονικό άνθρωπο ή για οποιονδήποτε, είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιήσει αυτά τα λεπτά σε ένα μήνα. Θα μπορούσατε ακόμα να αγοράσετε μερικά ακόμη λεπτά εάν εξαντλούσατε τα λεπτά σας. Οι κλήσεις Wi-Fi εξακολουθούν να είναι δωρεάν στα προγράμματα Tracfone, αλλά αφαιρούν μόνο λεπτά από το πρόγραμμά σας όταν πραγματοποιείτε μια κλήση είτε από Wi-Fi είτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας αντί να σας δίνουν αρκετά λεπτά ομιλίας που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα σε ένα μήνα. Τώρα, ξέρετε αν το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά σε Wi-Fi ή όχι.

  Η διαχείριση του εστιατορίου είναι εύκολη με αυτές τις 14 λύσεις

Η κλήση Wi-Fi χρησιμοποιεί Tracfone Minutes;

Ναι, η κλήση Wi-Fi χρησιμοποιεί λεπτά Tracfone. Τα λεπτά Tracfone για κλήσεις Wi-Fi αφαιρούνται όπως και η κανονική τηλεφωνική κλήση που πραγματοποιείτε από το τηλέφωνό σας. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση χρησιμοποιώντας Wi-Fi στο πρόγραμμα Tracfone, η συσκευή σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και να υποστηρίζει τη δυνατότητα κλήσης Wi-Fi.

Όταν χρησιμοποιείτε την κανονική εφαρμογή κλήσης τηλεφώνου για να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Wi-Fi, τα λεπτά Tracfone θα αφαιρούνται. Αλλά αν θέλετε να τα αποθηκεύσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως Google Meet και WhatsApp που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Διαδικτύου, ώστε τα λεπτά Tracfone να μην αφαιρούνται.

Χρησιμοποιεί το Tracfone λεπτά για εισερχόμενες κλήσεις;

Ναι, το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά και για εισερχόμενες κλήσεις. Το Tracfone αφαιρεί λεπτά για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις, που περιλαμβάνουν αναμονή για κλήσεις, κλήσεις μέσω WiFi, ταυτόχρονες κλήσεις, κλήσεις σε αριθμούς χωρίς χρέωση, φωνητικά μηνύματα και κλήσεις προς εξυπηρέτηση πελατών. Το 911 είναι ο μόνος αριθμός στον οποίο δεν αφαιρούνται τα λεπτά TracFone επειδή είναι αριθμός έκτακτης ανάγκης. Και ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο ενεργό πρόγραμμα στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να καλέσετε στο 911. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κλήση, όπως η κλήση σταματάει και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κακό δίκτυο, τα λεπτά του TracFone δεν θα επιστραφούν και θα χρεωθούν, καθώς χρεώνονται όταν οι κλήσεις σας είναι τέλεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Tracfone μόνο με Wi-Fi;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Tracfone με Wi-Fi μέχρι και εκτός εάν είστε συνδεδεμένοι σε αυτό το δίκτυο. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi σας. Μόλις αποσυνδεθεί το δίκτυο, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να στείλετε μήνυμα κειμένου σε κάποιον. Καθώς το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Wi-Fi, να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο και να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων. Είναι καλύτερα να έχετε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στο τηλέφωνό σας εάν πηγαίνετε κάπου όπου το δίκτυο Wi-Fi σας δεν μπορεί να φτάσει σε κανέναν. Και εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε μηνύματα και να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο.

  Πώς να δημιουργήσετε διαφορετικές κεφαλίδες για διαφορετικές σελίδες στα Έγγραφα Google

Γιατί οι κλήσεις Wi-Fi Tracfone μετρούν σε λεπτά;

Η κλήση Tracfone Wi-Fi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας δεν αποκρίνεται ή έχει διακοπεί λόγω συντήρησης. Το Tracfone μετράει σε λεπτά για κλήσεις Wi-Fi για να διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους στην υπηρεσία τους και να βοηθά τους χρήστες ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στα δίκτυά τους Wi-Fi. Το Tracfone χρεώνει τους χρήστες του μερικά λεπτά, αλλά παρόλα αυτά, τα προγράμματα που προσφέρουν συνοδεύονται από αρκετά λεπτά κλήσεων που ένας κανονικός χρήστης δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σε ένα μήνα, και ακόμα κι αν εξαντλήσετε όλα τα λεπτά, μπορείτε να τα αγοράσετε ξανά από το Tracfone. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κλήσεις Wi-Fi Tracfone μετρούν στα λεπτά.

Πώς αφαιρούνται τα λεπτά Tracfone;

Τα λεπτά Tracfone αφαιρούνται για όλους τους τύπους κλήσεων, είτε είναι εισερχόμενες είτε εξερχόμενες.

  • Τα λεπτά αφαιρούνται σε πλήρεις προσαυξήσεις μονάδων και τα μερικά λεπτά στρογγυλοποιούνται στο επόμενο λεπτό.
  • Το Tracfone θα αφαιρέσει λεπτά με βάση τα λεπτά που ήσασταν σε κλήση και δεν δίνονται πιστώσεις για τις κλήσεις που απορρίπτονται.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ένα χαρακτηριστικό τηλέφωνο, θα χρεωθείτε λεπτά για τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις για τη χρήση μηνυμάτων κειμένου και την πρόσβαση στο Tracfone Mobile Web.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση Wi-Fi στο Tracfone;

Για να μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση Wi-Fi στο Tracfone, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας υποστηρίζει κλήσεις Wi-Fi και ότι έχετε ενεργοποιημένη κάρτα SIM Tracfone.

Επιλογή I: Ενεργοποίηση κλήσεων Wi-Fi στο iPhone

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Στο μενού Ρυθμίσεις, πατήστε στο Τηλέφωνο επιλογή.

3. Πατήστε στην επιλογή Κλήση Wi-Fi.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Wi-Fi Calling on This iPhone.

5. Πατήστε Ενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε τις κλήσεις Wi-Fi στο iPhone.

Επιλογή II: Ενεργοποίηση κλήσεων Wi-Fi σε Android

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

1. Τραβήξτε προς τα κάτω τον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις από το επάνω μέρος της οθόνης.

2. Πατήστε στην επιλογή Κλήση Wi-Fi για να την ενεργοποιήσετε.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi και ενεργοποιεί την κλήση Wi-Fi στο Tracfone. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.