Η διαχείριση του εστιατορίου είναι εύκολη με αυτές τις 14 λύσεις

Γενικά, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού διαχείρισης εστιατορίων που είναι διαθέσιμο στην αγορά σήμερα είναι εμπλουτισμένο με λειτουργίες όπως χρέωση, CRM, απόθεμα και απόθεμα, καθώς και αναφορές και αναλυτικά στοιχεία.

Έτσι, μπορείτε να πείτε με ασφάλεια ότι μπορείτε να αυτοματοποιήσετε αυτές τις χρονοβόρες εργασίες χρησιμοποιώντας λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου και να μειώσετε την ευθύνη της διοίκησης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία στους πελάτες και να μειώσει τα ανθρώπινα λάθη.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για τη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων.

OpenTable

OpenTable είναι μια απόλυτη λύση διαχείρισης εστιατορίου που είναι χρήσιμη για την αποδοχή κρατήσεων από πελάτες μέσω διαδικτύου και την κράτηση τραπεζιών ανάλογα. Διαθέτει δύο κύριες ενότητες, δηλαδή Connect και Guest Center.

Το Connect Module καταγράφει τα ηλεκτρονικά αιτήματα κράτησης και, εάν προσαρμοστεί, μπορεί να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν. Το λογισμικό μπορεί επίσης να συλλέξει ειδικά αιτήματα όπως προτιμήσεις θέσεων, κράτηση για μια ειδική περίσταση κ.λπ.

Η λειτουργική μονάδα Κέντρου επισκεπτών επιτρέπει στους διαχειριστές να συγχρονίζουν το OpenTable με το κινητό τους και να παρακολουθούν τα διαθέσιμα τραπέζια καθώς και να ενημερώνονται για το χρόνο που αφιερώνει κάθε επισκέπτης.

Εκτός από αυτές τις μονάδες, διατίθενται και άλλες λειτουργίες όπως η μονάδα διαχείρισης δώρων, η μονάδα πληρωμής και η ιδιωτική εστίαση. Η μονάδα δώρου επιτρέπει στους πελάτες να στέλνουν και να λαμβάνουν δωροκάρτες. Ομοίως, η ενότητα πληρωμών της εφαρμογής παρέχει έναν τρόπο στους επισκέπτες να πραγματοποιούν πληρωμές στο διαδίκτυο.

Το OpenTable προσφέρει δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και τα προγράμματα συνδρομής ξεκινούν από 39 $, με μηνιαία χρέωση.

UpMenu είναι μια πλατφόρμα βελτιστοποίησης παραγγελιών και παράδοσης φαγητού για εστιατόρια που τους επιτρέπει να χειρίζονται τις παραγγελίες των πελατών, να λαμβάνουν πληρωμές, να κάνουν κράτηση τραπεζιών για τους επισκέπτες, να προσφέρουν κωδικούς προσφοράς και ούτω καθεξής. Η διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης παραγγελιών σάς επιτρέπει να αποδέχεστε και να απορρίπτετε αιτήματα παραγγελιών που υποβάλλονται από πελάτες.

Το UpMenu επιτρέπει στα εστιατόρια να δημιουργούν προσαρμοσμένες εφαρμογές και ιστότοπους για κινητά. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε το μενού φαγητού σας όπου τα τρόφιμα χωρίζονται σε μενού και υπομενού. Χάρη στο σύστημα σχολίων, μπορείτε να στείλετε φόρμες στους πελάτες για να καταγράψετε τα σχόλιά τους που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υπηρεσίας. Τα εργαλεία μάρκετινγκ της είναι χρήσιμα για την αποστολή στοχευμένων email, ειδοποιήσεων push και προωθητικών SMS στους πελάτες.

Έρχεται επίσης με μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) που ενσωματώνει το UpMenu με άλλα σημεία πώλησης, παράδοσης, πληρωμών, μάρκετινγκ και λύσεις CMS τρίτων. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η έναρξη προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών για πελάτες που τους επιτρέπουν να επωφελούνται από τις εκπτώσεις και τα δωρεάν είδη κατά την πραγματοποίηση πληρωμών.

Η τιμολόγηση για το UpMenu ξεκινά από 49 $ ανά μήνα.

GloriaFood

Ας μιλήσουμε σχετικά GloriaFood, που είναι μια άλλη πλατφόρμα παραγγελιών και παράδοσης φαγητού που βασίζεται στο cloud που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες εστιατορίων να χειρίζονται POS, να διαχειρίζονται παραγγελίες, να κάνουν κράτηση τραπεζιών και να εκτελούν προωθητικές δραστηριότητες. Ο πλήρης διαχειριστικός πίνακας σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε πολλές τοποθεσίες παράδοσης, να κάνετε ελάχιστες παραγγελίες, να καθορίσετε χρεώσεις παράδοσης με βάση τις ζώνες παράδοσης κ.λπ.

Το GloriaFood διαθέτει μια ενσωματωμένη μονάδα δημιουργίας μενού που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μενού εστιατορίων ψηφιακά. προσθέτοντας κατηγορίες ειδών φαγητού, λεπτομέρειες τιμών και εικόνες. Μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με όλες τις εφαρμογές τρίτων, όπως QuestTag, Orderlord, Tookan, GetSwift, ItsaCheckmate, Ordermark και άλλα.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με νέες παραγγελίες και μπορούν να αποδεχτούν ή να απορρίψουν αιτήματα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τροφίμων. Επιπλέον, μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση πινάκων χρησιμοποιώντας φόρμες ιστού. Το GloriaFood διαθέτει μια ειδική ενότητα που βοηθά στη στόχευση πιθανών πελατών, προσφέροντάς τους διαφημιστικά κουπόνια και εκπτώσεις.

Το GloriaFood προσφέρει πολλές δυνατότητες στη δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, είναι δυνατή η αναβάθμιση στις premium εκδόσεις που ξεκινούν από 29 $.

Τοστ

Το Toast είναι ένα εργαλείο λύσης POS, υλικού, λογισμικού και επεξεργασίας πληρωμών που βασίζεται σε σύννεφο, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες εστιατορίων να μειώσουν τα έξοδα της επιχείρησης, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του προσωπικού και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη. Είναι μια τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες τροφίμων, όπως καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια εκλεκτής εστίασης, αρτοποιεία, αλυσίδες πίτσας, μπαρ και πολλά άλλα.

  7 Συμβουλές για να κάνετε τον Ιστό πιο ευανάγνωστο σε ένα iPhone

Η μονάδα διαχείρισης μενού είναι χρήσιμη για να σχεδιάσει το μενού και να κατηγοριοποιήσει τις κουζίνες σε ομάδες και υποομάδες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσφέρετε διαφορετικά μενού σε διαφορετικούς πελάτες (online/offline) και ακόμη και να σχεδιάσετε ένα ειδικό μενού για ένα χρονικό εύρος. Προς το παρόν, το Toast μπορεί να συγχρονιστεί μόνο με tablet Android και όχι με iPad.

Η ενότητα παραγγελιών σάς επιτρέπει να δέχεστε αιτήματα παραγγελιών και να τους στέλνετε ειδοποιήσεις όταν η παραγγελία είναι έτοιμη για takeaway. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους πελάτες να μοιράζουν τους λογαριασμούς και τα τρόφιμα μεταξύ τους. Περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες παρακολούθησης πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν μια ιδέα για το πόσο θα διαρκέσει το απόθεμα.

Η αρχική έκδοση του Toast προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες και είναι ιδανική για μικρά εστιατόρια. Ωστόσο, η βασική έκδοση είναι η κατάλληλη επιλογή για μεγάλα καταστήματα τροφίμων.

7 βάρδια

7 βάρδιες είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης εστιατορίου που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προγραμματίζουν το προσωπικό και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των μελών της ομάδας. Ο προγραμματιστής μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να δημιουργείτε χρονοδιαγράμματα βάρδιας για την επόμενη εβδομάδα και να τα δημοσιεύετε με λίγα μόνο κλικ. Αυτό διασφαλίζει ότι το εστιατόριό σας έχει άφθονο προσωπικό, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε άλλες πτυχές της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Το 7shifts προσφέρει πρότυπα χρονοδιαγράμματος προκατασκευής που έχουν κατά νου παράγοντες διατήρησης της κατασκευής, όπως τη διαθεσιμότητα, το ωράριο, τις υπερωρίες και τη συμμόρφωση με την εργασία. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν για να προσαρμόσουν το μέγεθος του τμήματος, τα μέλη του προσωπικού και τον τύπο χρονοδιαγράμματος των εστιατορίων σας για να προσφέρουν έναν ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο προγραμματισμού.

Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως ενσωματωμένα εργαλεία συνομιλίας και ανακοινώσεων που είναι χρήσιμα για την επικοινωνία με τα μέλη του προσωπικού εν κινήσει.

Το 7Shifts προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες για εστιατόρια έως 10 υπαλλήλους δωρεάν. Για εστιατόρια που έχουν περισσότερους υπαλλήλους, τα σχέδια ξεκινούν από 17,99 $.

ΚΕΪΚ

ΚΕΪΚ είναι ένα λογισμικό Point of Sales που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας και βοηθά στην επιτάχυνση των εργασιών του εστιατορίου σε ένα εστιατόριο με πλήρεις υπηρεσίες. Αυτό το απλό και διαισθητικό λογισμικό μπορεί να χειριστεί τη ζήτηση σε ώρες αιχμής, χάρη στα ενσωματωμένα OrderPads που βελτιστοποιούν τις εισερχόμενες παραγγελίες.

Με αυτόν τον τρόπο, τα εστιατόρια μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους πιο γρήγορα, να αποφεύγουν ανθρώπινα λάθη, να δημιουργούν γρήγορες αποδείξεις για να παρέχουν ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών. Ένα ενδιαφέρον πράγμα για το CAKE είναι η οθόνη που βλέπει προς τον πελάτη, η οποία ενθαρρύνει τους επισκέπτες να πληρώνουν λογαριασμούς, να δίνουν συμβουλές και να υπογράφουν αποδείξεις, ενώ οι εργαζόμενοι ασχολούνται με άλλες εργασίες. Το CAKE μπορεί να αναβαθμιστεί για να προσθέσει περισσότερες δυνατότητες, όπως λήψη παραγγελιών και πληρωμών από πελάτες από το ίδιο το τραπέζι χρησιμοποιώντας τα κινητά OrderPads.

Σας παρέχει επίσης λειτουργίες όπως η δημιουργία προφίλ Guest Manager και η αυτόματη ενημέρωση ενημερώσεων κατάστασης πίνακα για τους πελάτες σας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε γρήγορα το μενού και να παρακολουθείτε το απόθεμα για να βεβαιωθείτε ότι είναι αποθηκευμένο. Το CAKE προσφέρει διαφορετικά πακέτα υλικού και λογισμικού σε προσιτό κόστος που ξεκινά από τα 69 USD.

Εστιατόριο365

Εστιατόριο365 είναι μια λύση που βασίζεται σε σύννεφο που βοηθά τα εστιατόρια στη διαχείριση του αποθέματος, την επίβλεψη επιχειρηματικών λειτουργιών, την επεξεργασία πληρωμών, την έγκριση ροών πολλαπλών επιπέδων και πολλά άλλα. Η λογιστική μονάδα συγκεντρώνει δεδομένα από το POS και στη συνέχεια τα μεταφέρει στον συνδεδεμένο επεξεργαστή μισθοδοσίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό προϋπολογισμών για πολλές τοποθεσίες και τη ρύθμιση του κόστους αποθέματος. Η ενότητα παραγγελιών επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του αποθέματος και την παρακολούθηση των αποθεμάτων.

Το Restaurant365 διαθέτει επίσης μια ενότητα αναφορών που δημιουργεί προσαρμόσιμες αναφορές με βάση διαφορετικούς παράγοντες κόστους, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των στοιχείων μενού, της εργασίας, του αποθέματος, των τροφίμων και άλλων. Επιπλέον, βοηθά επίσης τους διαχειριστές στη δημιουργία αναφορών κερδών και ζημιών σε πραγματικό χρόνο, και δεν είναι αυτό. Το ενσωματωμένο εργαλείο αυτοματισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή χάρτινων τιμολογίων σε ψηφιακή μορφή, έτσι ώστε να μπορούν να δρομολογηθούν μέσω πολλών καναλιών για την αναζήτηση έγκρισης.

  Τρόπος χρήσης πολλαπλών προφίλ χρηστών στον Microsoft Edge

Το Restaurant365 προσφέρει προγράμματα τιμολόγησης που ξεκινούν από 289 $ ανά κατάστημα ανά μήνα.

Sapaad

Ακολουθεί το Sapaad, το οποίο είναι ένα διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης εστιατορίων με ενσωματωμένο POS κατάλληλο για καταστήματα φαγητού όλων των μεγεθών, όπως καφετέριες, παραγγελίες γρήγορου φαγητού, εστιατόρια εκλεκτής εστίασης, φαγητά σε πακέτο και άλλα.

Μπορεί να διαμορφωθεί για να χειρίζεται μεμονωμένες ή πολλαπλές τοποθεσίες για να καλύψει τις ανάγκες του επιχειρηματικού σας μοντέλου.
Το Sapaad περιλαμβάνει εργαλεία διαχείρισης αποθέματος για διαχείριση αποθεμάτων ανά τοποθεσία, λήψη και μεταφορά αποθεμάτων και πολλά άλλα. Ομοίως, η ενότητα διαχείρισης συνταγών επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν και να τροποποιούν συνταγές, να σημειώνουν τα συστατικά και ακόμη και να αναλύουν την επίδραση του κόστους των συστατικών στην τιμή του προϊόντος.

Το ταμπλό του Sapaad είναι γεμάτο με τόνους εργαλείων για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ και να σας ειδοποιεί για το χαμηλό απόθεμα που τρέχει. Εκτός από αυτό, πολλά πρόσθετα είναι επίσης διαθέσιμα, όπως προγράμματα αφοσίωσης, μονάδες SMS και πολλά άλλα. Η Sapaad έχει επίσης συνεργασίες με τρίτους προμηθευτές για την παροχή λειτουργιών, όπως ενσωμάτωση λογιστικής, μονάδα παραγγελίας φαγητού και οθόνη κουζίνας.

Το Sapaad ακολουθεί το μοντέλο τιμής pay-as-you-go και το σχέδιό του ξεκινά από 53,99 $ για ένα κατάστημα.

TouchBistro

TouchBistro είναι ένα σύστημα διαχείρισης εστιατορίων all-in-one που έχει χαιρετιστεί ως το καλύτερο λογισμικό POS από το Business News Daily. Το λογισμικό POS έχει σχεδιαστεί για iPad, έχοντας κατά νου τις προτάσεις του προσωπικού του εστιατορίου για να προσφέρει καλύτερη ευκολία στη χρήση και να καλύψει τις πιο μικρές ανάγκες που προκύπτουν. Το TouchBistro είναι γνωστό ότι παρέχει υποστήριξη 24×7 στους πελάτες του.

Ανεξάρτητα από το είδος της υπηρεσίας που προσφέρετε, το λογισμικό ενισχύει τις πωλήσεις εστιατορίων βοηθώντας σας να παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας και να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις βάσει δεδομένων.

Μπορείτε να λάβετε παραγγελίες δίπλα στο τραπέζι, να διαχειριστείτε τη διάταξη του τραπεζιού και του ορόφου, να επεξεργαστείτε την πληρωμή, να προγραμματίσετε μέλη του προσωπικού αμέσως χρησιμοποιώντας το λογισμικό POS. Παρέχει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως εργαλεία διαχείρισης μενού τροφίμων, διαχείριση αποθέματος και πρόγραμμα αφοσίωσης που βελτιώνουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα του λογισμικού. Το TouchBistro διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη ενότητα αναφορών που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αναφορές και να αναλύει τις πωλήσεις και άλλα δεδομένα εξ αποστάσεως.

Το TouchBistro προσφέρει προσαρμόσιμα προγράμματα τιμολόγησης που ξεκινούν από 59 $.

UpServe

Επάνω είναι ένα εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου που περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να αναπτύξετε το εστιατόριο και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των εστιατορίων, των μπαρ, των καφέ, των νυχτερινών κέντρων, χάρη στις πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο λογισμικό για τη βελτιστοποιημένη λύση για iPad και iPhone.

Μερικές από τις πολυάριθμες δυνατότητες που υπάρχουν στο λογισμικό είναι το POS, η επεξεργασία πληρωμών, η διαχείριση επιτραπέζιων σχεδίων, η παρακολούθηση του χρόνου διεκπεραίωσης των πελατών. Το Upserve επιτρέπει στους πελάτες να διαχωρίζουν, να συγχωνεύουν ή να μοιράζονται λογαριασμούς ή μπορούν να πληρώνουν σύροντας την κάρτα. Η μονάδα διαχείρισης είναι χρήσιμη για την παρακολούθηση των πωλήσεων και την ανάλυση των τάσεων που βοηθούν στη διατήρηση του αποθέματος.

Διαθέτει επίσης μια μονάδα αποθέματος που παρακολουθεί τα συστατικά και ειδοποιεί όταν το απόθεμα πρόκειται να εξαντληθεί. Χρησιμοποιώντας την παρατήρηση, οι διευθυντές λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν και μπορούν επίσης να παρακολουθούν τους συνολικούς επισκέπτες και τα check-in που πραγματοποιήθηκαν. Η Upserve έχει τρία σχέδια τιμολόγησης που ξεκινούν από 59 USD
τις διαφορετικές ανάγκες του εστιατορίου σας.

Παραγγελίσιμο

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για τη διαχείριση του εστιατορίου σας, τότε το Orderable θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς
να δέχεστε ηλεκτρονικές παραγγελίες στον ιστότοπό σας χωρίς πρόσθετο κόστος. Πρέπει να προσθέσετε τα τρόφιμα, να τα επεξεργαστείτε και να ορίσετε μια διαδικασία παράδοσης, και αυτό είναι όλο. Το Orderable θα κάνει τα πάντα για εσάς. ακόμη και να εγκαταστήσετε το WooCommerce. Το Orderable είναι μια κατάλληλη επιλογή για μικρά εστιατόρια και καφετέριες που προσφέρουν παράδοση και φαγητό σε πακέτο για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας παραγγελιών φαγητού στο WordPress ή το WooCommerce.

  Ποια έκδοση Ubuntu πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν ότι το Orderable είναι μια τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις τροφίμων.

  • Δεν υπάρχει επιπλέον έκπτωση από εφαρμογές τρίτων για την επεξεργασία συναλλαγών
  • Το Orderable είναι φιλικό προς κινητά, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να κάνουν παραγγελίες από την πλατφόρμα.
  • Άψογη διαδικασία παραγγελίας φαγητού χάρη στο σχέδιο μιας σελίδας.
  • Χρησιμοποιήστε ευέλικτα πρότυπα για να σχεδιάσετε το μενού μέσα σε λίγα λεπτά
  • Ορίστε προσαρμοσμένες χρεώσεις παράδοσης και ορίστε τους τρόπους πληρωμής που προτιμάτε.
  • Λάβετε ειδοποιήσεις καθώς λαμβάνετε παραγγελίες και στέλνετε ειδοποιήσεις κατόπιν παραγγελίας
    ολοκλήρωση

Το Orderable είναι ένα δωρεάν πρόσθετο για τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, μπορείτε να αναβαθμίσετε την προσθήκη σε 149 USD για να απολαύσετε πρόσθετες λειτουργίες.

ο Πρόσθετο μενού εστιατορίου Το for WooCommerce παρέχει έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για να ρυθμίσετε το μενού παραγγελιών φαγητού σας στο WooCommerce. Οι πολλές δυνατότητες στη λύση γρήγορης παραγγελίας βοηθούν στη μετατροπή του ιστότοπού σας σε μια ολοκληρωμένη λύση παραγγελίας φαγητού για πιθανούς πελάτες.

Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τη βάση δεδομένων των ειδών μενού κατά κατηγορία, ώστε οι πελάτες να παραγγέλνουν τρόφιμα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το πρόσθετο μενού του εστιατορίου για το WooCommerce προσφέρει τα πλεονεκτήματα:

  • Παρέχετε πολλές επιλογές παράδοσης, όπως δωρεάν παράδοση, ταχεία παράδοση και πολλά άλλα.
  • Κατηγοριοποιήστε τα στοιχεία μενού σε διαφορετικές κατηγορίες και ταξινομήστε τα με αλφαβητική σειρά.
  • Εμφάνιση ωρών ανοίγματος/κλεισίματος και αργιών
  • Το γραφικό στοιχείο μίνι καλαθιού εμφανίζει σύνοψη παραγγελίας και μια επιλογή προσθήκης και διαγραφής στοιχείων.
  • Καθορίστε το ελάχιστο κόστος παραγγελίας στο καλάθι, ώστε οι πελάτες να μην μπορούν να κάνουν check out μέχρι να πληρούν τα κριτήρια.

Το μενού εστιατορίου για προγράμματα τιμολόγησης WooCommerce ξεκινά από 149 $.

BevSpot

BevSpot είναι ένα προηγμένο λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου που βοηθά τις διοικητικές αρχές στη διαχείριση του αποθέματος, στη ρύθμιση παραγγελιών, στη δημιουργία τιμολογίων και στην τήρηση αρχείου όλων των βασικών δεδομένων πωλήσεων. Σχεδιασμένο ειδικά για λειτουργικά συστήματα Windows, το DevSpot φιλοξενεί τα εργαλεία χρέωσης και τιμολόγησης, διαχείρισης αποθέματος, διαχείρισης μενού, αναφοράς και ανάλυσης σε ένα μέρος.

Είναι επίσης σε θέση να αναλύει δεδομένα από τα συστατικά για να προβλέψει το ποσοστό του κόστους της συνταγής μετά από αύξηση της τιμής. Έτσι, τα εστιατόρια που χρησιμοποιούν το BevSpot μπορούν να αυξήσουν έξυπνα το κόστος των παραγγελιών στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης για να αποφέρουν κέρδη στο μέγιστο.

Το BevSpot μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω χαρτογραφώντας τις συνταγές σε διαφορετικά εστιατόρια για να τονώσει την καλύτερη απόδοση των συνταγών. Το BevSpot μπορεί να ενσωματωθεί με πολλές εφαρμογές τρίτων. Square, Toast, Clover, Micros και Upserve είναι μερικά από αυτά. Το BevSpot προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης και το μικρότερο κοστίζει 99 $.

LightSpeedHQ

LightSpeedHQ είναι ένα προηγμένο λογισμικό Point of Sales (POS) που περιλαμβάνει λειτουργίες διαχείρισης αποθεμάτων που εκτελούν κρίσιμες αλλά χρονοβόρες εργασίες, όπως η διαχείριση αποθεμάτων και ο χειρισμός του προσωπικού. Έτσι, αφήνεστε να εστιάσετε σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας, όπως η επιχειρηματική κλιμάκωση και η ικανοποίηση των πελατών σας.

Το LightSpeed ​​εκτελεί τις ακόλουθες βασικές λειτουργίες:

  • Ενθαρρύνετε τους πελάτες να συμμετέχουν στη διαδικασία και να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω διαδικτύου
  • Χρησιμοποιήστε το LightSpeed ​​για παρακολούθηση μετοχών, αποστολή εντολών αγοράς και ρύθμιση του λογισμικού
    για αυτόματη επαναπαραγγελία.
  • Συγχρονίστε το απόθεμά σας με το ενσωματωμένο κατάστημα ιστού για να ενισχύσετε το παιχνίδι ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Ρυθμίστε προγράμματα επιβράβευσης ποιότητας για τους πελάτες ως μέρος της αφοσίωσης των πελατών
    σχέδιο.

Τα προγράμματα τιμολόγησης LightSpeed ​​ξεκινούν από 39 $.

Τυλίγοντας

Αυτό είναι το μόνο που έχουμε στην καλύτερη συλλογή λογισμικού διαχείρισης εστιατορίου. Η επιλογή του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης εστιατορίου είναι μια δύσκολη αλλά ουσιαστική επιλογή, καθώς επηρεάζει άμεσα την απόδοση του εστιατορίου σας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας αλυσίδας εστιατορίων είτε ενός καταστήματος πίτσας, η επιλογή λογισμικού διαχείρισης εστιατορίων για την αυτοματοποίηση της επιχείρησής σας θα σας δώσει σίγουρα απίστευτα αποτελέσματα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπο του εστιατορίου σας, εδώ είναι μερικά εξαιρετικά προγράμματα δημιουργίας ιστοτόπων.