Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό μου Philo

Το Philo είναι μια πλατφόρμα ζωντανής τηλεόρασης που ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 2010. Η υπηρεσία αυτής της πλατφόρμας είχε πάει πολύ μακριά από το πειραματικό πρόγραμμα ροής κοιτώνα-δωμάτιο όταν ξεκίνησε. Και με την πάροδο των ετών, έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετική υπηρεσία προσφέροντας καλά κανάλια, ενώ προσφέρονται επίσης εξαιρετικά προνόμια στους συνδρομητές. Το Philo προσφέρει 60 κανάλια στους συνδρομητές του με όλα τα προνόμιά του. Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επανεκκινήσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε. δεν υπάρχει συμβόλαιο που να επισυνάπτεται στη συνδρομή σας. Επίσης, σας παρέχουν τις υπηρεσίες δωρεάν για μια ολόκληρη εβδομάδα πριν προβούν σε τυχόν χρεώσεις στον λογαριασμό σας. Όπως έχουμε αναφέρει, δεν υπάρχει περιορισμός για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Philo. Αλλά πολλοί από εσάς εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό μου στο Philo. Σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Philo. Θα μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό μου στο Philo και πώς να πραγματοποιήσετε την απεγγραφή του Philo TV.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό μου Philo

Υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό Philo για διαφορετικούς λόγους. Οι υπηρεσίες ζωντανής ροής μπορεί να είναι εκπληκτικές, αλλά καμία από αυτές δεν είναι τέλεια. Ενώ κάποιος μπορεί να είναι καταπληκτικός σε έναν τομέα και να έχει οφέλη που δεν έχει ένας άλλος, μπορεί επίσης να του λείπει κάτι που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Όσον αφορά το Philo, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας όποτε θέλετε.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο BIOS στον υπολογιστή σας

Εάν δεν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε ένα καλό χρηματικό ποσό και θέλετε μια τηλεοπτική υπηρεσία χαμηλού κόστους που εξακολουθεί να παρέχει τόνους καναλιών και πολύ περιεχόμενο κατά παραγγελία, το Philo είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Επιπλέον, το Philo είναι μια καλή υπηρεσία με συνδρομή χαμηλού κόστους, αλλά δεν αρέσει σε όλους αυτό που παίρνουν για τη μηνιαία πληρωμή και θέλουν να ακυρώσουν και να εγγραφούν σε μια διαφορετική υπηρεσία. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το Philo, μπορείτε να επιλέξετε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Θα μάθετε πώς να διαγραφείτε από το Philo και πώς να πραγματοποιήσετε την απεγγραφή του Philo TV. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό μου Philo λεπτομερώς.

  Το τηλέφωνο δεν λαμβάνει μηνύματα κειμένου – Τρόπος επιδιόρθωσης

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Philo;

Ο λογαριασμός Philo μπορεί εύκολα να απενεργοποιηθεί ή να ακυρωθεί ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Είναι εύκολα προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Philo, πρέπει να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Philo στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Λογαριασμός.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Cancel my account.

5. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο Cancel my account.

Έτσι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Philo.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Philo μέσω του Amazon;

Ορισμένα άτομα έχουν εγγραφεί σε έναν λογαριασμό Philo μέσω του Amazon Prime Video, ώστε να μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή Philo με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να έχετε εγγραφεί σε μια συσκευή Fire TV, στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Amazon Prime Video για να ολοκληρώσετε την ακύρωσή σας. Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού μου Philo μέσω του Amazon:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Amazon Prime Video στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Λογαριασμός & Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Κανάλια.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Cancel Channel δίπλα στο κανάλι Philo.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης και παρακολουθήστε μέχρι [renewal date].

6. Επιλέξτε την επιλογή Προτίμηση να μην απαντηθεί ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμητή επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Philo μέσω του Roku;

Πολλοί χρήστες έχουν εγγραφεί στον λογαριασμό Philo χρησιμοποιώντας το Roku. Μπορούν να το κάνουν λόγω του Roku Pay. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Philo χρησιμοποιώντας το Roku. Επίσης, εάν έχετε ήδη εγγραφεί μέσω του Roku αλλά δεν έχετε εισαγάγει τα στοιχεία πληρωμής σας ή δεν έχετε εγγραφεί στο Roku Pay, δεν θα χρεωθείτε. Επομένως, η συνδρομή σας θα λήξει αυτόματα εάν παρέλθει ο χρόνος. Ακολουθεί η κατάργηση εγγραφής στο Philo tv ή ο τρόπος διαγραφής του λογαριασμού μου Philo που μπορείτε να ακολουθήσετε:

  Παρασκευάζετε πάντα το τέλειο φλιτζάνι τσάι με χρονοδιακόπτη για να το κάνετε σωστά

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης Roku στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Εισαγάγετε το δικό σας Email και Κωδικός πρόσβασης και λύστε το Captcha. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

3. Επιλέξτε Διαχείριση των συνδρομών σας στην ενότητα Διαχείριση λογαριασμού στη σελίδα του λογαριασμού σας.

4. Εντοπίστε το κανάλι Philo κάτω από τις Ενεργές Συνδρομές και κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

5. Επιλέξτε έναν λόγο ακύρωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Philo μέσω του Best Buy;

Εάν έχετε εγγραφεί στον λογαριασμό Philo μέσω του Best Buy, θα πρέπει να επικοινωνήσετε Εξυπηρέτηση πελατών Best Buy ή το Εξυπηρέτηση πελατών Philo ομάδα. Μεταφέρετε το αίτημα διαγραφής σας σε οποιαδήποτε από τις ομάδες για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προχωρώντας περαιτέρω, θα συζητήσουμε ορισμένες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα. Το Philo παρέχει μερικά εκπληκτικά προνόμια στον συνδρομητή του, ώστε να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν την εφαρμογή.

  • Ένα πράγμα που είναι υπέροχο σε αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι προσφέρει στους συνδρομητές της μερικά εξαιρετικά προνόμια, ακόμη και σε πολύ χαμηλή τιμή.
  • Το Philo προσφέρει την παρακολούθηση περιεχομένου σε έως και τρεις διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Αλλά αν δεν αρχίσετε να το παρακολουθείτε σε μια τέταρτη συσκευή, η μεγαλύτερη ροή ροής σταματά.
  • Όλο το ζωντανό περιεχόμενο μεταδίδεται σε 720p, ενώ κατ’ απαίτηση έρχεται σε 1080p, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από εντάξει για τις περισσότερες τηλεοράσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα του βίντεο αυτόματα με βάση την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο.
  • Το ζωντανό περιεχόμενο παρέχεται με επαναφορά 72 ωρών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαράγετε ξανά οποιοδήποτε περιεχόμενο έχει προβληθεί εντός αυτού του χρονικού πλαισίου. Διαφορετικά, μπορείτε να εγγράψετε οποιοδήποτε ζωντανό περιεχόμενο μέσω απεριόριστου DVR.
  • Δεν υπάρχει όριο χώρου και μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τις εγγραφές έως και ένα χρόνο.
  • Μπορείτε επίσης να παραλείψετε τις διαφημίσεις στις ηχογραφήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να τις παρακολουθείτε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να διαγράφω τον λογαριασμό μου στο Philo.

Ποιες συσκευές υποστηρίζουν το Philo;

Το Philo λειτουργεί σε πολλές συσκευές, επομένως έχετε έναν αριθμό επιλογών μέσω των οποίων μπορείτε να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο. Εδώ είναι οι συσκευές όπου λειτουργεί το Philo:

  • Roku: όλα τα τρέχοντα μοντέλα

  • Apple TV: 4ης γενιάς και άνω

  • Chromecast: 2ης γενιάς και άνω

  • Fire TV: όλα τα μοντέλα

  • Android TV: 5.0 και άνω

  • Υπολογιστής: μέσω Chrome, Safari, Firefox, Edge

  • iOS: 14.0 και νεότερη έκδοση ή χρησιμοποιώντας Safari, Chrome ή Firefox

  • Fire Tablets: 5.0 και άνω

  • Mac: μέσω Chrome, Safari, Firefox, Edge

Μπορούν δύο άτομα να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο λογαριασμό Philo;

Ναί. Το Philo προσφέρει τρεις ταυτόχρονες ροές, πράγμα που σημαίνει ότι έως και τρία άτομα μπορούν να παρακολουθούν σε διαφορετικές συσκευές τη φορά στον ίδιο λογαριασμό.

Το Philo προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναι, το Philo προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες. Αυτή η δοκιμή διαρκεί 7 ημέρες και μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email και έναν αριθμό τηλεφώνου. Για να συνεχίσετε τη δωρεάν δοκιμή, θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Πόσους λογαριασμούς μπορείτε να έχετε στο Philo;

Μπορείτε να έχετε έως και 10 προφίλ με τα δικά σας διαπιστευτήρια σύνδεσης, ιστορικό και ρυθμίσεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Philo στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας Chrome, Microsoft Edge, Safari και Firefox.

Μπορεί ο Philo να διακοπεί;

Ναι, αν θέλετε, μπορείτε να θέσετε τη συνδρομή σας σε αναμονή για έως και 12 εβδομάδες. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, κάτι που είναι πολύ βολικό για όποιον μπορεί να ταξιδεύει και δεν θα μπορεί να παρακολουθεί το κανάλι για πολύ.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφω τον λογαριασμό μου στο Philo και πώς να πραγματοποιώ την απεγγραφή του Philo TV. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.