Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Οι φορητές συσκευές δεν συγκρίνονται με επιτραπέζιους υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι σύγχρονες φορητές συσκευές δεν είναι ισχυρές. Ένα σύγχρονο τηλέφωνο διαθέτει γρήγορο επεξεργαστή, άφθονη μνήμη RAM και σημαντικό αποθηκευτικό χώρο και έχει πολλούς αισθητήρες που δεν θα βρείτε σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που πολλές εφαρμογές για κινητά είναι αποκλειστικά σε μια πλατφόρμα για φορητές συσκευές και δεν μεταφέρονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ., με το PUBG, μια εφαρμογή μπορεί να μεταφερθεί σε μια πλατφόρμα επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά με άλλες όπως το Instagram ή το Snapchat, οι εφαρμογές παραμένουν αποκλειστικά σε πλατφόρμες για κινητές συσκευές.

Bluestacks: Το Snapchat δεν λειτουργεί

Οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να εκτελεστούν σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά χρειάζεστε έναν εξομοιωτή για να κάνετε τη δουλειά. Ο εξομοιωτής είναι μια εφαρμογή που εκτελείται στην επιφάνεια εργασίας και δίνει στις εφαρμογές για κινητά ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό μιας κινητής συσκευής. Οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να ληφθούν και να εγκατασταθούν μέσα στην εφαρμογή εξομοιωτή, η οποία με τη σειρά της μπορεί να την εκτελέσει στην επιφάνεια εργασίας σας.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος έλεγξε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Το Bluestacks είναι ένας δημοφιλής εξομοιωτής Android που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση εφαρμογών Android σε Windows και macOS. Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών παιχνιδιών. Μπορεί επίσης να τρέξει Snapchat. Εάν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ή να εκτελέσετε το Snapchat και δεν λειτουργεί, δοκιμάστε τις παρακάτω επιδιορθώσεις.

Αλλαγή έκδοσης Snapchat

Το Snapchat ενημερώνεται συχνά και το Bluestacks δεν ενημερώνεται τόσο συχνά όσο. Αυτό σημαίνει ότι το Snapchat μπορεί να έχει προσθέσει λειτουργίες που δεν υποστηρίζει το Bluestacks. Απεγκαταστήστε το Snapchat και εγκαταστήστε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής στο Bluestacks.

Για να κατεβάσετε μια παλαιότερη έκδοση του Snapchat.

  Πώς να τροποποιήσετε το προτεινόμενο περιεχόμενο και τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat

Επισκεφθείτε το Σελίδα Google Play Store για Snapchat και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL.
Επίσκεψη APK Pure και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL που αντιγράψατε.
Πατήστε Enter.
Επιλέξτε μία από τις παλαιότερες εκδόσεις που είναι διαθέσιμες και κάντε λήψη του APK.
Εγκαταστήστε αυτό το APK στο Bluestacks.

Αλλαγή έκδοσης Bluestacks

Η εξομοίωση, ειδικά για μια διαφορετική συσκευή δεν είναι εύκολη. Ορισμένες εκδόσεις του Bluestacks ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εκτέλεση του Snapchat. Δοκιμάστε να κάνετε υποβάθμιση σε παλαιότερη έκδοση.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στην επιλογή Προγράμματα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε Bluestacks και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στο επάνω μέρος.
Κατεβάστε μια παλαιότερη έκδοση του Bluestacks και εγκαταστήστε την.
Εγκαταστήστε το Snapchat και ελέγξτε αν το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

  Τι σημαίνει SB στο Snapchat

Μετάβαση στην έκδοση Snapchat Beta

Το Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν την beta έκδοση του. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν από το τηλέφωνό σας Android και, στη συνέχεια, να δοκιμάσετε να εκτελέσετε την εφαρμογή beta στον υπολογιστή σας.

Ανοίξτε το Snapchat στο τηλέφωνό σας Android (ή iOS).
Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος και μετά πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.
Πατήστε Συμμετοχή στο Snapchat beta.
Πατήστε Μετρήστε με.
Στο Bluestacks, εγκαταστήστε ξανά το Snapchat και θα εγκαταστήσει την έκδοση beta.

συμπέρασμα

Το Snapchat τείνει να εμποδίζει τους χρήστες να εκτελούν την εφαρμογή του σε μη εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες. Μπορεί να είναι ένας λόγος που δεν μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή στο Bluestacks. Τις περισσότερες φορές όμως, έχει να κάνει με τη συμβατότητα έκδοσης. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής Snapchat και μην την αναβαθμίσετε αν δεν γνωρίζετε ότι η νεότερη έκδοση θα λειτουργήσει στο Bluestacks.