Το Slingshot κυκλοφόρησε και απαιτεί τον αριθμό τηλεφώνου σας

Η νέα εφαρμογή Slingshot του Facebook είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play Store για iOS και Android, αντίστοιχα. Η εφαρμογή, προς το παρόν, φαίνεται ότι έχει γίνει διαθέσιμη στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο, επομένως, εάν ζείτε αλλού, θα περιμένετε λίγο περισσότερο. Πριν προχωρήσουμε στην κριτική μας για την εφαρμογή, θα μιλήσουμε λίγο για το απόρρητο και τι σημαίνει η χρήση του Slingshot. Η ίδια η εφαρμογή είναι πράγματι ο ανταγωνιστής του Snapchat που όλοι πίστευαν ότι θα ήταν και με μια μεγάλη εταιρεία όπως το Facebook πίσω από αυτήν, η σχεδίαση είναι ικανοποιητική.

Μυστικότητα

Αν πιστεύατε ποτέ ότι δεν θα δίνατε ποτέ, ποτέ, σε ένα εκατομμύριο χρόνια στο Facebook τον αριθμό τηλεφώνου σας, τότε μπορείτε να πείτε αντίο σε αυτή τη δέσμευση ή να μην χρησιμοποιήσετε το Slingshot. Παρά το γεγονός ότι συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο Facebook για να βρείτε τους φίλους σας, πρέπει πρώτα να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στον λογαριασμό σας και στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο Slingshot. Η εφαρμογή θα ελέγξει εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον αριθμό στο τηλέφωνό σας και η κάρτα SIM πρέπει να είναι τοποθετημένη στο τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε.

  Πώς να διορθώσετε το ιαπωνικό πληκτρολόγιο IME που δεν λειτουργεί (Πλήρης οδηγός)

Πως δουλεύει

Μπορείτε να εγγράψετε και να μοιραστείτε βίντεο και φωτογραφίες με φίλους που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το Slingshot. Μόλις μπείτε, δημοσιεύστε την εγγραφή σας, μπορείτε να τραβήξετε την πρώτη σας φωτογραφία. Το Slingshot κρατά λύτρα εικόνων στους φίλους σας. εκτός και αν στείλουν ένα, δεν μπορούν να δουν αυτά που έχετε μοιραστεί. Κάθε φωτογραφία έχει μια επικάλυψη με εικονοστοιχεία, ώστε ο παραλήπτης σας να μην μπορεί να δει τη φωτογραφία. Επίσης, η νέα λέξη για κοινή χρήση είναι «Sling». Είναι πιθανώς μια προσπάθεια εκ μέρους του Facebook να μετατρέψει το Sling σε ρήμα, όπως το Snapchat ή το Google. Τραβάτε μια φωτογραφία ή εγγράφετε ένα βίντεο, η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα. Η λειτουργία μπροστινής κάμερας φέρει την ένδειξη Selfie. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο σε μια φωτογραφία και να σχεδιάσετε πάνω της αν θέλετε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Χρήση.

  Πώς να περιορίσετε τη χρήση της CPU μιας διαδικασίας στα Windows

Τώρα “Στενέσατε” τη φωτογραφία σε έναν φίλο και αν κανείς από τους φίλους σας δεν χρησιμοποιεί ακόμα την εφαρμογή, μπορείτε να τη μοιραστείτε με (παρακαλώ, το τύμπανο) το Slingshot Crew. Βασικά κάποιος με τον οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή μέχρι να συμμετάσχουν και οι φίλοι σας στη διασκέδαση. Το Slingshot Crew, προστέθηκε από το Facebook για να σας κάνει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Το Slingshot έχει μια ωραία λειτουργία “Αντίδραση”, η οποία βασικά είναι ότι στέλνετε μια απάντηση φωτογραφίας ή βίντεο ως απάντηση σε μια απάντηση που έχετε λάβει. Είναι ένας ωραίος τρόπος να παρακολουθείτε τη συνομιλία σας με τη φωτογραφία. Η φωτογραφία που λάβατε εμφανίζεται στο πρώτο μισό της οθόνης, ενώ η φωτογραφία αντίδρασης εμφανίζεται κάτω από αυτήν, έτσι ώστε εσείς και ο παραλήπτης σας να γνωρίζετε ποια ήταν η αντίδραση.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την επιβολή υπογραφής προγράμματος οδήγησης στα Windows 10

Μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή μέσω SMS και η εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στους φίλους σας στο Facebook για να σας ενημερώσει ποιος χρησιμοποιεί το Slingshot. Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, δοκίμασα την εφαρμογή σε ένα τηλέφωνο Android, ένα Nexus 5 για την ακρίβεια και ήταν γελοίο πόσο θερμάνθηκε το τηλέφωνο. Ακόμη και σε σύγκριση με το πόσο θερμαίνεται το τηλέφωνο όταν βγάζω πανόραμα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Camera και τη λειτουργία fish-eye, αυτή η εφαρμογή πραγματικά ανέβασε τη θερμοκρασία σε αυτό το τηλέφωνο.

Εγκαταστήστε το Slingshot από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το Slingshot από το App Store