Το Sidebar Launcher προσθέτει ένα Slide-Out Multitasking Panel στο Android

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν μια πρόκληση να βρούμε αξιοπρεπείς εφαρμογές για Android, αλλά καθώς η Google συνέχιζε να βελτιώνει το λειτουργικό της σύστημα ανοιχτού κώδικα για κινητά, είδαμε μια σταθερή ροή εφαρμογών υψηλής ποιότητας να προσγειώνονται στο Google Play. Τον Σεπτέμβριο του 2013, κάλυψα το Root Uninstaller’s Sidebar Plus, το οποίο παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε ρυθμίσεις όπως Wi-Fi, GPS, Bluetooth, συντομεύσεις εφαρμογών και άλλες σημαντικές λειτουργίες Android από πολλές προσαρμόσιμες πλευρικές γραμμές. Το Sidebar Launcher, που αναπτύχθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που μας έφεραν το Boat Browser για Android, είναι μια άλλη εφαρμογή πλαϊνής γραμμής που στοχεύει να βελτιώσει την εμπειρία πολλαπλών εργασιών σας. Η εφαρμογή είναι καλά βελτιστοποιημένη τόσο για smartphone όσο και για tablet, προσφέρει πολλές προσαρμογές και φαίνεται πολύ ωραία. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

  Πώς να αποκρύψετε αρχεία με τον ασφαλή φάκελο της Google στο Android

Το Sidebar Launcher προσφέρει έναν πιο γρήγορο τρόπο πρόσβασης σε διαφορετικές λειτουργίες Android και εκκίνησης των αγαπημένων σας εφαρμογών. Είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη και δεν φαίνεται να επιβραδύνει παλαιότερες συσκευές. Μπορείτε να το εκκινήσετε από οπουδήποτε, σύροντας προς τα μέσα από το αριστερό άκρο της οθόνης. Όταν ανοίξει, σας παρουσιάζει πολλά στοιχεία για προσθήκη, όπως ένα γραφικό στοιχείο ώρας και ημερομηνίας, γρήγορες ρυθμίσεις όπως Wi-Fi και GPS, αγαπημένες εφαρμογές και άλλες κοινές ρυθμίσεις. Κάθε γραφικό στοιχείο ονομάζεται «Κάρτα» και μπορείτε να τα προσθέσετε, να τα αφαιρέσετε και να τα επεξεργαστείτε αμέσως.

  Πώς να αποσυνδέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το RCS στο Android

Οι ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες σε ορισμένες κάρτες λειτουργούν μόνο σε μια συσκευή με root, όπως τα κουμπιά μενού και πίσω στην κάρτα Λειτουργίες, αλλά οι περισσότερες επιλογές λειτουργούν μια χαρά χωρίς πρόσβαση root.

Στο κάτω μέρος του Sidebar Launcher, θα βρείτε τέσσερα επιπλέον κουμπιά που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις, να αγοράσετε πρόσθετο περιεχόμενο και να εγκαταστήσετε επιλεγμένες εφαρμογές Android.

Το κουμπί στο κάτω αριστερό μέρος σάς επιτρέπει να προσθέτετε και να επεξεργάζεστε κάρτες ή να τις επανατοποθετείτε μέσω μιας μικρής επικαλυμμένης λαβής. Το Sidebar σάς επιτρέπει να προσθέτετε πολλές κάρτες στη διεπαφή του για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές, πρόσφατα μηνύματα, το αρχείο κλήσεων, πρόσφατες εφαρμογές, διακόπτες ενέργειας κ.λπ., μερικές από τις οποίες είναι δωρεάν ενώ άλλες πρέπει να αγοραστούν.

  Η Αναζήτηση τώρα Σας επιτρέπει να αναζητήσετε τη συσκευή σας ή το Διαδίκτυο από οπουδήποτε [Android]

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τη θέση και το μέγεθος του ίδιου του Sidebar Launcher. Αυτό μπορεί να γίνει από την οθόνη Ρυθμίσεις, από όπου μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την “Αυτόματη εκκίνηση” (για να ξεκινήσει η υπηρεσία παρασκηνίου της εφαρμογής κατά την εκκίνηση) ή να την απενεργοποιήσετε εντελώς.

Το Sidebar Launcher διαθέτει επίσης μια έκδοση Pro (διατίθεται ως αναβάθμιση εντός εφαρμογής), η οποία αφαιρεί τις διαφημίσεις εντός εφαρμογής και προσφέρει πρόσθετες κάρτες.

Εγκαταστήστε το Sidebar Launcher από το Play Store